Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

Opsal jsem pro vás ;-D

Jen takové malé zamyšlení pro vás:

Víte co je nejvíc absurdní. Celých 38%!! z 3,4 miliard Kč dotací z ROPu získaly ANONYMNÍ firmy s nezjistitelným vlastníkem. Je třeba k tomu něco ještě dodávat? Staré tradiční strany varují před Babišem jaký je to lump a přitom jsou to právě ty staré tradiční strany, které záměrně mizernými zákony umožnily aby ANONYMNÍ firmy mohly čerpat dotace. Jen na díky dotacím solárních elektráren odešlo na účty ANONYMNÍCH vlastníků FVE přes 500 miliard korun !! A hloupé naivní ovce, které bohužel mají hlasovací právo, si myslí, že když se zbaví jednoho zlého Babiše, tak tady zas nastane ráj na Zemi

4 0
možnosti
BK

Je to, bohužel, věčné téma- a s každou volbou přijdou noví a noví "Babišové".

Jinak- zajímavé hudební ukázkyR^. To spojení lidové a rockové hudby je moc pěkný:-).

0 0
možnosti
Foto

Tak jako například hnutí ANO má svého Andreje Babiše, TOP 09 Zdeňka Bakalu a Lidovci developera Luďka Sekyru, i na stranu Starostů se nyní přidal jeden z nejbohatších Čechů ochotný do fungování hnutí investovat nemalé peníze. Donátorem hnutí STAN se stal Dalibor Dědek, který stojí za mezinárodně úspěšnou firmou Jablotron zabývající se vývojem zabezpečovací a komunikační techniky. Podle žebříčku časopisu Forbes je Dědek s majetkem přesahujícím 5 miliard korun 37. nejbohatším Čechem.

Podnikatel Dalibor Dědek, který za STAN kandiduje na Ústecku, se nechal slyšet, že chce být mentorem, který STAN přivede ke spolupráci s hnutím ANO. Zdroj: http://g.cz/dobra-zprava-pro-starosty-po-rozvodu-s-lidovci-ziskalo-hnuti-stan-podporu-miliardare-dedka-ten-je-ochoten-za-ne-i-kandidovat/Podnikatel

Zdroj: http://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=618430

1 0
možnosti
Foto

P.S.:Co tak děsí současné tzv. tradiční politic. strany. Nejspíše to, co ony samy stále praktikují. Užití kapitálu, a to jak zprostředkovaně, tak i přímo. Ovšem přímý a otevřený vstup představitelů silného kapitálu do politiky berou jako své přímé ohrožení. Jen bych rád dodal, že nejen u nás, ale i ve světě, to není ničím novým. Kapitál holt nezná hranic. Ani v politice, která nakonec také není ničím jiným, než byznysem. Stejně tak jako války, které nejsou také ničím jiným, než pokračování politiky, tudíž i byznisu, jen jinými prostředky a také pod jinými ,,ideemi a hesly". A atˇ se tolíbí, či nelíbí, to vše je obrazem i současného dění.

Zdroj: http://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=618430

1 0
možnosti

Odkud se objevil?Z Marsu?A vynáší soudy jako ředitel zeměkoule.Hlupáček......

2 1
možnosti
Foto

Odejde Babiš, přijde jiný.

Ale jedna faktická. Týká se promlčení trestného činu. Podle mých chabých znalostí je trestný čin po nějaké době promlčený, pokud policie nesdělí obvinění a nezahájí vyšetřování.

Nedávno to bylo u nějaké nájemné vraždy, kdy policie chytla pachatele těsně před koncem promlčecí lhůty a tímto okamžikem také promlčecí lhůta skončila.

Pokud je již věc v běhu, nejedná se o promlčení, ale o průtahy.

0 0
možnosti
MB

To je věc další, jak máme seskládáno právo. Pak i komunisté jsou čistí, zavražděný obživne a mnozí se promlčí i se svým svědomím. :-)

0 0
možnosti
OF

V 7 letech jsem ukradl na vánočních trzích Kofilu za 2 Kčs. Mám se dodatečně přiznat

? Jak tak pozoruji Babiše,tak ten v 7 letech před vánoci ukradl asi celý náklaďák s Coca colou i Santa Klausem. A co jste ukradl vy ?:-P

0 17
možnosti
Foto

Sorry kolego, ale tohle je poněkud stupidní výpad.

Martin Braun popisuje reálnou hrozbu, že i Váš život bude ovládat kdosi, jehož charakter nestojí ani za zlámanou grešli. Víte, že kdo lže v jakékoli věci, bude se tak chovat vždycky. Vy jako lékař byste měl shledávat v chování pana Babiše jednoznačné známky deprivantství, egoismu a pohrdání všemi okolo. Koneckonců bylo to i zdokumentováno, co si o lidech i ze svého ANO myslí. Opravdu Vám to nevadí?

21 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy