Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J70a32r61a 98R18a57n22k

18. 12. 2017 22:48

Diky za Tva slova, ano - jsi Clovek a Lidsky k tomuR^

0 0
možnosti
Foto

Ony ty tanečnice byly zahalené do burky a hidžábu? ;-D

Pane kolego, břišní tance vidět islámista, tak tam hodí bombu. Jenže to našim občanům nevysvětlíte.

Ono taky bude potřeba z českých betlémů vymýtit tři krále, protože byli tutově podezřelého původu.

4 0
možnosti

Co je to multikulturalismus?

CT natocila kdysi serial 'Dva pisari', v nemz dva skveli herci M Hornicek a J. Sovak v jednom z dilu predstavili jeho dokonaly popis, kdyz vymysleli nove zvire z rozsirenou vyuzitelnosti. Prasopes.

Nektere pociny jsou vskutku nadcasove. Diky panove, Bouvarde a Pecuchete.

1 1
možnosti

J58a56r53a 90R89a44n37k

18. 12. 2017 22:51

Co je to multikulturalismus s. Chrastku - to je kdyz si baca z Tatranskych Matliary (ci jak se to jmenuje) neda do zubu se zarostlym Alpinistou z Krkonos.

0 0
možnosti
Foto

stanu se s Váma... svět hloupne, Evropa hloupne, Češi velmi, bohužel...té paní - s poměrně nevkusným příspěvkem o prodávání tanečnic - dole doporučím vyhodit z dětské knihovny příběhy Tisíce a jedné noci , jakož zatratit Hrubína, že převyprávěl. Mimochodem jde jen a jen o to, a to stále napříč věky a národy - umět rozlišovat.

6 1
možnosti
Foto

Příběhy tisíce a jedné noci - jenže to vzniklo PŘED Mohamedem. A v tom je zakopáno ono jádro pudla. A tohle jistá část obyvatel nedovede pochopit.

R^

0 0
možnosti

Tady by se dalo vzpomenout skodlivosti pohadky pro detskou dusi, prenesenou pak do dospelosti. A to pohadky 'O Smolickovi". Jako nejskodlivejsiho lze pak oznacit predvidaveho jelena.

2 0
možnosti

Tak trochu nerozumím, jak si může dovolit člověk, který tady podle svých vlastních slov 30let nežije, určovat zdejším lidem, co se jim má líbit... ale kydat hnůj na názorové oponenty už je taková EUnijní klasika. Na vánoční trh orientální tanečnice nepatří, pokud je tedy zrovna neprodávají ;-D - stejně jako třeba vepřové hody k oslavám ramadánu. Břišní tance jsou vcelku pěkné - na multikulturním festivalu nebo v erotickém podniku, nikoli jako součást dětského programu na vánočním trhu ve městě blokovaném zátarasy (to jsou ty betonové krychle , které mají zabránit průniku muslimských teroristů - tedy právě těch, pro něž jsou takové tanečky tak tradiční hodnotou, jako třeba pro nás koledy), navíc sponzorovaném nadnárodní společností, popírající základní hodnoty, uznávané v této zemi (aféry mazání křesťanských křížů z budov v reklamních letácích jste si doufám povšimli).

Je to megachucpe - zrovna jako to, když se tento pán prohlásí současně za Žida, sionistu i islámofoba. Je vidět, že o ani o jednom neví vůbec nic.. njn, tak ale ne každý Žid je Einstein, že jo :-/ To s tím antisemitismem mám na svědomí já - vyčetl mi totiž, že jsem si dovolila sdílet pozvánku na komentovanou prohlídku Jeruzalémské synagogy, která je jednou z pražských skvostů, takže ukončení diskuse jsem považovala za vcelku přirozenou konkluzi naší bezpředmětné konverzace. Nejsem nepřátelská k islámu - jen chci slavit český svátek českým způsobem, to je celé. Chci toho moc - v Čechách?

3 10
možnosti
Foto

Budete si letos stromecek veset tradicne ke stropu?

4 0
možnosti

To je klasika klasiky. Máme blízkého člověka - prudinu . Funguje tak, že pomyslně někam vtrhne, pobije přítomné husitským cepem a pak bádá, co vlastně vyved ! U jednotlivce je to i úsměvné. Horší je to u části společnosti. Nicméně zcela nejhoršími jsou ovšem ti našeptávači ! Konají cíleně a tyjí z toho. Metody nekonečně stejné - Klid nebude - pokud je, musíme si vyprodukovat nějaké strašidlo. viz 50 léta - kde máte vnitřního nepřítele ? - žádný tu není, aha. Následně celé dějiny, po současnost. Jednou v barvě rudé, pak zase hnědé, pak zase cizinecké. Běžná metoda - i výnosná, matematický model - 1 uprchlík = 2 poslanci ! Klasika břišních tanců ... :-)

5 2
možnosti

Honění nepřítele 50.let vyplývalo z nesmyslné představy, že socialismus (komunismus) rychle porazí kapitalismus a pošle ho na smetiště dějin. Bohužel se to moc nedařilo a tak to musel způsobit nepřítel, ne vadná doktrína - vnější, USA a Adenauer, místní antikomunisté a když to ještě nefungovalo - tak se musel nepřítel vetřít do partaje židobolševici apod. A už se zavíralo, věšelo i na nejvyšších postech. U islámu bych neřekl, že ta příčina je stejná - nereálné hodnocení z naší strany. Byl bych na rozdíl od Vás obezřetný, ne naivní. Když jich byli v Británii tisíce, tak to málokomu vadilo.

1 0
možnosti
Foto

Karma. Ani mně se průnik islámu do Evropy vůbec nelíbí, to ale neznamená, že budu nepřátelský ke každému jednotlivému muslimovi, se kterým se setkám.

10 0
možnosti
Foto

No, navic jak poznate Muslims? Ze je pricmoudlyma kudrnate vlasy a tmave oci? Chudak Martin Dejdar. Jsem rad ze alespon v necem se shodneme

2 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy