Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám dojem, pane Braune, že jste nepochopil, a v tom nejste jak vidět sám, že má otázka v nadpisu byla pouze řečnická, respektive že mi šlo o to, rozproudit debatu na téma současné antibabišovské propagandy, která za posledních X- let nemá u nás v předvolební době obdoby. Já si samozřejmě s volebními lístky budu vědět rady i bez komentářů diskutujících pod mým blogem. Dle spousty reakcí pod mým blogem, které obsahují i sem - tam zajímavé informace, můj článek účel splnil. Můj názor.

0 0
možnosti
Foto

Ta antibabišovská vlna nemá obdoby, protože nemá obdoby ani ten sajrajt, co Babiš do politiky přinesl.

0 0
možnosti
Foto

Ano, vždy když si přečtu od někoho něco ve smyslu "poraďte koho volit" tak si říkám, že takový člověk by měl být zbaven volebního práva. Buď mám jasno, jaké jsou mé životní priority a jaký je můj hodnotový žebříček a co tedy od politiků očekávám a nejen od nich, nebo bych neměl do "věcí veřejných" vůbec zasahovat. Mohl bych sice každému poradit, volte Svobodné, ale byl by to nesmysl. Pravicově smýšlejících lidí, pro které by byli Svobodní volitelní je poměrně mizivé procento ve společnosti. Rozhodnutí koho volit je velmi závislé na osobních postojích a proto nelze nikomu radit. Lze jen seznámit s programem té které strany, ale programy zajímají jen málokoho. Voliči více dají na uhlazené řeči, než na praktické činy. V poslední době hodně čtu chválu na SPD a Piráty, ale když se pustím s příznivci do diskuse, vyplyne z ní, že vůbec neznají jejich program a že jediné podle čeho se orientují je pár líbivých hesel, která zaslechli nebo si přečetli někde v médiích.

4 0
možnosti

J97a31r77a 21R46a83n82k

15. 10. 2017 7:02

Souhlas, ale mate moznost ty "volene" i vyslechnout?

0 0
možnosti
Foto

Sám volím ANO z jednoho důvodu. O všech starých stranách tuším, že jsou nástroji početné zákulisní mafie, zatímco ANO je stranou jen jednoho Babiše. Je rozdíl, když se přisaje na státní rozpočet banda rozežranců, nebo jen jeden podnikatel, který ještě daní v Česku.

0 4
možnosti
Foto

Máte pravdu, ve starých stranách možná působí zákulisní mafie, hnutí ANO má mafiána přímo ve svém čele.

3 0
možnosti
Foto

sám bych přivítal, kdyby politické strany měly před volbami tu samou povinnost jako kandidáti na prezidenta. Nemohly by se voleb zúčastnit bez 50000 podpisů. Kolik z těch 31 stran by je získaly? Tak deset.

0 0
možnosti
Foto

Sice utopie, ale já bych uvítal možnost preferenčních hlasů třeba i na různých soupiskách. Po zisku titulu jsem jako dávného a věrného příznivce litvínovského hokeje pozval Václava Klause mladšího do Litvínova na extraligu, půl dne ho i provázel a samozřejmě s ním diskutoval. V té době měla ODS na Mostecku - mám pocit - asi tři procenta, ale díky stovkám Klausových sympatizantů (samozřejmě i mimo stadion) jsme viděli sotva jednu třetinu utkání. Takže s těmi dalšími třemi hlasy bych těžce váhal.

0 1
možnosti

Ze se ve volebni propagande angazuji cesti domorodci chapu. Ale nechapu, proc se do toho motate vy pane Braune.

Co si zvoli, to budou mit a na svet to nebude mit vubec zadny vliv. Nanejvys budete muset odpovidat trochu zasvecenejsim na neprijemne otazky.

0 0
možnosti
Foto

Ja se neangazuju. Jen sleduju a komentuju

2 0
možnosti

rozhodování voliče téměř nikdy nemůže být založené na rozumu, volič totiž asi tak 99% toho, co by měl vědět, neví, a tak rozhoduje jen a jen výlučně na základě emocí.......tedy líbí versus nelíbí.....to je již první chyba ve vaší úvaze......

kdyby lidé v Británii věděli více nevolili by pro Brexit a nenaletěli by na primitivní emoční logan FARAGEovy strany UKIP.......Ten slogan byl založen na primitivní emoci.......KOŠILE BLIŽŠÍ NEŽ KABÁT..... a povedlo se a s rozumem to nemá co dělat, jen s emocemi.............

a přesně tak to vypadá i u nás.....šlo jen o to dlouhodobě Babiše dehonestovat, démonizovat, tedy navléci lidem do hlavy negativní emoce vůči člověku a vůči hnutí ...

Takže milý autore, při volbách jde jen a jen o emoce o ne o rozum.........a tedy ne o selský rozum a ne o vlastní rozum...ten je kompletně vyloučen........a je přehlasován emocemi..........

1 7
možnosti
Foto

Vy jste důkazem tohoto vašeho tvrzení. Marxista volící Babiše. ;-D

3 0
možnosti

Píšete "... tak já si myslím, že nehledě na minulost a jistou zprofanovanost

Zdroj: https://martinbraun.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=628471..."; Pokud bychom toto přijali, pak je čistý a férový úplně ale opravdu úplně každý

0 0
možnosti

Článek p. Kroupy jsem četl, i se tam vyjádřil. Svého druhu jej považuji za chytrý. On zvolil mazanou metodu, kdy vlastně říká - Vyviňte se z toho, proč agenta Bureše a Velekněze sekty , případně, nehodláte volit ! Volte jej a čiňte tak, praví autor blogu ... Tedy volám to své - K u l o v é s přehazovačkou ! ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Možná to dělá ten odstup, ať již teritoriální či mentální, ale ten tu velkému množství lidí chybí.

Politika je něco jako fotbal, každý má svůj manšaft a ten zcela nekriticky podporuje a obhajuje.

Naneštěstí si neuvědomují, že mezi politikou a klubismem je velikánský rozdíl a dalekosáhlé důsledky.

4 0
možnosti

Ano, jedním slovem - fotbalismus. (pan Načeradec, Habásko atd.) Máme v tom bohužel tradici.

1 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy