Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J69a72r47a 88R30a71n52k

4. 3. 2017 22:39

Karma a tichy dik za pripomenutiR^R^

1 0
možnosti
Foto

Pokud by Pakt Ribbentrop-Molotov nevedl k druhé světové, tak by také jsme do dnešních dnů mohli být šťastnými obyvateli Protektorátu Čechy a Moravy, nikdy by nevznikl Stát Izrael atd.

1 5
možnosti
Foto

Tak, nemálo komunistobijců by asi v Protektorátu bylo šťasných.

Ale bez jakýkoliv diskusí je, že bez Stalina by stát Izrael nikdy nevznikl.

0 3
možnosti
PT

P12e32t39r 69T41o85m22e60k

4. 3. 2017 17:11

To by mne zajímalo, jestli by takoví jako Petřík obhajovali jako demokratický režim takový, který by byl ještě hnusnější, než ten náš komunistický. Třeba taková Severní Korea. Lidé, kteří by odtamtud chtěli utéci a na hranicích by je povraždili by si za to taky mohli sami, protože se nepodřídili těm demokratickým zákonům?

5 0
možnosti
Foto

Klidně ho obhájím, stačí poukázat na přítomnost amíckých vojsk v jižní Koreji. Až odtamtud vypapdnou, pak ztratí režim Kimů jakoukoliv legitimitu.

0 5
možnosti
RT

Také se připojuji ke gratulaci k 85.narozeninám Josefa Mašína.R^

Jinak po blogu soudruha Cvalína se mi udělalo blivno, tak ho raději ani nerozebírat.

5 0
možnosti

Mašínů a jejich kamarádů si vážím, ne pro dramatický útěk do Berlína, ke kterému byli situací donuceni, Ale pro to, že dali v sázku své mladé životy, aby všem Čechům a Slovákům, pomohli k návratu svobody a demokracie. Mají můj nevšední obdiv.

12 0
možnosti
JS

Vážím si otce Mašína. Je mi nevolno z těch, kteří někoho bezbranného podřízli a ukradli peníze na koupení motorky.

2 4
možnosti
MK

A Petrik si oblekl na diskusi i stylove rude tricko R^

7 0
možnosti
PU

P90e65t49r 25U61h28e91r

5. 3. 2017 23:12

I trenky má rudé...

0 0
možnosti
JV

Tři králové, Balabán, Mašín, Morávek. Kdysi vyšla útlá knížečka. Tři kontra gestapo, tuším. Jako kluk jsem ji přečetl jedním dechem. Pak ještě mnohokrát. Synům slavného otce se nedivím, skončili by zcela jistě na popravišti.

6 0
možnosti
PT

P76e86t32r 33T76o48m76e56k

4. 3. 2017 11:18

Jaromír Petřík si život ve svobodné společnosti ani neumí představit. Pro něj je svoboda žít v komunistickém koncentráku.

7 2
možnosti
Foto

Já bych to s tím koncentrákem pane Tomku moc nepřeháněl protože skutečně vězňové koncentračních táborů by se mohli cítit dotčeni

4 9
možnosti
MB

p. Petřík zdravím, už jsme dlouho nediskutovali... Stojím za názorem, že nikoho nenapadám - viz. má formulace, kdy - "Zkoumám kladu si otázku" ... Máte dotaz, jako kdysi kádrové oddělení ..., přesto Vám rád odpovím :Službyvedoucí, rozepisování směn pro cca 200 řidičů + řízení busu jako VPČ + cca 22 let Živnostenské listy - Pronájem a poskytování služeb. Celkem tedy, asi tři zaměstnání. Nejvíce mne vyčerpala péče o dědovu nemovitost - Klasický živnostník - 1921 - 1950 ... Dnes, po Komunistech již vše opraveno, jako můj vklad 3 generace. Připraveno, k předání generaci 4 - dcery, obě VŠ lékařka a sociální pracovnice. Platím Daně - vše realizováno bez dluhů ... Domnívám se - slušné - Práce je dost - schopných lidí je málo ! Co vytvořil soudruh Cvalín !? ... :-)

9 0
možnosti
Foto

Můj příspěvek nepatřil Vám, ale panu Stehlíkovi.

Jinak O.K.

1 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy