Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M75i91l87a14n 59K77e41s22l

8. 4. 2017 15:33

Požadavek Zemana na vyšetření je správný.Vraždění civilistů bez příčiny nelze tolerovat.Rovněž obviňovat někoho bez důkazů není rovněž na místě.Mýlíte se,nejsme zděšení,jen chceme vědět zda Trump je rytíř Nebojsa a jediný spravedlivý nebo válečný zločinec.

0 0
možnosti
MV

To je zajímavé, že vy u Trumpa vždy chcete, aby každé jeho rozhodnutí posoudil i soud. A najednou vám nevadí, že bez jakýchkoliv důkazů raketami napadne cizí stát a zabije přitom i několik civilistů.

Mimochodem, obhajoval byste stejně třeba Rusko, kdyby takto odpálilo desítky raket na například na Ukrajinu?!

0 0
možnosti
Foto

Po obsazení Krymu by se Putinovu stylu vypálit na Ukrajinu preventivně 100 raket (aby ochránil bezpečí tamních občanů ruské národnosti) divil dnes asi málokdo...8-o Jenže mnohem horší by bylo, kdyby Putin stejným způsobem usiloval o bezpečí ruských občanů v České republice (a kdo by se asi tak pokusil mu v tom zabránit??). NATO by to zřejmě nebylo.

0 0
možnosti
LC

... kolik komisí k zjišťování toho či onoho bylo vytvořeno v Česku, a co zjistily ... Máte pravdu. Bylo by potřeba se o skutečném stavu přesvědčit na místě a tu Sýrii trochu prošacovat. Jako byl prošacován Irák. Jinak pravdu nezjistíme. A že se nic nenašlo? Tak sorry jako, no.

A zděšení na internetu? To neberte vážně. Lidé se sem chodí jen vykecat/pobavit. Ale je dobré sledovat vyjádření našich politiků. Přinejmenším si ujasníte, jak je na tom kdo s logikou a jakou logiku je pak možné od nich očekávat při tvorbě našich zákonů.

1 1
možnosti
JR

J90a42r81a 57R87a22n88k

7. 4. 2017 22:10

Slusne napsane, karmaR^

2 2
možnosti
PB

..... zděšení na internetu (?),- doboha a na jakým, kde a kdo sa jako zděsil;-D??,- klasická polemika vo jednoznačným porušení mezinárodního práva ze strany USA, kerý si z mezinárodních smluv a dohod zrobilo trhací kalendář !,- ...... a to už trvá cca 200 jařin, tak vo čem tady jako mudrujem ?!?

1 1
možnosti
Foto

Zkuste to napsat Cesky

0 0
možnosti
MN

USA, člen obranného paktu NATO, napadlo bombardováním cizí stát, a to bez vyhlášení války. A tohle je na poplácávání po ramenech? Sorryjako.

Celé to vypadá zase jako nějaká akce CIA.

Při zvolení Trumpa prezidentem USA mnoho lidí na světě věřilo, že Trump přinese světový mír, rovnováhu a spolupráci na základě svéprávných a svrchovaných států. Mnoho lidí mu také uvěřilo, že se USA nadále nebudou vměšovat do politiky jiných států. To vůbec nebylo o tom, že by Trump měl být "Putinovým agentem".

To, co teď Trump udělal je prostě šokující. Nedej bože, aby stejně zbrkle zmáčnul jaderný knoflík pro napadení |Ruska.

7 2
možnosti
Foto

Neplacam nikoho po ramenech. Bohuzel se asi jednalo o jednorazovou akci.

1 1
možnosti
Foto

Souhlasím s posledním odstavcem v tom smyslu, že tady všichni víme kulové, jak to ve skutečnosti je, a jestli to celé s chemickým útokem není čísi zpravodajská hra. Prostě to nevíme, předkládají nám to média, která se nás v nedaleké minulosti mnohokrát pokusila obelhat. Osobně si vůbec netroufám označit ty údajně hodné a ty údajně zlé.

5 1
možnosti
ON

Pro mě je nejdůležitější že Izrael jednoznačně řekl že za chemickým útokem je Asad.

5 3
možnosti
Foto

Pokud se jednalo o přípravenou provokaci, tak Izraelci by byli první, kdo by na ní nalítli, protože chtěli nalítnout.

6 5
možnosti
Foto

No, já si myslím, že v blízké budoucnosti bude hrát o všechno spíše Putin,,,

3 1
možnosti
Foto

Souhlas s karma. Zejména mne potěšil poslední odstavec o komisi , která bude vyšetřovat.....

Tyhlety komise , to je věc..... Navrhuji zřídit komisi pro vyšetření toho , co kdy která komise vyšetřila....:-)

9 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy