Diskuse

Evangelium podle Putina

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Speciálně pro pana Vytisku, pravého a nefalšovaného Čehuňa

http://martinbraun.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=538981

http://martinbraun.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=490192

http://martinbraun.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=481087

Snad vám to stačí a s tím Abdulem Hassanem můžete jít společně mrouskat do nejbližšího lesíčka

1 0
možnosti

Ono je to evangelium podlle Brauna,Flasky,Vodvarky ,Rotha a jeste dalsich mudrcu spis nez Putina ktereho podle pruzkumu ma za jednicku v politice naprosta vetsina normalnich lidi na zapadni polokouli.Statistiku vy a vam podobni neo.....e.Mimo jine jeden z vasi grupy se dnes sesypal a zacal se bat islamske zbere kterou vase bratrstvo dlouhou dobu podporuje .Copak se stalo .Asi jarni unava a nedostatek Saudskych stribrnaku?

3 7
možnosti
Foto

Vy jste neco pil? Kdo se zesypal? A mate nejaky odkaz na ten pruzkum?

4 1
možnosti

Víte, co je Váš problém? Dokud v sobě budete mít zlobu vůči tomu, co bylo, bude vaše inteligence ovlivněna právě onou zlobou a vaše články a osobní zpověď bude tímto omezena. Je škoda ničit si potenciál, který v sobě máte.

6 8
možnosti
Foto

V tom případě můžeme i blahořečit Hitlera. Abychom neměli v sobě zlobu vůči tomu co bylo. Chápu to správně.

7 0
možnosti

Omlouvám se ale nedočetl jsem do konce. Jestli autor umí Rusky, měl by si pustit Putinovy různé vystoupení a pozorně poslouchat. jinak mi může vysvětlit proč má putin v Rusku takovou podporu, když je tak špatný???

6 11
možnosti

Ta podpora není až taková, jak je deklarována. Také se nabízí analogie s Hitlerem, ten měl ve své době taky velkou podporu.

10 0
možnosti
Foto

Máte pravdu v tom, že syrský problém nezačal až před pár lety, ale táhne se hluboko do minulosti. A podíl na tom máme bohužel i my. Kolik let jsme podporovali rodinu Asadů, která má na svědomí velmi mnoho životů syrských občanů. Bezmoci těchto a iráckých občanů žijících pod stejnou krutovládou Saddáma Husajna pak využil Islámský stát. Toto si však řada diskutujících nehodlá připustit.

10 1
možnosti
Foto

Ano, ten problém se táhne do časů vzniku Sýrie jako naprosto nesourodého útvaru. Stejně tak jako Irák jde o důsledek kolonialismu.

1 1
možnosti
Foto

Karma jako prase.

Jen drobnou poznámku. Zmínil jste jakýsi zdroj negace odkudsi z Boskovic. Jelikož jeden špičkový diskutér a bloger zcela náhodou pochází z tohoto místa, je nutné říci, že jakákoli souvislost jeho osoby a zmíněného města je naprosto, ale naprosto náhodná.

9 0
možnosti
Foto

Naopak jakékoliv oslabení Sýrie je v zájmu Izraele, protože oslabuje tlak na vrácení anektovaných Golan. A zároveň je nutné vnímat jakoukoliv demonstraci proti režimu jako vzpouru uvnitř armády. Něco takového si stát, který je v ohrožení vnějším nepřítelem, nemůže dovolit.

Bez anexe Golan by nebylo potlačení oné demonstrace.

1 7
možnosti

Vražda třináctiletého chlapce byla kvůli golanským výšinám? Ten chlapec byl z Izraele? Povídejte nám o tom ještě chvilku, prosím.

6 0
možnosti

Velmi dobře napsáno. Karma.

Jen s tím procitnutím v Rusku mám obavy, že zlom, který to umožní, nastane nejdříve až při střídání vlády Putina jeho nástupcem. A to je ještě sakra daleko. Putin je technokrat moci a jeho armáda přisluhovačů mu jeho kremelský trůn dokáže ochránit, viz například vraždy nepohodlných novinářů. A paradoxně na jeho straně stojí i mlčící většina ruských "mužiků", kteří se na nic nezmohli ani proti jednomu kremelskému tyranovi za posledních 100 let. Oni to prostě mají v naturelu, ty ohnuté hřbety a rákosku nad nimi. A kata nad sebou prostě vyžadují. Jednoduše řečeno, dubinka a palač, to je součást Ruska.

5 0
možnosti
Foto

Mám obavy, že ohnuté hřbety v současné době mají občané EU. Jak se celá EU hrbí vůči zastáncům války proti všem nepohodlným z USA, to nebylo ani za komunistů před rokem 1989.

2 5
možnosti
Foto

I88v60a89n 17M35a69r25e95k

21. 4. 2017 9:18

Tedy musím konstatovat p.Braune, že máte "neskutečnou odvahu" , jen jestli jste měl stejnou vlastnost i před r.1989 ?

1 7
možnosti