Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VA

Pane Braune, to že skladbu R.H. nenazpíval na desce je fakt. Fakt je ale také to, že tuto skladbu zpíval na koncertech a po odchodu z kapely a založení skupiny Ortel se nechal slyšet, že v žádném případě nelituje svého působení v Conflictu 88.

0 0
možnosti
Foto

A kdyby svého působení litoval, změnilo by to něco?

0 0
možnosti
JN

J78i23ř28í 85N39o53s83e75k

29. 11. 2016 22:00

Pane Braune, ty příspěvky na internetu píše jen jistý - a velmi malý - vzorek populace, jaký najdete všude.

A nechci nikomu křivdit, ale máme tu různé organizace a bojůvky, co jsou placené za trolení a akce typu false flag.

Takže bych vlastence šmahem neodsuzoval. Žiju tady a znám dost lidí z různých okruhů; nikdo by se k tomu nesnížil. Nikdo normální - a těch je 99 % - nemá tak nízkou úroveň.

Tohle kolektivní odsouzení provádí pan Banga - "celý sál" tleskal náckům. Vy víte, jak to myslím.

1 1
možnosti
Foto

Oni jsou v Česku vlastenci? Nemám ten pocit. Já vidím jen uřvané telata, která si hrají na lásku k vlasti ale jedním dechem oslavují nacistické pohlaváry, kteří tu vlast chtěli vyhladit.

0 1
možnosti

V tím Conflictem 88 se to má tak, že tam dělal jen druhého (často spíše pomocného či pro účely koncertů náhradního) zpěváka, většinu písní na CD nezpíval on, proto správně nepoznáváte jeho hlas. Pravdou je, že zpíval často i ty radikálnější.

2 0
možnosti
TH

vyborně napsáno. neaví mi, že se Ortel nelíbí nějakému Bangovi, ale je hrozné, že druhé místo v anketě dostal někdo kdo není ani zpěvák a ani hudebník

2 0
možnosti
JJ

J54a53n 40J70e95n76i39c

28. 11. 2016 18:09

Máte pravdu. Až do loňského roku jsem netušil, že nějaký Ortel existuje. Zatím jsem nikdy ve slavíkovi nehlasoval, nepřišlo mi to důležité, ale z hecu bych asi dal hlas Ortelu, aby podobní jako Banga praskli.

V čem se od Vás liším, je to, že nevidím jediný důvod, proč bych měl Bangu poslouchat. Pro mne musí mít interpret a kapela i srovnanou hlavu a to o Bangovi určitě říct nemohu...

4 1
možnosti
Foto

Já se nezajímám o hlavu interpreta a kapely. Mně zajímá, jestli mne osloví hudba, případně text. Pokud by to mělo být tak jak říkáte, tak bych asi nemohl poslouchat velké procento současné světové hudební produkce a o té české si iluze nedělám už vůbec.

0 1
možnosti
MF

velmi krásně popsaná situace kolem Ortelu.

Ještě bych přidal jeden fakt a to je znechucení ze současného stavu ve společnosti, kdy se černé nesmí říkat černá, zločinec není zločinec atd.

A i to, že R.Banga nemá pod svým článkem povolenu diskusi, o něm hodně vypovídá...

každopádně výborně napsaný blog!R^

7 1
možnosti
RK

To bude tim, ze Vy jste take urcite ten rasista a xenofob a nacek ... uz jen to prijmeni ... :)))))))))

0 0
možnosti
Foto

Zhruba takto nějak si představuji smysl blogu. Takže karma a R^. A to ne se vším s Vámi souhlasím. Ale ten konec je hodně pravdivý a hodně smutný......

4 0
možnosti
Foto

Já také souhlasím, ale obráceně. Ten konec bych zrovna nemusela. Ale karmu jsem dala stejně jako vy :-)

1 0
možnosti
JM

J18o79s92e92f 38M14i62k58i44n

28. 11. 2016 15:18

Pan Banga nemá povolenu diskuzi pod svým článkem "Proč jsem odešel z předávání slavíků?Protože nacismus do veřejného prostoru prostě nepatří"

Musím říci že Ortel je jen a pouze reakce na to, co se ve společnosti dlouhodobě děje. Ano je pravda, že nacismus do společnocti nepatří a neměla by tak patřit ani jakákoli diskriminace včetně té pozitivní. Každá strana má dvě mince a Ortel je jen a pouze jenom důsledek. Je to důsledek toho, že někdo zavádí a provozuje experiment s názvem multikulturalismus. V devadesátých letech to byl Orlík potom byl dvacet roků klid a teď zase nastává doba Ortelu jako odpověď na vládu socialistické EU.

11 0
možnosti
ZH

Kde v Cesku kdo kdy zavadel multikulturalismus jako ideologii ? O nikom nevim, tedy krome obskurních ultralevicových hnuti, který ale nemaji a nemeli nikdy podíl na politicky moci.

0 1
možnosti
ZH

Argument pana Bangy neberu. Znak lebky s kostmi není automaticky znak nacismu a i v Nemecku se jednalo o tradicni znal elitních jednotek od dob prusky armády. Stal se samozrejme hrozivym symbolem, ale to jen konkretni interpretace. Ale to je vedlejsi, jelikož nikdo do hlavy Ortela nevidi, zda to vnitrne vnima jako symbol pouzivany německou armádou a SS, nebo je to jen hloupa poza "rebela". Ortel sam jiste není natolik hloupy, aby si sel sednout za propagaci nacismu s tim, ze by pouzil primo znaky SS. Myslim, ze odchod ze salu se da vyargumentovat lepe nez takhle. Nakonec ani nevim, proc by tam mel nejaky hudebnik chodit, jelikož Slavik je spis medialni anketa ceskeho hudebního nevkusu, nez nejaky svatek kvalitni hudby, takze osobne místo odejiti ze salu bych na tu akci prvotne vubec nesel.

Kazdopadne nemyslim si, ze Ortel je nejaky truc proti nejakym lidem, kteří se radi opaluji na slunicku. Spis slouzi jako ventil latentního extremismu a temnych pudu v lidech, kteří ztraci zabrany diky situaci ve spolecnosti. Vzhledem k charakteru Slavika není problem, aby tito "vlastenci" a latentni extremiste, sdruzeni ve skupinách na sociálních sitich, dokazali takovy (jak neurazit hudbu) patvar protlacit nahoru.

2 0
možnosti
ZH

PS: A ti kteří pro tohle hlasovali natruc, tak pro takove bych pouzil expresivnejsi termin, vyjadřující snizenou inteluktualni schopnost, protože si nemyslim, ze sem chodi male deti, u kterých se to da ještě pochopit.

1 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy