Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jsem se podíval do diskuse, kde na Vaši adresu padl výraz, který uvádíte jako nadpis svého článku.

Vzhledem k tomu, že jste v odpovědi dotyčnému použil urážky a nadávky, tak nechápu, na co si vlastně stěžujete.

0 0
možnosti
Foto

Tento vas komentar je nejlepsi odpovedi pro pani Krusic na vase tema. Vy proste argumenty nemate a namisto nich pouzivate vymysly a lzi. Na nic jsem si nestezoval

1 0
možnosti
JR

J70a12r80a 52R62a46n58k

23. 4. 2017 22:20

Diky Martine, Tvuj nejlepsi blog, na tom jak nas jmenuji nezalezi, mas vice informaci, nez nekteri kolotocari a hlavne, zustal jsi Clovekem a nezaviras oci pred realitouR^

1 2
možnosti
Foto

Tady je hermankovo...aneb jak zabit diskusi

2 0
možnosti
BK

Tu zabíjí Ti, kteří hledají záminku k navážení se a urážení. Nikdy, ale opravdu nikdy jsem si nevšimla, že by pan Hermánek někoho přišel urazit. Supi se vždy slétnou na jeho příspěvek a dokolečka opakují své. Pan Hermánek vždy pouze reaguje na neomalenosti známých firem. To samé se děje i u pana Petříka.

1 5
možnosti
Foto

člověk má o sobě pořád pochybovat, takže ano, možná tak bezcharakterní nejste

0 1
možnosti
PB

.... bych to nespojoval enem s tem hovězím,- vona taková Bzikavka dešťová,- lidově hovado, dokáže u rybníka přivést lidi k šílenství!,- když sa zahryzne, bolí to jak sviňa,- ..... si říkám, ešivá svejma názorama taky někomu "nepijete krev";-) !

0 1
možnosti
JR

J10a75r50a 21R66a74n91k

23. 4. 2017 22:25

Tady se te Bzikavce rika Horse fly.

0 1
možnosti
Foto

;-D I ,,hovádka" mají svůj naturel a charakter. Myslím ta čtyřnohá. A kdo i s nimi má své zkušenosti, jistě potvrdí i to, že se v mnohém od lidí až tak neliší. Včetně toho, že odlišný kus ve svých stádech netrpí. Jistě, že i tam platí, že co ,,kus" to originál;-)

1 0
možnosti
Foto

Hezky se to zde rozjelo a hlavně pěkně v osobní rovině. Proč diskutovat o obsahu článku, když osobní útok nic nestojí.

Přesto je jedna pravda zcela nezpochybnitelná. A sice, ve všech zemích s větším než nadkritickým množstvím muslimských přistěhovalců narůstají problémy, které mohou přerůst a také často přerůstají v teroristické násilí.

Bylo by nošením shod do Athén (někdo říká nesprávně sov do Athén) tyto útoky vypočítávat. Jedinou výjimkou je vystřílení redakce Charlie Hebdo, které mělo zcela jiné a z pohledu útočníků zcela racionální příčiny.

4 2
možnosti
Foto

P.S. A to, proč my zde, v této krásné zemi, máme s muslimy minimální nebo dokonce žádné problémy, je v jejich počtu.

A lze se jen modlit a působit směrem, aby to tak zůstalo.

6 1
možnosti
Foto

Ona je to sice trochu odvážná myšlenka, ale řekl bych, že nejvítanějšími pomocníky Islámského státu jsou ti naši fanatičtí odmítači všeho muslimského. U nás žije něco kolem deseti až dvaceti tisíci muslimů. A je kupodivu klid. Jenže je pouze otázkou času, kdy naši fanatičtí odmítači všeho muslimského dotlačí někoho z nich k radikalizaci a budeme tu mít teroristu. Pouze ze strachu před svým okolím. Nejsem pro bezbřehé přijímání muslimských uprchlíků, ale rozlišujme mezi nimi. Stejně jako jsou Češi mírumilovní a Češi vrahové. Ale to chce uplatňovat zdravý rozum, který se dnes prostě nenosí. Myšlení přece bolí a daleko snadnější je všechno odsoudit šmahem.

16 5
možnosti

Omylem jsem dal +. Možná bych nelitoval, kdybyste laskavě osvětlil, jak byste mezi všemi valícími se cizinci, rozlišil ty mírumilovné od těch radikálních a nás ohrožujících a to nejen teroristickými činy, ale i tím, že chtějí zemi, která je přijala, změnit k obrazu svému (což je pro nás také nepřijatelné).

6 1
možnosti
ŘV

Kdyby ta "neshnilá jabka" nezahazovala doklady, respektovala pohraničníky na bezpečných hranicích a se chovala tak nějak normálně, byla by situace úplně jiná.

Od člověka, který se na jednu stranu tváří, že prostě musí porušovat pravidla, protože mu jde o život, a na druhou stranu porušuje prostě jakákoliv pravidla, diktuje si, co všechno mu má být poskytnuto, a _stěžuje_si_ na podmínky když se vetřel nezván, je lepší držet se co nejdál, úplně bez ohledu na to, jakou se ohání vírou.

11 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy