Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte naprostou pravdu, pane Braune. Já si vždy, když slyším nářky na to, jak se na nás všichni vykašlali ve 38.a 68.a snad i 48. říkám, co bychom tak asi vyváděli, kdyby se k nám svět choval jako k Izraeli.

8 2
možnosti
Foto

Máte pradu, že jen lidský odpad se uchyluje k terorismu či obecně k vraždění neviných jako v případě té 13 leté dívky.

Ale ne opravdu není nutné aby o každé podobné situaci informovaly media po celém světě.

K násilí a vraždění (rasovému, národnostnímu, náboženskému.....) totiž dochází celou historii lidstva na celém světě. I aktualně k němu dochází v mnoha zemích, ne jen v Izraeli. V mnoha zemích k němu dochází s "požehnáním" nebo dokonce na příkaz tamních vládců.

Kdyby opravdu media měly informovat o všem nebylo by v nich nic jiného než násilí.

S tou 23 letou příslušnicí vojenských jednotek to už tak jednoznačné není. Současný Izrael vznikl násilnou cestou. Celá jeho existence je provázena násilím na kterém mají vinu obě strany-jak Izraelci tak Palestinci. Obě strany se dopouští bezpráví a násilností. Postoj části Palestinců. kteří považují boj proti Izraelcům za boj proti okupantům je pak legitimní (pokud je veden proti ozbrojeným složkám a ne proti civilním cílům-a hraniční hlídky jsou ozbrojené složky) podobně jako byl boj partizánů proti Němcům.....

0 8
možnosti
Foto

Izraele byl stvrzen biblickým zaslíbením, nepřetržitýmžidovským osídlením Palestiny od času Jozuy, Balfourovou deklarací, mandátem Ligynárodů, rozdělením území rozhodnutím OSN v listopadu 1947, přijetím státuIzrael do OSN v roce 1949 a hlavně fungováním státu, který vytvořil ze zeměkvetoucí, prosperující stát na nejvyšší úrovni. Izrael nemůže okupovat území státu, který existuje od roku 1987.Izrael je jednou z nejotevřenějších společností, celou jednu čtvrtinuizraelského státu tvoří občané nežidovského původu. Arabové v Izraelimají stejná práva, včetně hlasovacího. Stát Izrael je jednou z mála zemí, kdemohou volit i arabské ženy. Ve 120členném Knessetu mají arabské strany 10křesel. Velvyslanec Izraele ve Finsku je arabského původu. V Turecku Izrael zastupuje muslimka. Arabština je spolu shebrejštinou uznaná jako státní jazyk židovského státu. Roku 2002 rozhodl izraelský soud, že vláda nemůžepřidělovat pozemky na základě etnického či náboženského původu. Arabové majístejné možnosti získat vedoucí pozice v zemědělských, průmyslových podnicích či ve službách. Arabští studenti mají volný přístupna střední a vysoké školy, tisíce Palestinců jsou zaměstnány v Izraeli. Takhle se nechovají okupanti.

5 1
možnosti
Foto

Na Vaši otázku v úvodu článku s jistou osobní zkušeností a životním rozhledem si dovolím odpovědět, že nejspíše ještě moc.

Karma Vám a věčné zatracení fanatikům, schopným bodat do dětí....

14 0
možnosti
JD

Tomáši, sledoval jsem tvé reportáže z Izrale, moc pěkné,

1 0
možnosti
MT

Tyto zpravy se neobjevi v mainstreamovem tisku, protoze neprosly cenzurou komisi "politicke korektnosti" Nejvyššiho politbyra ÚV Evropske jůnyje, Ministerstva absolutni pravdy, Ministerstva propagandy, Ministerstva Evropskych hodnot, Ministerstva švihlé chůze a Ministerstva zbytečných záležitostí. Ze pry ve jmenu demokracie, svobody a svobodneho sireni informaci...

3 2
možnosti
Foto

A nezamyslel jste se někdy nad tím, že to vyplývá právě z faktu, že Izrael udělal z Jeruzaléma své hlavní město zcela svévolně porušením principu nepřípustnosti získání území silou. Proti tomu terorismus Palestinců je drobnou kapkou v moři násilí. Palestinský terorismus je přitom léčitelný snadno jednostrannou nabídkou výměny současného míru za budoucí území. Pak se mezi Palestinci určitě vytvoří skupiny, které začnou ten mír velmi rychle prosazovat.

1 14
možnosti
RC

Hned po dohodách v Oslo se vyrojil Hamás s prvními útoky a J.Arafat tomu kromě prázdnými proklamacemi neudělal přítrž, přestože k tomu měl vhodnější podmínky.

6 0
možnosti
Foto

Občas spolu, Martine, nesouhlasíme, ale teď 100% karma.

8 0
možnosti

Ty taky Jyřik jistě nesouhlasíš s Ruskou hordou, která nepovažuje Hamás za teroristy, že ano?

2 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy