Martin Braun

Och jak moudří vy poslanci jste

27. 04. 2017 8:30:00
A s jak velkým citem a nadšením o důležitých věcech rozhodujete. To se jeden nestačí opravdu divit. Lid vás prostě musí milovat

No posuďme sami. S moudrostí krále Šalamouna, smetli poslanci návrh zákona, podle kterého by žena, která je sama a bez partnera mohla podstoupit umělé oplodnění a mít tak vytoužené dítě, ergo státi se matkou. Zcela jasně a bez příkras to řekla poslankyně za TOP 09, paní Jitka Chalánková. "Mít dítě není základní lidské právo." A tak tedy milé dámy, nic nebude. Chlapa si najděte, pěkně tak jak to Bůh (prý) vymyslel se položte a... no za pár vteřin je po všem. Co vám budu povídat, všichni postup známe.

A umělé oplodnění. No jo, no jo, ale chlapa mít musíte, přes to nejede vlak. Dup, dup, dupity dup. My vám dáme holoto jedna, narušovat zavedený běh věcí. A zapomeňte že je 21. století. To nás nezajímá. My jsme zákon a tak víme moc dobře co je pro každého dobré a nejlepší.

Jenže aby se oni páni a dámy z poslancova , ve své naduté sebejistotě nespletli. Český člověk jest člověkem přemýšlivým a koumavým a vynalézavým. Takový homo vyčuránkus.

A tak se možná brzy setkáme s nově vznikajícími agenturami, které budou dámam nabízet mužské služby za účelem oplodnění. Tak nějak zběžně jsem proletěl české zákony a nikde jsem nenašel zádrhel a možnou kolizi s právem. Taková agentura nabídne veškerý servis. Od oplodnění přirozenou cestou ( romantické, není liž pravda) až po poskytnutí muže, k doprovodu na patřičný orgán ke schválení oplodnění umělého. Kde už jsem to jenom zažil? Aaaaa, už vím, v dávnověku takto probíhaly schvalovačky přerušení těhotenství. To se taky často sbalil "první dobrý" dostal pár peněz za to že ze sebe udělal před orgánem a orgánkou vobšourníka a všichni byli happy. Takže se vracíme do starých prověřených dob, kdy o vůli a osudu budou rozhodovat orgány. Největší orgán, poslanecká sněmovna to vymyslí a malé trpasličí orgánky budou provádět.

A to jsem si myslel, že už mně nic nepřekvapí.

Název tohoto videoklipu je zcela náhodný a pokud ve vás vyvolává určité asociace, je to jen váš problém a vyvracet vám je nebudu.

video //www.youtube.com/embed/RR-iFCwNuZM

Autor: Martin Braun | karma: 23.02 | přečteno: 1323 ×
Poslední články autora