Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak už jsem jednou napsal - tohle není na diskusi,to si zaslouží výprask!

1 0
možnosti
Foto

Nějak mi to nejde, soucítit se Zemanem. Prostě jenom dostává ochutnat své vlastní medicíny. A jako hyeny se podle mého chovají spíše ti, kteří ho tlačí do nové kandidatury.

2 9
možnosti

On o nekom rozhlasoval ze trpí rakovinou ? Vy fakt nechápete ten rozdíl?

5 0
možnosti

Podobně i já nejsem příznivec M.Zemana - pak i pravím, že je to kdesi za čarou, souhlas. Doba nepochybně hrubne, žel prezident samotný k tomuto přispívá ! Jeho kontra projevů je pak hora. Osobně naprosto nechápu jeho boj s F.Peroutkou. Úmyslně vybírám, protože jde o osobu již nežijící - navíc prošel koncentračním táborem. Živý - kope do neživého ! Proč, co chce vykopat ? Opakovaně sděluji, že mi permanentně chybí jasně vysílaná mravní linka hradu - směřující do společnosti. Chybí příklad, není, absolutně žádný normativ se nekoná. Opravdu jsem přesvědčen, že kdyby prezident (kterýkoliv), udržel svou elementární důstojnost stolce - Jistě by byl kritizován, nicméně vyslovit onu diagnozu by si nikdo nedovolil :-)

5 0
možnosti

Souhlasím s Vámi, Martine. Ta informace, pokud je pravdivá, je tak osobní a tragická, že sdělit ji veřejnosti má právo pouze Zeman - pokud bude chtít. Zveřejňovat zdravotní stav cizího člověka, je prasárna nejhrubšího kalibru.

A to říkám jak člověk, který Zemana nemůže ani cítit. Vám karma.

4 0
možnosti

Taky se mi to ani trochu nelíbí.

Ale stejně chci věřit tomu, že kdyby měl prezident přirozenou autoritu, těšil se nějakému respektu a nenaplácal tolik šíleností (mj. i o svém zdraví), tak by si to nikdo nedovolil.

3 0
možnosti
Foto

To je ale jiná věc. Myslím si, že člověk, který chce reprezentovat, by měl znát míru, za kterou už prostě nejde zajít. Kdyby presidentovi třeba z chlastu naskákaly pupínky, chytil syfilis nebo tak něco, ještě bych tyto informace pochopil, Takto to je ale sprosťárna a známka nedostatku lidskosti, nezávisle na tom, co si o Zemanovi myslíme. V tomto případě to totiž není útok na presidenta ale na lidskou důstojnost a to je nepřípustné.

11 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy