Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Udelalo se mi spatne.

To byla teda spolecnostRv a dneska jeste nekdo tvrdi, ze bylo lepe nez dnes.

6 0
možnosti
BH

B93o23h49u64š 96H61a26v10e72l

28. 3. 2017 12:54

Blbost, kde by sousedi vzali telefon, když nebyli komanči ;-D

Skvělý článek, doplnil bych, že na každé hranici bdělí pohraničníci třeba v noci probudili každého, děti nevyjímaje, a hodně detailně porovnávali totožnost s doklady. Děti samo ne, ale mohli se prokecnout.

Jak říkají mladí, bylo to hustý.

5 0
možnosti
Foto

Že by takto šlo využít dobové telefonní seznamy?

0 3
možnosti
PN

P74e19t77r 17N37ě83m82e68c

28. 3. 2017 12:52

Kam se na konci socialismu volně smělo: NDR, Maďarsko (s omezeným množstvím forintů), Rumunsko a Bulharsko. V Polsku byl vyjimečný stav, do SSSR jen na pozvání, Jugoška volně taky ne. O západu si většina mohla jen nechat zdát.

Dneska: ráno koupíš letenku a večer můžeš být na půlce zeměkoule.

9 0
možnosti
Foto

R^ A pak stačilo jedno udání uvedomělého soudruha souseda, který nabyl dojmu, že chcete propašovat nějaký socialistický poklad, a na hranicích jste se nestačil divit.

6 0
možnosti
Foto

Karma, ale těm "sklerotikum" to stejně nevysvětlíte :-)

11 0
možnosti
Foto

Máte pravdu paní Jandová :-) Lidé budou vzpomínat na to, že plnotučné mléko stávalo "jen" 3,10- , ale zapomněli, že vydělávali asi 15,- na hodinu :-)

4 0
možnosti
JP

Zapomněl jste uvést lidi co cestovali na západ bez devizového příslibu. Sportovci, herci, zpěváci, a taky příbuzní. Když se zapomenou, tak rádi na to vzpomínají. Já jsem jezdil do CCCP osobním automobilem(Oděsa, Jalta) za 1 300.- s celou rodinou na 10 dnů. Ovoce a zeleninu jsme nenakupovali na kila, ale na tašky, sladké pro děti za pár haléřů, elektrické nářadí a mechanické hračky pro děti za pár korun, včetně BTV. Mléko, máslo a pečivo čerstvé většinou domácí. Benzín 2.- litr, většinou jsem nekupoval.Takže pane Kindl, já bych řekl, že v té době jste tam vůbec nebyl, nebo nepíšete pravdu.

3 6
možnosti
KS

Do CCCP nemohl jet každý.

3 2
možnosti
Foto

Takže suma sumárum - celá blogerská obec se shoduje v tom, že k výjezdu do "prohnilého" kapitalismu bylo třeba provést řadu úkonů s vyplňováním dotazníků, podrobit se zkoumání členem teroristické skupiny s názvem KSČ. Současně však bylo nutné nedělat celou řadu věcí / třeba nemít rád CCCP, chodit do kostela apod./

Jediný, kdo to nechápe je pan Hermánek a pan Řezník.

R^

11 0
možnosti
Foto

Pánové Hermánek a Řezník jsou nudící se trollové, radující se z každého projevu pozornosti. Jejich tlachání v diskuzi je jako když malé dítě mlátí vařečkou do velkého hrnce, protože se mu líbí s jak malou námahou to vyvolá velký efekt. No a oba tito pánové vypozorovali, že otlemeným popíráním zločinů komunismu efektivně vyočí maximum lidí - tak to dělají a škodolibě se u toho baví. A majiteli iDnes tím zvyšují čtenost :-).

11 0
možnosti
VH

Jen malou poznámku: Většina těch vedoucích pracovníků asi nebyla až tak uvědomělá. Ale třásla se strachy. Co když někdo (nedůvodně) upozorní na špatný profil žadatele. Ještě přetanete být vedoucím pracovníkem. A nedej Bože, aby tam zůstal!!!

Jinak to ovšem bylo s odboráři. Ti moc nemysleli, tudíž byli uvědomělí.

0 0
možnosti
ML

R^ A ďakujem za pripomenutie výborných Maanam.

2 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy