Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Petr Hannig:

>>Při mé cca půlleté spolupráce s A.B Bartošem (ABB) jsem nezaznamenal ani jeden náznak, že by se jakkoliv extremisticky vyjadřoval.<<

Nicméně pan Hannig zároveň zcela zbaběle ignoruje (a mnohokrát mi mé příspěvky na toto téma smazal, aniž by se obtěžoval jakkoli zareagovat - tedy jinak než slovy "Pane Veverko, nečtu, rovnou mažu, zbytečně se namáháte") toto mnou pod jeho diskuse mnohokrát vložené a samotným Hannigem smazané video:

https://www.youtube.com/watch?v=9IBx6d6_tmI

V souvislosti s tím videem jsem se pana Hanniga mnohokrát opakovaně ptal, aniž bych se dočkal jakékoli odpovědi: >>Tvrdíte, že jste "při vaší cca půlleté spolupráci s A.B Bartošem nezaznamenal ani jeden náznak, že by se tento pán jakkoliv extremisticky vyjadřoval". OK, pak se vás ale ptám:

Opravdu? Když v části mezi 28:00 - 29:30 váš politický partner ABB (jednička na kandidátce vaší strany "Rozumní" v ústeckém kraji v nedávných volbách) svým názorovým odpůrcům nenávistně vyhrožuje, že "příště už ta oprátka nebude jen symbolická" - a pokud na tomto ABB prohlášení opravdu nic "závadného nevidíte", resp. máte pocit, že se ABBartoš "nikdy, tzn. ani zde, extremisticky nevyjadřoval" - pokud byste OPRAVDU chtěl diskutovat a OPRAVDU byste chtěl v diskusích na iDnes vysvětlovat své názory, postoje a činy, zajisté byste i zdůvodnil proč si to myslíte - resp. proč se domníváte, že na vyhrožování smrtí politickým odpůrcům "není nic extremistického". Můžete se k tomu prosím vyjádřit? - a přestat už konečně s tím zbabělým mazáním vám nepohodlných příspěvků? A umožnit diskutovat i pod novějšími blogy, abyste (při vašem bájení o tom, že "hájíte" absolutní svobodu slova) nebyl za toho nejhoršího pokrytce? Přestaňte s tím zbabělým mazáním a zakazováním diskutovat pod novějšími blogy už konečně, uvidíte, že se vám uleví.<<

A pan Hannig nejen že se odmítá vyjádřit, ale do dnešního dne neznovuotevřel diskuse pod svými blogy - aby již nemusel podobným otázkám čelit. Nic jiného než srab a pokrytec není.

0 0
možnosti
MB

Celá škola už to ví, že pan Hannig má zkrátka Neposlušné tenisky - vedou ho za člověkem, o nějž by si neoligofrenní část národa neopřela kolo...Hádej, proč asi;-)

1 0
možnosti
Foto

Proč do toho taháte oligofrenii? 8-o

0 0
možnosti
Foto

Málokdy se názorov sejdeme, ale v tomto případě ano.

Člověk, který si zvolí za mluvčího Bartoše je pro mně naprosto nepřijatelný v jakékoliv veřejné funkci tím spíše ve funkci hlavy státu.

4 1
možnosti
Foto

Adam Bartoš mi vadí méně, než většina politiků z Kalouskova "Demokratického bloku."

A Petr Hannig je určitě kvalitnějším prezidentským kandidátem než kandidáti tohoto Kalouskova "Demokratického bloku" např. Jiří Drahoš nebo Pavel Fischer.

5 6
možnosti
Foto

S vasimi nazory to je logocke

5 0
možnosti
JN

Pane Braune, ještě nedávno jste o sobě psal, že jste hrdým občanem Kanady a že Zeman tedy není vaším prezidentem.

Ať už tím dalším prezidentem ČR bude kdokoliv, vaším prezidentem opět nebude. Tak se tím netrapte.

5 4
možnosti
Foto

Jenže protože jsem hrdým občanem Kanady, znamená to že mám právo psát co chci, o kom chci a jak chci.

5 0
možnosti
Foto

psal jsem to již jinde, ale budu se opakovat - pan Hanning má všechny předpoklady dokonalého politika - nic neví, nic si nepamatuje, nic nečetl, nic neslyšel

4 2
možnosti
Foto

Myslím že Hannigova "Strana mírného rozumu v mezích zákona" je tak akorát zralá na zákaz. Právě kvůli A.B. Bartošovi.

5 4
možnosti

zakazovat, to umíte, demokrati.

11 2
možnosti
AR

Pan Hannig se delší dobu cpe v kandidování do kdejakých voleb a ne a ne, aby jej lidi zvolili;-D!!

5 0
možnosti
Foto

Jeho problém. Ale alespoň je zase známější.

3 1
možnosti
Foto

V demokratickém státě je třeba respektovat názory ostatních. To, že tak některé režimy nečiní, ba naopak ještě za ně odsuzují, nelze akceptovat jako vhodnou formu chování demokratického svobodného systému.

2 6
možnosti

svoboda je v příkrém rozporu s demokracií a jejím většinovým násilím.

1 0
možnosti
MK

Myslím, že od Petra Hanniga to byl čistý pragmatický kalkul. Jaká skupina voličů nebyla od soupeřů políbena? No právě občané ražení Adama Bartoše. Že si tím zavřel vrátka k jiným voličům je zcela zřejmé.

Druhá strana kandidatury je vědomí o velmi malé pravděpodobnosti postupu do druhého kola; takže je jasná otázka: proč do toho šel? No, před pár měsíci znal pana Hanniga jen omezený okruh lidí; dnes to bude násobek. Zda to k něčemu bude je ve hvězdách.

2 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy