Martin Braun

Islamizace Evropy se nesmí uskutečnit

6. 06. 2017 8:00:00
Včera jsem napsal blog, který jak je vidno nebyl zcela jasně pochopen a dokonce se objevily názory, že považuji islám za mírumilovné náboženství. Nic nemůže být větší pitomost.

V souvislosti s prohlubujícím se úpadkem bezpečnosti a hodnot nejen v Evropě ale všude v civilizovaném světě jsem se pokusil zamyslet nad tím, co je toho všeho příčinou a kdo ve skutečnosti za vším stojí.

Protože nejsem odkázán pouze na malinký zaprděný český dvoreček, ale jsem často takříkajíc přímo u pramene vím, že skutečnost je jiná, než se milovníkům jednoduchých vysvětlení zdá.

Není vůbec pravdou, že my vadíme muslimům, jak se někteří snaží tvrdit. Ve skutečnosti my muslimy nezajímáme. Oni mají svůj svět a o ten náš vůbec nestojí, tak jako nestojíme my o ten jejích. V čem je tedy problém? V tom, že se my snažíme jím vnutit svou představu jak mají žít a být spokojení. Samozřejmě že tato naše představa je správná, jenže oni o ní nestojí. Stejně tak, jako my nestojíme o jejích způsob života. To se ovšem nelíbí multikulturním šílencům, kteří touží, podobně jako jehovisti ve svých barvotiskových magazínech, žít bok po boku, lidé různých skupin, ras, vyznání a zvyků. A být tím obohacení jako ten uran.

Takhle to ale nikdy nefungovalo, nefunguje a nikdy fungovat nebude. Bůh, nebo příroda, jak je komu libo, měli dostatečné důvody, proč nás po světě rozhodili tak jak se to stalo a každá změna nutně přinese katastrofu. Kdo je ale na vině? Jsme to my? Jsou to muslimové? Ale kdepak.

Jak jsem napsal včera, jak jsem poté napsal v diskusi, na světě je více než miliarda lidí, kteří věří v lež jménem Islám. Je to jejích víra, stejně tak , jako každý z nás má tu svou. Křesťané, Budhisté, Judaisté nebo příznivci Radegastu či Starobrna. Muslimů je více než miliarda a poslední věc, kterou svět potřebuje je, abychom je všechny nasrali a aby měli pocit, že my jsme pro ně hrozbou. Protože uvědomme si konečně, že těch hajzlů teroristických, je pár mizerných tisícovek. S islámem mají společného jen to, že se k němu srdnatě hlásí když někoho vraždí, jenže když se jích zeptáte na Korán, budou znát jen pár obecných frází. Nic více.

Myslím si, že není zase tak těžké si domyslet, kdo stojí v pozadí všeho toho zla, které se dnes ve světě děje a jaký má k tomu motiv. Je to moc. Snaha ovládat. Abychom to pochopili, je nutné se podívat do historie. Na světový vývoj. Zatímco Evropa se vyvíjela pozitivně, budovala, rozvíjela se a civilizovala, země, které zůstaly pod vlivem islámu zaostávaly. A to přesto že se jedná o kolébky civilizace. Neznamená to, že lidé by tam byli hloupější. Jen si zvolili pohodlnější cestu, Poslouchat své duchovní.Ti se dnes hrozně bojí, že o svou moc přijdou. Že už nebude tak snadné ovládat davy a být neomezenými vládci. Proto podporují války, teroristické skupiny, násilí a zabíjení. Není to ale ve jménu Allaha, jak se snaží tvrdit ale ve jménu mamonu.

Jediná a poslední šance, jak to vše zastavit je, neudělat si nepřátele z té miliardy muslimů, kteří pro nás nejsou hrozbou. Musíme je vnímat jako spojence, protože oni jsou také v ohrožení.I v zemích, které donedávna byly oproštěny od terorismu se dnes objevují různé skupinky a nepokoje.

Musíme vycházet z jednoho daného status quo. My jsme zde, vy jste tam. Můžeme si být vzájemně užiteční, vymýtit zlo a spolupracovat. Pak snad máme šanci to zlo porazit. Tím že každého muslima budeme považovat za zločince a teroristu situaci jen zhoršíme. Zrovna nedávno mi jeden spolupracovník, původem z Iránu říkal

" Já jsem utekl před Chomejním ale tady se teď na mně dívají jako bych byl jeho pravou rukou "

Smutná zkušenost člověka, kterého jediným proviněním je jeho víra. Jinak ovšem žije slušně, jeho žena se opaluje na zahradě v bikinách a dcera je u cheerleaders.

A ještě na jednu věc jsem si vzpoměl. Před třemi léty byl v Izraeli koncert Rolling Stones. Mezi diváky byli Izraelci, Palestínci, fanoušsci z Jordánska, Egypta. Židé, křesťané, nevěřící, a všichni se bavili a zpívali a po koncertě si vyměňovali kontakty. A všem to přišlo normální, bavit se společně.

Je to vše o nás lidech. My nejsme nepřátele jeden druhému, dokud nedovolíme, aby z nás někdo ty nepřátele udělal.

video //www.youtube.com/embed/aii3fDdZnrM
video //www.youtube.com/embed/w-Y_5brDUSM

Autor: Martin Braun | karma: 18.69 | přečteno: 923 ×
Poslední články autora