Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jistě máte velkou radost a já vám jí upřímně přeji. Také přeji, ať následné útoky, které nepochybně přijdou, se obejdou bez následků na životech a zdraví.

0 0
možnosti

I kdyby Trump jen tak nějak dovládl, tímto rozhodnutím se určitě zapíše do historie.

Současná islámská rozpínavost a před tím 11.září mě přiměly k podrobnějšímu nahlédnutí do historie, tedy především islámu, ale tak jsem se dostal k Jeruzalému.

Zkrátím; na zdi nářků nahoře by měl být nápis: "Muslimové, zde stál chrám!" Nic víc.

3 0
možnosti
Foto

Příště ale neodkazujte na Haarterz, ten se nám v ČR totiž blokuje, povolují snad 2 volné články měsíčně, jinak chtějí, abychom za čtení časopisu při otevření platili a my si tady asi Haaretz nepředplatíme. Určitě to je i v jiných zdrojích, které jsou bezplatné, jako stránky Bílého domu atp. Jinak ale k projevu prezidenta USA, Israel označil za jednu z nejúspěšnějších demokracií. Ekonomická demokratická jednotka jej dává na pozici 29, my máme 31 pozici a Indie je hned za námi. Mají vysokou rovinu všech položek, volební proces a pluralismus politická účast, politická kultura, ale padají v položce lidských práv ,a slabou šestku a něco. Zaujalo mě, že už i Trump hovoří o možném dvoustátním řešení. Takže je stále ve hře, ačkoli vláda Netanyahua to nechce za žádnou cenu připustit.

0 0
možnosti
Foto

O tom Haaretzu jsem neměl ani tušení. A kde jste přišla na to, že Netanyahu je proti dvoustátnímu řešení? To psal někde Manert nebo kdo? Je to naprostý nesmysl

1 0
možnosti

Ted jeste zastavit veskerou podporu palarabu ze strany USA a Trump ma muj hlas v pristich volbach jisty.

6 0
možnosti
Foto

Je to na dobré cestě. Sněmovnou prošel Taylor Force Act, tak zbývá Senát. Sněmovními výbory prošel jednomyslně, pouze s doplněním, že lze přispět na zásobování vodou, očkování dětí a provoz nemocnice ve Východním Jeruzalémě. Ostatní financování Palestinské Autonomie skončí.

Taylor Force byl zavražděn vloni 8. března v Tel Avivu.

https://www.timesofisrael.com/vanderbilt-student-taylor-force-named-as-us-victim-of-jaffa-terror-attack/

6 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy