Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavý vývoj. Já napsal článek o akci IDF proti islámistickým teroristům, a pánové Petřík a hlavně pan Hermánek si z toho udělali osobní chat na volné téma.

1 0
možnosti
Foto

Proč myslíte, že TOP09 tak špatně dopadla, když je dle zastánců západní "DEMOKRACIE" TOU JEDINOU správnou a demokratickou stranou? A to se ještě Kalouskovi podařil mistrný tah, když u STAN vyměnil volebního lídra a dosadil tam Farského, aby si voliči STAN přímo nespojovali s TOP09?

A proč v ODS voliči vykroužkovali V. Klause mladšího daleko více než konzervativního Petra Fialu? Vždyť ODS za svůj výsledek může děkovat hlavně V. Klausovi ml.

Proč KDU-ČSL volili pouze bigotní katolíci?

A proč mnohonásobně větší počet českých občanů volil trestně stíhaného politika?

5 4
možnosti

Koutek ze zahranicni a ceske fauny.

..

Mit radost ze zabiti deseti divocaku je jiste chvalyhodne. Jeste chvalyhodnejsi by ovsem bylo, pohledat oboru, majitele, a predevsim podporovatele techto obor a chovu ze zahranici. Takto to jen vypada na odstrel nezadoucich kusu.

Presne tomu odpovida krepceni nad padesati milionovym hnizdem capu a tichem nad pulmiliardovym veprinem srovnanym buldozery.

3 0
možnosti

50.000.000

Snad to ty buldozery, bagry, nakladni auta, zarizeni na recyklaci odpadu, zarizeni na revirtalizaci daneho mista a obsluha toho vseho za TECH padest milionu zvladnou.

0 0
možnosti
Foto

I96v71a51n 58M65a25r91e66k

24. 10. 2017 7:51

S Izraelem p.Braune souhlas. . . . . . . .To ostatní jen nenávistný humus. Rv

2 2
možnosti
Foto

Když ono je to pane Marku takové typické už v tom Česku. Pokud stádo někoho s nadšeným békáním zvolí, pak ti, kdo necupitají poslušně s davem musí držet ústa a neříct proti ani slovo. Jinak jsou označení za nenávistné, za hatery a podobně. Já si, díky tomu že naštěstí nežiji v Česku zvykl říkat a psát tak, jak to cítím. Tedy, pokud někoho nemám rád, tak to řeknu naplno. Většinou tedy ironickou a humornější formou. Pro vás je to asi humus, pro mě je to využití práva napsat svobodně svůj názor.

0 0
možnosti
Foto

Martine Prosím Vás nastudujte si někde, kdo to byli příslušníci StB. Kde byly ve služebním poměru jaké měli průkazy Jaké měli služební zbraně jak přísahali a také samozřejmě také, jaké měli povinnosti.

A mimochodem si myslím že StB jako organizace vůbec neexistovala. Organizačně vše spadalo pod Ministerstvo vnitra a SNB.

Státní bezpečnost ty daleko spíš popis činnosti než název organizace. Jako je například mládežnický sport, výběr daní nebo ochrana menšin.

1 9
možnosti

Že se vždycky tenhle donašeč musí ozvat. To je snad masochismus.8-o

3 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy