Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen pár slov pro ty, kdo neumí nebo nechtějí číst. Tak jako jsem ten včerejší svůj text nepsal proti Patriku Bangovi, tak ani ten dnešní není veden žádnou snahou se jemu nebo komukoliv zalíbit. Psal jsem, píšu a psát budu jen to co je mým hlubokým vnitřním přesvědčením a tak jak to považuju za vhodné já sám. Jsem rád když si lidé moje články přečtou, jsem rád když svůj souhlas s mými názory projeví pomoci onoho kouzelného tlačítka, kvůli kterému zde často někteří píší strašné pitomosti. Nemám pozřebu se nikomu vnucovat do přízně a stejně tak se nebojím, že bych byl nějak zde na blogu omezován či cenzurován. Není k tomu totiž důvod. Nevidím důvod dodávat svým textům váhu tím, že budu vkládat zbytečné vulgarity, nebo napadat bezhlavě lidi, které možná nemám v oblibě.

To co se zde v diskusi objevilo jen dokazuje, v jakém hnoji se ocitla Česká republika. Jak neradi někteří lidé hlouběji přemýšlí o tom co čtou nebo co vidí nebo co prožívají. Mnohým stačí si přečíst část jedné věty a už vykřikují že jsem otočil nebo pootočil. Přitom jím uniká podstata toho, co bylo napsáno.

K tématu Ortel jsem napsal co jsem chtěl. Více nemám v úmyslu, protože tohle jelito a hudební nula mi za žádný další článek nestojí. A reklamu mu dělat nechci. Na adresu Patrika Bangy opakuju. Rozumím tomu co udělal a proč to udělal. Nesouhlasím s jeho argumenty, protože si myslím, že důležité je hledat chybu tam kde se stala. Když onemocní pacient rakovinou, taky jej nezabijeme ale snažíme se jej léčit a tedy hledáme původ nemoci.

Nejdůležitější na tom všem ale je, najít ztracenou schopnost komunikovat. Bez urážek a osobních invektiv.

1 2
možnosti
Foto

Jenže ten problém je úplně jinde a myslím si, že jste nepochopil vůbec nic, jelikož zde nežijete.

Když určití blogeři veřejně hanobí prezidenta Zemana či Putina, tak jejich články dávají admini na titulku. Určití blogeři píšou, že prezident Miloš Zeman je fašista a ruský prezident Putin je zločinec.

Takové šíření nenávisti blog iDnes v zastoupení pana Bangy toleruje. Když je nesmírně sprostě napadaný bloger Petr Cvalín, který je členem KSČM, tak žádný zásah proti neurvalým diskutujícím, naopak jsou likvidování odpůrci těchto nenávistných neurvalců.

O Ortelovi veřejně hovoří jako o nacistovi, vyčítají mu lebku s hnáty, ale nacistická orlice na tričku hudebníka Kabátů jim nevadí. Texty Ortelových písní jim vadí, ale když Lucie Provazníková zveřejní vulgární texty skupiny Gipsy, tak ji Patrik Banga zlikviduje se vším všudy i jako blogerku.

Právě tito lidé vyvolali rozdělení naší společnosti, ze kterého ale obviňují ty druhé, protože ovládají média!

Potom se bratři Bangoví diví, když jim obyčejní občané dají ochutnat jejich vlastní polívčičku. Naši občané totiž vidí, kdo tuto společnosti rozdělil. A rozhodně to nebyl ani Ortel, ani Zemanovi příznivci. Sami roztopili tento kotel nenávisti k jinak smýšlejícím a teď se okázale diví, že přetéká...

9 2
možnosti
Foto

H65a12n51a 68V94l18k74o10v64á

29. 11. 2016 15:51

A jedna k tématu - nikdo Bangovic bratrům nebere, že se vymanili z nezdravé komunity a žijí normální život. Sympatičtější je mi Patrik Banga, který problémy s romskou komunitou přiznává a přiznává Romům i velký podíl viny na tom jak je vnímá majorita. Radek Banga se stylizuje podle amerických "afroameričanů" tu do rappera, tu do hipstera a jeho texty jsou tak nějak logicky lůzovité. Protože co je to rap? Umění z ulice od lidí co na ulici žijí.

2 0
možnosti

Vy toho tedy víte o Radkovi Bangovi opravdu hodně. Ostatně jako o všem.

3 0
možnosti
Foto

K50a66r25e82l 97C69a80c64h

29. 11. 2016 15:11

Blog Lucie Provazníkové musel být smazán, protože citoval doslova text písně Patrika Bangy, který se hemžil oplzlostmi, za které by se nemusela stydět ani slavná skupina Pussy Riot. Jo Patrik je umělec světového formátu. Nevím ale, jak to měla tedy Lucka udělat, aby čtenář pochopil kdo je kdo a přitom neporušila kodex blogera, že nebude v textu používat vulgarity.

8 1
možnosti
Foto

Jste všichni opravdu tak natvrdlí? Ty Bangovy texty jsou tak staré, že možná ani on sám si je už nepamatuje.

1 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
DB

Kde je článek Lucie Provazníkové, který měl včera kolem půlnoci karmu přes 43? Myslel jsem, že jste větší formát, pane Patriku Bango&spol. v administraci blogu. Lebka na košili vám vadí, ale likvidovat svobodu slova, toho se neštítíte. Místo abyste nějak reagoval... No, nejspíš nebyly argumenty... Rv

13 0
možnosti
Foto

Tak už zmizel i článek pana Mazurka, kde požadoval navrácení blogu Lucie zpět....to je krááásná demokracie.

11 0
možnosti

já myslím, že člověk který zpívá píseň Černej kluk

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/gipsy/cernej-kluk-320167 - by radši měl zalézt a moc se k ostatním textům nevyjadřovat ;-D

6 0
možnosti
Foto

dovětek... blog a plusování pod článkem, kde se o lidech mluví jako o hnědých odpadcích, zaodpadkované Evropě a lidech, co tohle vyjádření nesdílejí jako o neomarxistických flusancích, diskuze..proboha.... nelakujte věci laskavě narůžovo, že to takhle vnímají jen mladí frustráti... fotky vzývačů takových blogů na žádná náctiletá jelita neukazují... ale blogy , kterými se pitvá věc jasná, se dává těm Vašim frustrátům akorát zelená... takže tady ještě něco ke včerejšku. Váš blog dělá p. Bangovi přesně tu službu špatnou... Vaše jakási omluva je na místě. Aspoň.

3 1
možnosti
VP

Nějak rychle jste pootočil. Copak, hrozil vám stejný osud jako Lucce Provazníkové?

10 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MC

A já si myslím že pozitivní diskriminace a sluníčkářství je také cesta do pekel.

19 0
možnosti
Foto

Nazýváte pana Hnídka klaunem, jenž z něčeho jen těží, pana Bangu upřímným člověkem, jenž jen něco špatně vyhodnotil...

Co se týká úrovně obou pánů - zdá se, jakoby ten druhý pán patřil do kategorie "lepších" lidí a ten první se stal jen odpadem.

Kdo kdy slyšel tvorbu obou a má všech pět pohromadě, tak musí zcela jasně vidět, že páně Hnídkova tvorba je možná "písničkářsko - zábavová" - tedy lacinějšího charakteru, nicméně tvorba pana Bangy, dle mého soudu, patří pouze na jedno místo - na hnojník. A je mi úplně šumafuk, jakou barvu ten člověk má a z jakého etnika pochází. O něm to vypovídá vše. Daleko víc, než nějaká lebka na triku o nějakém Hnídkovi.

27 2
možnosti
JH

On jen nějak nápadně pan Braun otočil, ve svém předchozím článku to hodnotil o dost jinak, to jeden nepochopí....

9 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy