Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Demokrat jak noha, koukám. A s tou tupostí koukněte i do svého nitra. Ohavné, co jste to zplodil.

1 2
možnosti

Krásná kulturní vložka. Ne demokrat posuzuje demokrata a vyžaduje přísně

demokratický přístup. Raději se podívejte, co jste za 41 let vlády zplodili , vy.

3 0
možnosti

Karma jako Brno !R^

Tu červenou větu podepíší 10x.

3 1
možnosti
Foto

Martine, základním pocitem českého voliče je t.č. frustrace.

Při sametu jsme všichni dělali véčka, cinkali klíči a tak nějak se veselili. Získali jsme pocit, že se to tak nějak vyřeší samo. Přesněji - vyřeší to Havel, Klaus, později Zeman.

A ono nic. Máme se sice dobře, nejlépe v dějinách našeho státu, ale český remcal stále hudruje - teď je třeba schopen se porvat v krámu o kostku másla, na které "vydělá" 10 Kč.

A bolševici - jako vždy - opět slibují, že zatočí s bankami, buržousty, všichni budou mít stejně a bude opět na zemi ráj.

Vedle starců a stařen, kteří si nikdy nepřiznají, že sloužili ďáblu, vstávají noví bojovníci za blaho pro všechny, rovnostářství. Ta slast, že někomu seberou majetek /teď třeba v rámci razií Babišových pohůnků/ je více než orgasmus.

A tak vlivem masáží, co všechno je špatně /prakticky vše/ český volič - plný frustrací - to dá tuhle Okamurovi, tuhle Babišovi a tuhle bolševikovi /samej spasitel/.

R^

6 1
možnosti
Foto

Nevím, proč zrovna Vy, pane Vodvářko si na komunisty neustále stěžujete.

Vystudoval jste za dělnické peníze u komunistů lékařskou fakultu (dle komunistobijců toto studium bylo pouze pro vyvolené), cestoval jste na východ i na západ (toto bylo též pouze pro vyvolené) a do 4 roků jste od komunistů dostal byt (nyní se na vlastní byt nezmůže většina mladých lidí).

Proč si objektivně nepřiznáte, že i Vy patříte mezi ty, kteří sloužili "ďáblu" a měl jste z toho prospěch?

0 0
možnosti

Je to smutné, ale na tom, jaké volební preference má Babiš a jaké komunisté, mají největší zásluhu ostatní strany. Zvláště ty, které se v minulosti podílely na vládě.

Ale je od vás milé, že se u vás v Kanadě kvůli našim volbám tak rozčilujete. Abych se vám přiznal, já ani nevím, kdy budou volby u vás.

4 2
možnosti
Foto

R^R^R^R^. Stejné pocity.

1 0
možnosti

Nezdá se Vám že Váš blog je více než za hranou slušnosti.Admin by Vám měl toto ,,dílko "smáznout. Lidá ,kteří budou volit jinak než je Váš jediný správný názor,žádní hlupáci nejsou.Zamyslet nad sebou se ale můžete Vy.

0 5
možnosti
Foto

Naopak, mám pocit, že můj dnešní blog je na můj vkus až moc slušný. Kdybych napsal co opravdu cítím, pak by měl admin plné právo to smazat, přestože bych měl pravdu. Komunisty nevolit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy