Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

stručně řečeno, nejsem z těch, co Rusy nenávidí, pouze je od jisté doby nemám rád.

A umění typu Alexandrovců mi nic neříká.

9 1
možnosti
Foto

Takže kutálka... Svého času jsem strávil v USA a v Kanadě asi měsíc, když se vybírala sestava do Nagana. Párkrát nás tam pozvali i do českých hospůdek. V jedné vyhrávala taková menší dechovka a přítomní společně s ní zpívali... Pála fejcka, pala na zále... Myslel jsem, že takové těleso je kutálka. Bez ironie či přezíravého nadhledu, neb to bylo milé. Tudíž dík za ozřejmění.

1 3
možnosti
Foto

"kapela (zejména) dechové hudby nižší úrovně, přeneseně jakékoliv hudební těleso či skupina pochybné kvality"

2 3
možnosti
Foto

Osobně bych z toho žádnou tragédii nedělal. Máme naštěstí i svobodu v kultuře. Pokud nebudou Alexandrovci veřejně prohlašovat, že nás přijdou opět osvobodit, tak ať si vystupují. Komu se to líbí, má mít možnost jejich vystoupení navštívit. A pan Petřík? Ten už zřejmě trpí hermánkovským syndromem starého člověka, jak jej kdysi výstižně charakterizoval Zdeněk Svěrák. Neumí udržet myšlenku, a tak mele páté přes deváté, a současně neumí myšlenku opustit, a pak mele pořád to samé dokola.

20 1
možnosti
Foto

Alexandrovci je spoubor, který přímo podléhá ozbrojeným silám Ruské federace a podlehá ministerstvu obrany. Je to zejména propagandistická instituce oslavující sovětskou a ruskou armádu a zahraniční politiku Ruska a oslavuje války vedené Sovětstkým svazem, a Ruskem, stejně tak okupaci Krymu. Takže já osobně po zkušenostech s rusy bych na takovou šmakuládu nešel. Kdo má trochu hrdosti v sobě tak by učinil stejně.

11 1
možnosti
MD

Americane oslavuji svoji armadu, jeji proamericke silove poslani, celou prehrsli KULTURNE POSLABSICH filmu. Na platnech a obrazovkach celeho sveta. A nikdo z toho nedela problem.

11 2
možnosti
MD

Na skutecne poslani souboru muze byt spousta ruznym pohledu. Od do. Ovsem nazvat tento soubor kutalkou muze jen 'clovek trvale postizeny nejen CCCP'.

7 2
možnosti
Foto

Takze I pro vas... Rika vam neco termin ironie, sarkasmus nadsazka? V mem textu se nezabyvam kvalitou tohoto teliska. Reaguji na vykriky a srovnavani. A delam si z cele frasky legraci. Hopsajici rudoarmejci nejsou mou stamprli whisky. Ale pokud se nekomu libi jeho vec. A totez plati o pussy riot. S tim ze ty holky jsou mi sympaticke

1 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy