Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JE

Tak mi to maličko připomíná tu roztomilou fotečku těch prvňáčků jedné nejmenované školy, která rovněž vyvolala spoustu ultranegativních emocí.

Právě reakce primitivů, kteří se nechají lehce vyprovokovat k idiotským výlevům o granátech a plynu.

Pak už zákonitě přichází jen trestní oznámení a perzekuce každého i opodstatněného projevu vlastenectví.

0 0
možnosti
DB

je to jen další provokace k nějaké odezvy...a ta odezva se bude studovat a analyzovat...a příště přijde něco , co tne do živého a lid si ani nevšimne...........je to test reakcí.......jako základ pro další akce a manipulace...........

0 0
možnosti
IV

Řekla bych, že dobře vědí co dělají.

2 0
možnosti
DK

Ja myslim, ze se jim to naopak povedlo, byt je to samozrejme takovy "lacinak". Autorum muselo byt jasne, ze tim vyvolaji hejty, protoze spolecnost je v poslednich letech vuci vsemu muslimskemu ci arabskemu precitlivela. Bylo jasne, ze se nenajde mnoho tech, kteri budou schopni ten text prelozit, takze vzniknou ruzne konspirace apod. No a organizace Clovek v tisni chtel z tech lidi, kteri se vyjadri negativne, udelat hlupaky, takze slunickovy vzkaz se primo nabizi. Takze vzkaz je de facto takovy "vy jste na ne byli tak zli a podivejte se, jak oni jsou hodni, chteli vam jen podekovat". Jenze tak to samozrejme neni. Je treba si uvedomit, ze je to iniciativa Cloveka v tisni nikoliv nejakych Arabu. Podobnou akci by mohla provest treba Romea snazici se ukazat Romy v tom nejlepsim moznem svetle, ale byl to proste jen konstrukt, ktery nijak nekoresponduje s realitou. Takova snaha o otupeni hran neni vylozene spatna vec, jen bych rekl, ze naprosto neucinna.

3 0
možnosti
Foto

A já se, hlupák domníval, že je to buď reklama na čaj nebo nabídka kurzů arabštiny a perštiny.

A byl to jen pěkný gag - kolik lidí to spolklo i s navijákem. Včetně pana autora?

Hezký test inteligence.

0 0
možnosti
MS

Tak tím pádem je to v pořádku.

Já už jsem se začal domnívat, že všechny historické pěkné gagy Konvičkovců, kterými nás bavili (například na Staromáku, nebo před Mešitou), nebyly pouhé gagy a bál jsem se, že to chlapci mysleli vážně. Tak teď už z vašeho vysvětlení chápu, že to také byly jen vtipy a testy inteligence, kterými naopak mnozí z vás neprošli.

0 0
možnosti
MS

Myslím si, že současná atmosféra vnímání muslimů a Islámu je dost napjatá. Vyostřovat tu atmosféru další reklamou, která má ve čtenáři vyvolat pocit nechápavosti do doby, než bude vysvětlena, může jen opravdový blbec, který se marketingově chová jako slon v porcelánu. Od PR agentů mezinárodní organizace bych očekával chytřejší uvažování a předvídání následků.

7 2
možnosti
VK

Jaké následky očekáváte?

0 0
možnosti
VK

Řekl bych, že jsme svědky sofistikované kampaně. Někteří se dokonce svou tvorbou ve veřejném prostoru stávají její přímou součástí. Proto se informace uvolňují pomalu, aby dávaly prostor k podobným projevům. Stačí pár billboardů za pár korun, ale mediální prostor je zdarma naplněn. Z různých Dudrů, Eviček Svobodů a dalších hysterek bude uděláno slušně řečeno ťululum. Vsaďte se.

3 3
možnosti
KS

ve věci udržení odpůrců řízeného navážení do Evropy ve střehu, dělají dámy a pánové z Člověka v tísni, velmi záslužnou práci

10 0
možnosti
Foto

A navíc jde o akci za státní peníze, protože pokud si vzpomínám, tak Člověk v tísni dostává nějaký majlant od zamini.

5 0
možnosti
EK

Prostě je to snaha vyprovokovat negativní reakci, a mít záminku k tomu, aby se mohlo občanům Česka nadávat do rasistů a xenofobů. Reakce některých lidí potom mohou být podkladem třeba k žádostem o zpřísnění cenzury. Od našich sluníčkářů by se mohl učit i Putin.

16 3
možnosti
JK

To že ty lidi nemáte ráda neznamená, že jsou úplně pitomí.

3 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy