Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"ministr financí je v podezření z nečestných praktik?" - kupodivu jste nějak opomenul zmínit "podezření z nečestných praktik" na ministerstvu školství a dalších:-)

1 2
možnosti
Foto

Dalsi co neumi cist? Pisu o cele vlade.

0 0
možnosti

Krizi nezačal Zeman, ale Sobotka, který bezmyšlenkovitě ohlásil demisi. To byl spouštěcí mechanismus, který předvedl v plné nahotě hulvátství pana prezidenta a jeho chráněnce Andreje. Za mne - k pražským demonstracím - Jo Jo Jo , je fajn, že jsou občané slyšet, ale k Zemanovi a Babišovi přidejte ještě Sobotku. Ten sice není hulvát, ale jako premiér tam taky nemá co dělat.

3 1
možnosti
Foto

Já jsem ale v textu napsal že se jedná o celou vládu. Nikoho nevyjímaje. Jenže Zeman a Babiš, to jsou momentálně největší škůdci

1 1
možnosti
Foto

Ámen, když změna , také doufám, že z gruntu... Ono v té komedii není kladných hrdinů, jsou to jen záporáci...R^

0 0
možnosti

...já jsem si jistý, že to všechno se poněkud vymklo kontrole našich „mocipánů",nejprve Sobotkova rezignace, vzápětí otoč o 180 st., nyní už jen a stále dokola Babiš z kola ven.Nyní k tomu přidali ještě p. prezidenta,já ho poslouchal včera v Ž.Brodě, a nejen já, na náměstí stovky přihlížejících, ale i pískajících a jinak se projevujících lidiček. A řeknu vám, že potlesk po vystoupení p. prezidenta převažoval. Ale o tom ani zmínka v médiích, aspoň zatím jsem nic nezaslechl. Odpovídal i na dotazy, opět s potleskem. V Liberci jsem nebyl, ale dle příspěvků na Fb počet pískajících a pokřikujících se dal spočítat na prstech obou rukou, možná o něco malinko víc. Ostatní záběry zase někam zmizely.

Četl někdo z vás životní příběh p. Zemana ? Já ano a také jeho článek publikovaný někdy v r.1989, za který byl propuštěn z práce.

Babiš a jeho čachry? Mám takový dojem, že valná většina národa do toho stejně nevidí.

Ale blíží se volby, taková svinstva se budou vytahovat ze šuplíků víc a víc...

4 1
možnosti

Já tedy nevím, ale pane ruku na srdce, já bych na mítink Zemana nešel, je to pod mou úroveň. Takže je logické, že tam bude mít víc příznivců.

1 2
možnosti

No připouštím, že už zřejmě ztratil soudnost. Ale v tom podstatném byl dobrým presidentem. Rozhodně lepším nežli byl Havel nebo jakým by byl Schwarzenberg (kterých si jinak docela vážím).

A ty figury, co ze zatím hlásí do boje o Hrad mi zatím nedávají naději na něco lepšího.

Takže z toho velkou radost nemám.

4 4
možnosti

Co bylo to podstatné?

1 1
možnosti

Souhlas s J.Jiroudkem 9:57. Za predpokladu ziskani -6 a vice.

1 1
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^

4 1
možnosti
Foto

;-D Když už mele z posledního, kdopak z něj má strach. A proč asi:-P Včerejší ,,spontánně" organizovaně pořádané demonstrace byly ,,kýmsi" zaplaceny. Ono ozvučení, vystoupení takyumělců, stánky na podpisy kandidátů, atd., nejsou zadarmo. Kdopak ,,spontánně" nahlásil a zamluvil a organizoval to vše8-o Vono teda tři stovky na hodinu pro sběratele podpisů taky někdo platí, že:-P Nakonec, vona i ta Bára Š. by ráda zase komukoli(!) jezdila na hradě s koloběžkou, ač obé je již dosti ojeté, vč. tzv. listopadových revolucionářů;-D

8 12
možnosti

...že by další který poučuje z Kanady...váženej už jste druhej je tu nějaká Rank a má ty samé názory a ty jsou npř.pracovat v Německu a za ty peníze žít v ČR....;-D

5 4
možnosti

Jsem přesvědčena, že Miloš Zeman nikdy neodpustil sociálním demokratům zradu prezidentské volby, kdy ho podsekli vlastní lidé. Sobotka byl mezi hlavními aktéry tehdejší zrady. Teď si to Zeman užívá.To, co nyní dělá, mi sympatické není. Babišova tzv. "mastička na lidi", jeho rádo by prosťáčkovský styl mi byl odporný od samého začátku. Sobotkovy nynější kroky tak nějak chápu,ale je to mnohem složitější, než abych to laicky hodnotila. Víte, nějak jsem z té situace zůstala v klidu. Před volbami se ještě budou dít věci;-). Ostatně jako vždy.

(Jinak k té hudební ukázce: opravdu skvěléR^. Přiznávám, že jsem tohoto maďarského zpěváka neznala- a tak díky za rozšíření obzorů:-). Maminky otec byl Maďar. Opravdu mě dostal na první poslech).

3 2
možnosti

Neužívá si to. Plácá se v tom. Ve své nenávisti zejména. Bláto je na jeho trenkách.

0 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy