Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

H10a60n94a 68V56l23k16o21v95á

25. 10. 2016 17:31

R^dala jsem vám karmu, i když z důvodu rozdílných názorů v jiných tématech nejsem vaší fanynkou.

0 0
možnosti
Foto

A můžu vědět v jakých tématech? Já zase tak moc nepíšu a když už tak je mým tématem právě toto a pak Izrael. No a ještě boj proti komunistickému teroru.

0 0
možnosti

J82i16r75i 62C12e37e

25. 10. 2016 17:11

Rasy neexistují, jsou pouhým sociologickým konstruktem. Tedy nemohou existovat ani rasisté, pouze osoby, které podléhají konstruktům a stereotypnímu vnímání světa, které nemá oporu v realitě.

Ze stejného důvodu jsem si definoval, že neexistuje pan Polický, který je také sociologickým konstruktem permanentního oponenta, vnášejícím do diskuse provokující otázky, které ji rozvíjejí a zabraňují upadnutí do group-thinku. Je tedy takovým archetypem Ďáblova advokáta, známého ze středověkých teologických disputací... V lepším případě.

V tom horším se jedná o halucinaci.

1 0
možnosti
Foto

Statistika se nedá oklamat. Takže, pro pana uplakánka a i pro další, které do zajímá. Pan Polický, na citovaném předešlém blogu má 17 nesmazaných komentářů, které jsou k tématu článku a moc příjemné nejsou, protože dokola demagogicky opakují jednu a tutéž nepravdu. Nebo chcete li nepřesnost. Jak je libo. Nesmazal jsem je a ani by mně to nenapadlo. Pak je v onom blogu 8 smazaných komenářů, z nichž dva jsou od pana Hornera, ve kterých mne nazývá náckem a alterführerem a jeden je od diskutéra, jehož jméno jsem zapomněl a který lituje, že bílý člověk nedokončil likvidaci Afričanů. Takže jednoduchou matematikou docházíme k zjištění, že panu Polickému jsem smazal 5 komentářů, které nebyly k věci, označoval mně za lháře a to bez jakéhokoliv smyslu pro toto označení. A jak je možno vidět i zde, jeho exhibici ponechávám bez omezení. Takže milí a vážení čtenáři, můžete posoudit sami, kdo je zde lhář.

1 1
možnosti
Foto

Podrobněji jsem na tento a předešlý blog reagoval zde http://radekpolicky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=562107

0 2
možnosti

Myslím, že z určitého hlediska na to jdete špatně.

Mě osobně je v poslední době naprosto jedno, jestli určitý druh lidí si o mě myslí, že jsem nácek, fašista, xenofob, islamofob, atd.

Jejich názor je mě naprosto ukradený.

11 0
možnosti

Nejhorší na tom všem je, že náckem snadno a rychle. Stačí jen chtít, aby příchozí respektovali naše zákony, tradice a kulturní hodnoty.

Z tohoto hlediska je nacistou i Sir Winston Churchill

18 1
možnosti
Foto

Skutečný rasismus a nacismus se nikde nerodí, ten je permanentně v lidech jako jste vy a jen čeká na záminku aby vyplul na povrch.

Odpověděl bych vám obšírněji, ale stejně nepohodlnné názory mažete tak mi za to nestojíteRv

1 24
možnosti

L91i67b30o33r 46V91a23n46ě93k

24. 10. 2016 10:39

Rasy a národní socialismus neexistují?

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS