Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J98a15r23a 54R66a61n70k

1. 3. 2017 3:24

Diky, nasla jsem Tvuj blog prave ted a napsal jsi to i za mne, citim to take tak. Zachovat si lidskost je dulezite, obracet se stale na nejakou knihu a vytrhavat hlouposti je detinske s nikomu to nepomuze. KarmaR^

0 0
možnosti

.... samozřejmě že je to v "nás",- v nás ve všech, kdekoliv na světě!,- příliv ekonomických migrantů (nikoliv uprchlíků!) do Evropy za poslední dekádu s sebou nevyhnutelně přináší střet zcela odlišných KULTUR !,- však kultura není definována pouze vírou,- jazyk, zvyky, tradice, společenské uspořádání, míra sociovyspělosti - tedy obecně životní úroveň, myšlení, vzdělání, atd.atd-, zcela jasně vyzdvihují propastné rozdíly mezi Evropou a Arabským světem, mezi Evropou, Afrikou a Blízkovýchodní Asií ! A sme u jádra pudla,- tato kultura je nám naprosto cizí, nepřijatelná, surová, odpudivá, zkrátka neakceptovatelná !,- a každému je doufám jasný, že se nebavím o folklóru, nýbrž o kulturách vystavěných na kmenových či klanových základech, na kastách, na náboženském právu Šaríja, jež v sobě nese prvky brutálních sankcí a trestů, toliko používaných ve středověku! Islám, jako takový, je už pouze onou pomyslnou "třešinku na dortu"- krutá, barbarská ideologie!

4 0
možnosti
Foto

R^!Souhlas. Největším nepřítelem člověka je toliko jeho vlastní hloupost;-)

1 0
možnosti

RvRvRv

Váš relativizmus je více nebezpečný než nevědomí muslimové. Na úvod doporučuji jeden z posledních článků MUSLIMA Hatema Berrezougy o islámských směrech a školách.

Už se Vám podařilo vysvětlit přicházejícímu muslimovi, že většina veršů z Koránu je historický relikt a současně řada veršů je v rozporu s našimi zákony?

Jedinou věc vám potvrdím ( i z osobní zkušenosti): muslimové v Evropě a i ti u nás neznají Korán. Ano, nezjistitelné množství nechce řezat hlavy a jen chtějí využívat lepšího bydla, které se jim v Evropě nabízí. Pak ale, při určité síle komunity, přijde ten správný radikál, ukáže jim patřičné verše a pohrozí jim zatracením, když nebudou správnými muslimy.

Podívejte se odkud do Evropy muslimové přicházejí. Když cca 20 let jste vychováván v nějaké ideologii a pak Vám nějaký káfir řekne, že pro život v Evropě toho máte většinu opustit, co se asi děje v hlavě příchozího?!! je schopen to přijmout??

Naprosto zde chybí evropská verze islámu, která by nebyla v rozporu se zákony. Tato by měla být součástí azylového řízení a pak je na každém příchozím: ber a nebo dej zpátečku!

Bez otevřené diskuse o islámské nauce se nepohneme ani o píď dále a jedinou obranou je : žádný muslim přes hranice do ČR!

4 0
možnosti
Foto

Kontrolní otázka pane Kulhavý. Jak toho dosáhnete?

Děkuji za odpověď

1 0
možnosti
Foto

Od roku 732 do roku 1683 se Evropa vojensky bránila islámu, který se snažil rozšířit islám do Evropy. To byl poslední světadíl, který mu odolával. Toho roku jej Evropa definitivně porazila. Dnes mu Evropa otevírá dveře a ještě se najdou tací, kteří islamizaci Evropy obhajují v rámci otevřené společnosti. Kdo je proti je označen nálepkou islamofob. Případně fašista.

7 0
možnosti

Pane Braune, nežijete vy náhodou na jiném kontinentu? Takže asi težko dokážete úplně přesně pochopit, při vsí úctě, co se děje v Evropě. Můžete namítnout, že v Čechách skoro žádné muslimy nemáme. Na druhou stranu spoustu islamofobů. Právě proto, že tady ještě žádné významné množství není, ale lidé cestují - za prací, na dovolené, mají různě po Evropě své příbuzné, či přátele, vědí, jak to v místech, kde jejich množství překročilo jistý bod - dejme tomu, je jich víc, než malé množství - rádi by, aby ten status quo Čech zůstal. Nikdo nestojí o problémy, jaké jsou jinde. Francie, jakou dobu tam mají vyhlášený výjimečný stav. A nemyslím si, že lidé mají z islámu, a muslimů hrůzu. Je to spíš cosi jako dílem nedůvěra, dílem odpor, jsou jiní, často agresivní, staví se k nám nadřaženě, všechno to popuzuje. A lepší to nebude. Není vůle, nás tady nikdo nedonutí muslimy milovat, ani zákony, těch je už tolik, zákazů, příkazů - že je za chvíli nebudeme ani vnímat, a muslimové nás nikdy nebudou, právě kvůli svému náboženství, respektovat.

Vzpomínám na jednoho araba z Francie, řešilo se napadání a teror ze strany arabů, na čínské migranty. Proč to děláte? Nemám je rád. Proč? Chodí hezky oblékaní, mají velká auta, a to není fér. To je jejich filzofie. Číňané pracují do úmoru, ale není fér, že se mají dobře, když nezaměstnaní arabové, bez chutí a vůle pracovat, nemají nic. Nezamyslí se, proč je tomu tak. Prostě to není fér.:-P

6 0
možnosti

K94a36r21e48l 26M26a33s68e47k

22. 2. 2017 10:01

Rozumná řeč. R^

6 4
možnosti

Hm... Četl jste vůbec Korán? Když už tvrdíte, že islám nemá s islámem nic společného... ;-D

5 0
možnosti
Foto

Já ale nikde nenapsal, že islám nemá s islámem nic společného. Já napsal že ISIS nemá s islámem nic společného. ISIS je banda teroristů, kriminálníků, zločinců, kteří si do názvu dali slovo Islám.

3 1
možnosti
Foto

Jak je to ale s Islámem? Zkuste se zeptat všude v Evropě co děje kde žije třetí generace muslimů, která se nedokázala s žít s kulturou s hostitelských zemí. Neuznávají zákony hostitelských zemí, uznávají šáriu. V těchto zemí rostou mešity jak huby po dešti. Které muslimové houfně navštěvují, co se jim tam říká nikdo neví. Někteří lidé mně připadají hluší a slepí, když se tváří, že v těchto zemí, kde žijí muslimové se nic neděje. Kdy se bere jistota, že ti co k nám přicházejí nejsou muslimové. Dnesje ale tolerance interpretována tak, že musíme tolerovat úplně všechno včetněchování těch, kteří nám jdou doslova po krku. Jsme přece tolerantní.

9 0
možnosti

Zde ve Švédsku (a přítel z USA mi říkal, že tam mají ten samý problém) je největší problém s druhou generací. Ta vyrůstá mezi dvěma téměř nekompabitilními kulturními systémy, takže z nich často vyrústá typ "ani ryba, ani rak", vede to k extremní frustraci a pak bohužel často k těžké kriminalitě.

2 0
možnosti
Foto

Jsem rád, pane Braune, že máme podobné vidění světa. Článků, které šíří jen strach bez hlubšího rozboru situace, je i na tomto blogu přehršel. Před delším časem jsem psal článek o "mlčící islámské většině", neboť jsem toho názoru, že lidé ve své podstatě nechtějí jiným řezat hlavy a pořád se prát. Podstatná většina lidí chce mít klidný život pro sebe a pro své děti. To, že pár magorů využije karikaturu Boha a v jeho jménu je pak schopno vyvraždit vše okolo, je smutnou skutečností, která provázela i křesťanství před několika sty lety.

Vám karma

9 6
možnosti

Pane Vodvářka, že existuje mlčící muslimská většina, které jsou na hony vzdálené myšlenky na řezání hlav nevěrcům, či odpadlíkům nebo dokonce i muslimům jiné větve, o tom žádná. Ovšem v té mlčící vetšině jsou i podskupiny, mezi kterými jsou velké rozdíly - je zde i sekta muslimů, jejimž krédem je naprosté přijmutí všech zákonů jejich hostitelské země (většina sunnitů je ale považuje za nebezpečné kacíře). No a pak jsou mezi mlčící většinou i muslimové, kteří žádají, aby jejich ženy nebo dcery vyšetřovali jenom lékařky a ne lékaři, pak jsou další, kteří žádají aby ve školních jídelnách pro jejich děti byl jenom "halal", další, kteří odmítají, aby se jejich dcery žúčastnily ve škole tělocviku, další, co chtějí, aby muslimské ženy se mohly v plovárnách koupat v burkině (což tu některé plovárny povolily), další, co chtěli mít plovárny některé hodiny exkluzivně jenom pro ženy (což nějaká plovárna taky povolila, ale byl z toho skandál, teď nevím, jak to dopadlo), pak jsou tu i muslimky z mlčící většiny, co nerespektují hygienické požadavky sauny, sice se před vstupem osprchují, ale s burkinou na sobě a pak s burkinou vlezou i do sauny, jak to tam po chvíli "zavání" nemusím snad psát. Ty požadavky se stupňují se stupňujícím počtem muslimů v zemi no a tak i část (jak je velká nevím) té mlčící menšiny vovolává svými stoupajícími požadavky typu "salámová metoda" frikci , neraživost a potažmo i nenávist mezi nimi a "domácími".

2 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy