Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J86a94r68a 13R97a10n10k

14. 3. 2017 1:15

R^Karma, jen kdyby mi to nepripominalo tolik ty americke.....

0 0
možnosti
FD

Dobře Zeman nechce přiznat svůj omyl. Bohužel, procento politiků v dnešní vrcholové scéně, kteří nechtějí přiznat svůj úmysl nelze ani odhadnout. Ale je vysoké.

0 0
možnosti
Foto

K zásadám politického řemesla patří, že nikdy nesmíte přiznat vlastní chybu. Když ji přiznáte, tak Vám ji političtí oponenti otlučou o hlavu. Váš požadavek je úplně nesmyslný. PLzák: Zatlloukat, zatloukat, zatloukat.

A navíc ve veřejném prostoru platí, že negativní reklama je také reklamou a vždy musíte nějak mobilizovat své příznivce prostřednictvím vzbuzování aktivity svých protivníků, tedy pražské kavárny. Kdyby mlčela, tak by dnes svou kandidaturu neměl Zeman ani komu ohlásit.

2 1
možnosti
JV

A Češi v cizině se musí dál stydět do morku kostí,(v případě ,že by vyhrál) co se v té vlasti volí..:-/

6 3
možnosti
JZ

Nemusi, v cizine nikdo nevi kdo je v Cesku prezident. Ruku na srdce, vite kdo je prezidentem v Portugalsku?

7 1
možnosti
Foto

Karma, vážený kolego. R^

3 2
možnosti
JN

Překvapuje mne připomínáte, jakým způsobem svou v další účast v prezidentských volbách oznámil Václav Havel v červenci roku 1997.

Pokud si tak pamatuji, v prvním pololetí roku 1997 se pan prezident Havel zabýval výhradně svým zdravotním stavem, svou svatbou, nechutnými příbuzenskými tahanicemi se svým bratrem a v neposlední řadě trapnými pokusy o obhajobu neméně trapných pokusů jeho novomanželky o sebezviditelnění.

V červenci roku 1997 naši zemi postihla povodeň. Když už voda opadala, oznámil nám televizní hlasatel, že pan prezident má pro svůj národ mimořádné sdělení. Řekl jsem si no sláva, Pan prezident si na nás vzpomněl, pozdě, ale přece. A pak pan prezident řekl, že si nechce připadat jako čekatel na důchod a na prezidenta kandidovat bude. Vedl prezidenta v tu chvíli stála jeho paní dagmar a bylo na ní vidět, jak jí záleží na tom, aby národ viděl její nový klobouk. Vedle paní Dagmar stál sluha a držel na vodítku její dva psy.

Povodeň vzal pan Havel na vědomí teprve asi o tři měsíce později.

A když si vzpomenu na ten pískot paní prezidentové ve vladislavském sále... Těřko nás může ještě někdo nějak překvapit.

8 1
možnosti
Foto

Oproti západním politikům, kteří posílají svoje vojska, aby napadli a rozvrátili cizí země, podporovali násilné převraty typu Ukrajina, tak je Miloš Zeman morální hvězdou.

A líbilo se mi, jak včera Zeman zametl s ČT, jak musela vysílat záznam z mobilu.

1 5
možnosti
JH

Petřík

ten má jiné starosti, jak se dobře napapat, kam chodit na návštěvu,když se sejde stádo , tak jim něco důležitého vykládat..

4 0
možnosti
MK

RvRvRv

To, že vyčítáte Zemanovi mnohé bych bral, ale sprostě osočovat jeho příznivce je sviňárna. Jste ten lízal z druhé strany a takoví jen ty nerozhodnuté utvrdí, že volba Zemana správná. Psi štěkají......

P.S.

Už jsem to psal vícekrát, mám výhrady k Zemanovi, ale sečteno podtrženo, to co považuji za prioritní, žádná persona v ČR nemá a proto budu na 99,99 volit Zemana.

3 3
možnosti
Foto

Každý má právo se rozhodnout, vč. toho, zda volit, či ne, a koho. Co se projevů souhlasů i nesouhlasů týká. jistě mohou být různé, některé tudíž, ač jak dle koho, až i idiotské;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy