Má to vůbec smysl?

Stále ještě plný zloby a smutku nad teroristickým útokem v Londýně jsem chtěl na toto téma napsat pár řádek. Předběhl mně pan Vodvářka, což kvituji s uspokojením a omezím se jen na několik málo vět.

Po posledním útoku musí každý, kdo používá mozek pochopit, že to vše nemá s Islámem ani jiným náboženstvím nic společného. 

Každý kdo se byť jen zlehka otřel o Korán ví, že největší muslimův zločin je zabití jiného muslima. Teroristické útoky jsou ale vedeny tak, že útočníci nemohou vědět, kolik obětí bude z řad vyznavačů této náboženské sekty. Kromě toho, cílem Islámu je ovládnout, jako náboženství svět a tyto útoky působí opačným směrem.

Zkrátka, nejsme svědky islamizace světa ale promyšleného aktu, majícího za cíl vyvolat nesmiřitelnou nenávist mezi lidmi. Díky naivitě a neschopnosti politiků jsme se dostali do situace, kdy máme hlavu v oprátce a zbývá už jen utáhnout smyčku a podkopnout židli,

Bohužel nevidím moc možností, jak se z oprátky vyvléknout. Semeno zla je zaseto. Ostatně, i zde na blogu nebo v diskusích čteme slova plná nenávisti. Ti, kteří nenesou nejmenší vinu na situaci jsou napadáni jen proto, že praktikují svou víru. Víru, která sice se svobodou a humanitou nemá moc společného ale... je snad vrcholným znakem lásky a úcty ke svobodě napadat ty co věří v cosi jiného nežli my?

Kolik je ve světě muslimů? Tady je odpověď.

Kolik bylo ve světě teroristických útoků, přesněji řečeno, kolik bylo útočníků? Desítky? Stovky? 

A kolik členů má ISIS? Uvádí se číslo blížící se 20 tisícům. 

A co touhle lekcí matematiky chci říct? Tyto počty vylučují jakýkoliv úspěch, pakliže zde není někdo další, kdo tahá za nitky a vše v utajení řídí. A kdo to je a proč?

Nabízí se samozřejmě Irán, jehož nenávist ke všemu civilizovanému je notoricky známá. Smutné, když právě Persie byla kolébkou civilizace. Obavy ale budí i Saudská Arábie, které štědrý bojovník proti islamizaci Donald Trump zvaný Doník, prodal zbraně za stovky milionu dolarů. 

Jsou to současné dvě nejtemnější mocnosti islámského světa, které mají reálný zájem na zničení západní civilizace, přičemž nejde o šíření Islámu jako takového ale o vymýcení samotné civilizace. A k tomu velice dobře slouží jak válka v Syrii, neklid v Afghanistánu, Iráku, Libyi, a  nervozita v Izraeli, který neví na čem je, protože Trumpovy předvolební sliby se vypařily jako pára nad hrncem. Jsme svědky démonického plánu na naše zničení, kterého jsme nejen účastníky ale hlavními organizátory, protože přijímáme pravidla hry, vnucená nám temnotou. 
Spolu s uprchlíky jsme si nechali vnutit myšlenku, že oni jsou tím ohrožením a nyní se o tom necháváme přesvědčovat pomocí teroristických útoků. Každý uprchlík a každý muslim je terorista. To je naše myšlenka dne.

Velká tragikomedie s našimi mrtvolami na konci právě probíhá a není kdo by zatáhl oponu a srazil dirigenta z jeviště. Co má ještě smysl?

 

Autor: Martin Braun | pondělí 5.6.2017 8:00 | karma článku: 14,44 | přečteno: 642x
  • Další články autora

Martin Braun

Zachraňme děti na hranicích

15.11.2021 v 10:17 | Karma: 32,68

Martin Braun

Uprchlická krize bez konce

14.11.2021 v 13:33 | Karma: 29,44

Martin Braun

Poděkování Divadlu na Jezerce

23.10.2021 v 16:23 | Karma: 7,98

Martin Braun

Hyenismus nejvyšší

10.10.2021 v 14:36 | Karma: 46,02

Martin Braun

Anděl světla

24.9.2021 v 14:12 | Karma: 6,45

Martin Braun

Darovanému koni na zuby nehleď

22.9.2021 v 18:00 | Karma: 28,59

Martin Braun

Skvělá novinka z Polska

11.9.2021 v 17:53 | Karma: 22,84
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy