Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Před sto lety se vyřvávalo heslo: "Sionizace Evropy se nesmí uskutečnit"

Byl to hnus, ale většina lidí si to uvědomila asi až po pogromech a holokaustu, před tím bylo antižidovství téměř společenskou normou.

Dnes je společenskou normou antiislamismus, jsou pro to zjevné důvody, ale to byly, milý pane, před sto lety také, reálné i smyšlené.

Rozumná migrační politika je jistě na místě, ale na řvaní hesel je vždycky dost času.

1 2
možnosti
MR

tentokrat karma a souhlas. Kdzy se ptali Einsteina jestli by nebyl rad kdyby vsichni lide byli geniove jako on odvetil ze kdyby se to stalo tak lidstvo vymre do mesice.

Mozna to dodnes nikdo nechape, - jeden musi bejt makovej a druhy takovej.

A to multikulti nechteji ani slyset, bud budou VSICHNI pochodovat podle toho jak piskaji, nebo nam to Dobro vtlucou do hlav nasilim. A pak se divi.

Ja nevstivil muslimske zeme, nic pro me, ale respektuju jejich jinakost, akorat bych prosil vitace a sluncata aby prestali blbnout a nechteli aby voda tekla do kopce, a my zili ve stejne kulture, to se nestane

2 0
možnosti
ZZ

jsem někde zaznamenal, že agent Pánek naopak předpokládá, že se kvůli islamizaci budeme muset vzdát části svobod, je otázkou jestli se máme vzdát části svobody my všichni nebo nezbavit svobody Pánka a jemu podobných

2 3
možnosti
ON

A co ten agent Pánek udělal tak špatného? Mluvil rozumně a ne demagogicky. Chápu že tomu určitá sorta lidí nemůže rozumět.

1 3
možnosti
PK

Pan Petřík navrhuje deportace rodin kde příslušník spáchá trestný čin. Neřeším něco jako "kolektivní vinu" nebo co to je rodina a kde končí. Izrael bourá i domy takové rodiny, ty asi v Británii teroristé nemají. Otázka je ale kam je deportovat. Nikdo je nechce ani za peníze.

Je-li pravda, že sluníčkáři z Labour party v čele s "Corbym" dohnali v předvolebních průzkumech Torye - tak je to asi - bohužel - prohrané.

0 0
možnosti
Foto

Třeba stačí zavřít jim mešity, protože tam je pumpováno zlo do hlav Arabů a to je věc známá. Nedovolit jim kvůli modlitbě k Alláhovi ucpat hlavní silniční tepny ve městě. Pokud člen rodiny se dopustí teroristické činu, rodina přijde o všechny dávka a pdpory a pokud podniká, bude jim živnost zrušena. Přinutit je aby jejich děti navštěvovaly naše školy a pokud to nebudou respektovat přijdu opět o sociální dávky. Důsledně trvat na dodržování našich zákonů. No to jsem se pěkně rozkecal,;-D ale mám pocit, že mám pravdu. Proč Vietnamci, Ukrajinci, Rusové a jiné národy se dokáží naši kultuře přizpůsobit a oni ne.

6 0
možnosti
Foto

Zlo u mulsimů se jmenuje korán. Jeho doslovnou citaci se učí muslimské děti od první třídy. Je to ideologie a ne náboženství. Je to ideologie, která byla vymyšlena k ovládnutí světa. Pokud muslimové přestanoou vyznávat korán už nebudou muslimové.

6 2
možnosti
KM

Prosím o zdroj tvrzení, že se muslimské děti učí Korán zpaměti od první třídy.

1 3
možnosti
Foto

Muslimové žijí v Evropě už po třetí generaci a přesto, že jim stále ustupujeme, aby neměli pocit, že se jim snažíme něco vnutit, tak jsou to zejména oni muslimové, kteří se nám snaží vnutit jejich způsob života, aby byl v souladu s koránem. Se zeměmi, kampřišli, se nikdy nesžili, vytváříghetta, kam se bojí jít i policie. Od hostitelských zemí požadují ústupkyv souladu s právem šaría a zvyšují trestnou činnostv hostitelských zemí.Představujíkulturu, která je naší kultuře cizí a jedná se o kulturu, která se snaží tisíclet zničit naší kulturu.

6 2
možnosti
KM

Co kdybyste mluvil jen za sebe? Já žádným muslimům neustupuju a žádní muslimové se mi nesnaží vnutit jejich způsob života.

0 3
možnosti
Foto

včera jsem napsal, že muslimové mi nevadí, ale že já vadím jim.

PROČ muslimové proudí do Evropy, když se jim zde nelíbí naše zvyky a vadí jim???

Když spadly v NY dvojčata po, celý arabský svět tento násilný čin odsoudil, ale ulice byly plné jásajících lidí.

Opravdu k nám chovají jenom lásku a úctu???

P.S. znám několik muslimů a bez problémů se s nimi bavím.

5 0
možnosti
Foto

Radikální muslimy bohužel zajímáme.

Jinak by Evropany v jejich zemích nevraždili. A bohužel i radikální Islám je Islám. Dalo by se pochjopit, kdyby těch radikálů byly desítky, stovky, maqximálně tisíce, protože i křesťanství má třeba některé radikální sekty.

Ale, pokud si ani dobře vyzbrojené armády nevědí rady s radikálními islamisty, tak nemůže jít o nějakou sektu, ale minimálně ostatisíce, ale spíše miliony radikálních vyznavačů islámu. A toto už je špatně. Pokud si většinový islám s těmito radikály sám nedokáže poradit, potom je s tímto náboženstvím něco hodně špatně.

Jediné řešení je okamžitý zákaz přijímání jakýkoliv islámských migrantů a deportace všech muslimů, kteří se projeví jakkoliv radikálně. A to s celými rodinami. A to i muslimů, kteří se v Evropě narodili. Toto je jediný možný způsob, jak zachránit Evropu nejen před radikály, ale i před její islamizací.

3 1
možnosti
Foto

vyjímečně s vámi souhlasím, ale kam je chcete deportovat, když to jsou občané evropských států.

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy