Diskuse

Kolik ještě musí zemřít?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J57a66r76a 31R29a39n54k

19. 6. 2017 3:58

Diky za blog, cetla jsem jiz na netu, ale je dobre pripominatR^

2 1
možnosti
Foto

Protoze pan Petrik opakovane svym trollingem se snazi zdiskreditovat vyzneni tohoto blogu budu dalsi jeho pokusy mazat

5 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

BK

Pane Braune: samozřejmě, že ty události jsou tragické a váš blog je velmi soucitný, vyjadřují bolest, silné znepokojení a pochopitelný hněv........, ale:

pomůže náš nářek a lamentování něčemu? je nutné urážet zas a znova pana Petříka a kvitovat zde urážky např. paní Jandové? Pan Petřík má v mnoha ohledech pravdu a že to s vámi nesouzní, ještě neznamená, že reakce na jeho adresu jsou ok.

Další věcí je to, že z pohledu našeho- hmotného, jsou ty události tragické. Z pohledu Boží spravedlnosti a karmy- je vše tak, jak má- a my jsme nuceni hmotné konce přijmout- by ́t už se jeví tak šíleně a nepochopitelně. Ti, kteří jsou dnes vražděni- v minulých životech rovněž vraždili. Je to věčný zákon. Z vyššího pohledu je vše, tak jak má. V našem lidském pojetí to možná zní tvrdě, necitelně- s nemožností se s tím vyrovnat a smířit......., ale je to nutné. Člověk může sám v sobě učinit pietu, může učinit veřejné rozloučení, uctít a pomodlit se...... ale to je opravdu vše. Osobnímí útoky jen šíříme nenávist ve formě negativní energie, která z nás vane a je bytím a energii( Bohem) kolem nás zaznamenávána. A proto už se tu na blogu nechci hádat. Protože toho zla a negace je víc, než dost. Vždy projevím názor- to ano,ale invektiva třeba směrem k mé osobě už řešit nebudu.

2 10
možnosti
Foto

Mě fascinuje ta vaše soucitnost, s jakou obdivujete diktátory, teroristy, hromadné vrahy a komunisty. To budu raději bezcitná:-/

9 3
možnosti
MP

Světová média se možná moc nezmiňovala, ale zde u nás ta informace proběhla.

Je dobře, že zmiňujete přístup BBC. Já ji považuji za dost seriozní a skoro neprolhanou, ale holt někdy jaksi moderuje a koriguje tu svoji "hlasitost". Ovšem jistá kanadská diskutérka nám zdejším zabedněncům otlouká o hlavu tu BBC často, pomalu jako určující hlásnou troubu světa:-/.

Je to smutné, že byl zbytečně zmařen život tak krásné a mladé dívky, ale ono by to přece bylo stejně hrozné, i kdyby nebyla tak krásná.

Btw., jestli západoevropské elity budou pokračovat ve svém sociálním inženýrství, tak jedna z možných cest zřejmě bude cesta Izraele, pokud ale bude mít generace středoevropanů, která se ještě ani nenarodila, dostatek odvahy a odhodlání hájit svoji kulturu a společenství.

5 0
možnosti
FL

Kolona izraelských buldozerů už jela zbourat domy palestinských "hrdinů"

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4976962,00.html

3 1
možnosti
Foto

Je to moc smutné.

Stejně nevinné ale byly i oběti bratrů Mašínů. Ty však za jejich terorismus vyznamenáváme.

Takže, v čem jsme lepší, než ti palestinští teroristé?

2 13
možnosti
Foto

Jdi už někam ty komouši....:-P

10 5
možnosti
Foto

zločince nelze zabíjet bez soudu, mají právo na řádný proces

0 10
možnosti
Foto

V zásadě máte pravdu, Nicméně, jestliže zločinec bodá do bezbranných lidí, tak nejúčinnější odpovědí není jej přemluvit, aby toho už nechal a poté si to tak nějak ujasnil u soudu. Osobně bych volil variantu ihned mu ustřelit hlavu. Třeba by v tom okamžiku pochopil, že udělal jakousi chybu.

12 0
možnosti
Foto

I71v60a86n 70M78a17r27e88k

18. 6. 2017 8:54

P.Braune , karma R^

6 2
možnosti

Takže také nesouhlasíš s Ruskem Ivánku, které tvrdí, že Hamás nejsou teroristé?8-o

4 0
možnosti
MK

R^R^R^ Všichni, kdož mají pochybnosti o dlouhodobém střetu Izraelců s Araby, zvláště p. Polický, by si měli sestavit časovou osu, která jako jediná vydává ten nejobjektivnější názor. A začít by měli u holocaustu a proti tomu u arabských divizí, které bojovaly pod německým velením. Pak už z toho vyjde logické ustanovení státu Izrael rozhodnutím OSN.

Tedy ne násilím, p. Polický; bojovat se začalo až židé naplnili úmluvu a nacistické arabské verbeži se to nelíbilo. A známé heslo: "Zaženeme židy do moře" bylo motivem i v řadě dalších válek. Přidáme-li k tomu náboženské islámské vyznání, je o pohnutkách jasno: Korán 5/85 (volně) Největšími nepřáteli muslimů jsou židé.

8 2
možnosti