Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

O zavislosti ci nezavislosti bych rozhodovat nechtel. Ale rozhodne jsem nazoru, ze je to hodne neinformovane medium. Zda umyslne, ci z jineho duvodu nevim. Ale Mnohem vic hlouposti lze cist snad jen v Hallo novinach.

2 0
možnosti
Foto

Ta nezávislost byla v mém případě pane Vokoune spíše rétorická otázka. Pan Manert má zřejmě nějaké výsadní postavení a jak to vypadá, je členem nějaké skupinky, která těchto výsad požívá. Projde jím totiž opravdu kdejaká pitomost co napíšou.

3 0
možnosti
Foto

o tom, že iDNES je záislé medium snad nikdo soudný nepochybuje.

Nicméně stejně tak neobjektivní jste Vy, který nekriticky zastáváte striktně proizraelský postoj:-/

1 7
možnosti
Foto

I70v16a45n 96M44a27r40e97k

4. 12. 2017 10:14

První věta + pane Polický, a druhá těžké -. ;-(

4 1
možnosti
JF

J11i22ř35í 23F98o34g22e94l

4. 12. 2017 8:31

Souhlasím s autorem. A jen dodám. Nejhorší na tom je, že jakákoliv kritika tohoto redaktora, která (podle něj) překračuje míru je okamžitě trestána mazáním příspěvku. A nemusí tam být žádné vulgarity a pod., pouze se výrazněji odchylujete od názoru autora, dotknete se jeho ega a již jste smazán.

7 0
možnosti
Foto

Ale kdeže, Joseph Goenels byl také nezávislý, takže proč by dnes nemohla být nezávislá také jiná média ?

1 0
možnosti
Foto

Ačkoliv nevnímám iDnes jako nezávislé médium, přece jen bych svůj názor neopíral o článek, články či postoje jednoho redaktora.

Chápu, že s jeho texty nesouhlasíte a kritizovaný článek nepřesnosti obsahuje.

Na druhé straně se domnívám, že ani váš text není prostý nejasností a nepřesností - promiňte, pokud se pletu, nejsem ani odborník ani znalý, ale mám dojem, že stát Izrael existuje za poněkud odlišných podmínek, než byly vymezeny při jeho vzniku a rovněž status Jeruzaléma není tak jednoznačný, jak píšete.

Nechci v žádném případě narušovat vaše kruhy, ale pokud mám pravdu, tak je váš text vystavěn na některých nejasnostech, stejně jako ten, který kritizujete, což není ideální.

3 2
možnosti
LH

Muzu se zeptat, které medium v CR je dle Vás nezavisle?

1 0
možnosti
Foto

Martine karma, jinak Vás samozřejmě chápu, když Vám do blogu leze někdo, kdo chce jen deklamovat svoje postoje.

V minulosti jsem jej vyzval k tomu, aby při své neobyčejné potenci založil svůj blog a své názory prezentoval tam - tedy zcela přirozený postup někoho, kdo má publikační přetlak. Doposud to neudělal a je nejspíše jasné proč. K napsání blogu je totiž třeba jisté analytické schopnosti, tedy dát některé informace dohromady a vytvořit z nich "nadhodnotu".

Z příspěvků zmíněného diskutéra je jasné, že toho není schopen. Takže jen plevel.

9 0
možnosti
Foto

Svůj blog mám, takže už tedy jisté analytické schopnosti - dle Vašeho názoru - projevuji. To, co jsem zde psal, tak už jsem tam publikoval před tak už pěti lety. A je to stále o tomtéž, že by státy měly dodržovat, což je i v našem výsostném zájmu, princip nepřípustnosti získání území silou.

1 0
možnosti
Foto

A ještě jednu aktualitu: blíží se další chanukový zázrak: Mahmúd Abbás zahájí 12. rok svého čtyřletého funkčního období.

To jen pro ilustraci, že není s kým jednat - kdyby náhodou někdo něco s Abbásem dohodl a Abbás z toho jako obvykle nevycouval, kdokoliv by to mohl v budoucnu prohlásit za neplatné, protože Abbás neměl platný mandát.

5 0
možnosti
Foto

Titulku jsem si všiml, ale aniž bych tušil autora, raději jsem si nekazil sklenku růžového. Vidím, že jsem to odhadl správně.

Je tu ovšem jedna nepřesnost, POTUS nemůže "dát příkaz k přestěhování velvyslanectví USA z Tel Avivu, do Hlavního města Izraele, do Jeruzaléma", protože o tom je rozhodnuto zákonem z roku 1995. On jen může nepodepsat každého půl roku odklad z bezpečnostních důvodů (jak zatím činili pravidelně všichni jeho předchůdci v úřadu). Termín uplynul 1.12. bez podpisu, ale protože datum připadlo na pátek, posunuje se na pondělí. Takže teprve dnes uvidíme. Když nepodepíše, dojde k realizaci. Pozemek už v Jeruzalémě dávno mají.

3 0
možnosti
Foto

Nejnovější informace, které jsem dostal před pár minutami říkají, že se má vyjádřit ve středu. Uvidíme.

2 0
možnosti
Foto

Bohužel, přestože jsem si naivně myslel, že už budu mít od něj pokoj, místní antisemita Řezník se opět uvelebil v diskusi pod tímto blogem. Odmítám tolerovat jeho nenávistné komentáře a proto to tu vypadá jako po bitvě. Velice se slušným diskutérům omlouvám za ty smazané komentáře ale bohužel, jinou možnost nemám, protože stále nefunguje administraci slibovaná možnost, že bloger bude mít šanci blokovat trolly.

8 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy