Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S tím Izraelcem souhlas, ale proč by měla být na hlavní stránce rána lahví? Podívejte se někdy na zprávy na nově. To by pak na hlavní stránce, ale na všech nebylo nic jiného.

0 0
možnosti
Foto

Ale zvýšilo by to prodejnost!

0 2
možnosti

K incidentu v klubu (baru) Babel v Malmö. Za prvé - ať už je prostředí jaké chce, žádná žena nesmí být sexuálně obtěžována a ani napadána. O tom vůbec žádná. Ovšem klub Babel se těší nevalné pověsti, frekventují jej i kriminální živly (před časem tam byla u vchodu odpálena bomba). Taky je fakt, že dost hostů je "latinos" (latinských američanů), takže útočník nemusel ani být muslim. Dost mladých tam chodí kvůli hudbě, ale jsou i holky, které tam chodí za účelem setkat se s "ohnivě temperamentím latino". Nevím, jestli to zrovna byl případ této dívky, ale chodit coby atraktivní holka do takového prostředí je koledovat si o průser. Jinak ale s článkem p. Brauna naprosto souhlasím, u prohřešcích imigrantů z kulturně nekompatibilních oblastí místní media chodí jako kolem horké kaše, kromě jistého večerníku deníky ve Švédsku o tom přinesly jenom krátkou noticku a bez obrázků. Zdroj na švédský večerník (je třeba počkat, až přejde reklama ve videu nad : "mannen slog Sophie blodig när han inte fick tafsa" https://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/240729 Link na britský tabloid, dvě fotky i fotka atraktivní Sophie před útokem. http://metro.co.uk/2018/01/31/teenager-smashed-head-bottle-rejecting-groped-7274376/

1 0
možnosti
Foto

Máte samozřejmě pravdu - a to v obou popsaných případech - nicméně je nutné si položit otázku, proč tomu tak je.

V případě rabbiho - otce 4 dětí - je důvod celkem zřejmý. Podrobnosti jsem četl na Israeli news, nicméně máte pravdu, že u nás o tom nebyla ani zmínka /nebo jsem ji přehlédl/. Tam je prostě zasévána nenávist k Židům už od mateřských škol, takže se těm mladým fanatikům nelze divit /všiml si někdo, že vraždí témě výhradně teenageři a nikoli dospělí či muži středního či vyššího věku, kde by člověk očekával více racionality u podobných činů?/.

Na tomto dění však máme vinu i my, kteří platíme palestinské samosprávě hromady peněz bez možnosti kontroly, kam peníze jdou. Proč posíláme peníze a nestavíme třeba vodárny, čističky apod.? Takže máme - byť nepřímo - i podíl na těchto zvrhlostech.

U švédské dívky / a podobných případů /, je situace jiná. Čin se stal na území Evropy, kde platí naše a nikoli jiná pravidla. Je to naše - evropská - slabost, že prostě nedokážeme podobného násilníka chytit a okamžitě exemplárně potrestat - mnohaleté vězení a poté nemilosrdná deportace. Prostě příchozím sdělit, že u nás není žena objektem sexuálních potřeb a jinak nic. Je to naše slabost, co je na vině.

7 0
možnosti

Nesouhlasím, MY palestinské samosprávě neposíláme nic, jsou to naši a evropští politici a po tom, co vystoupila na půdě EU Leila Khaled už se nedivím ničemu. Pokud by bylo na NÁS, jsem si jistá, že Palestina by nedostala ani zlámanou grešli.

Není to NAŠE slabost, ale slabost našich a především unijních politiků, na kterou MY doplácíme. O tom, že není politická vůle řešit vzrůstající muslimskou kriminalitu se občas něco napíše. Řešením vzrůstající epidemie znásilnění ve Švédsku by pak měly být náramky na ruku s nápisem "policejní kordon nesahat". Jo, to skutečně pomůže.

A pak se divíme, že se do našeho parlamentu dostane Okamura.

5 0
možnosti

Na hlavní stránce nenajdeme ani fotky obětí brutálních trestných činů páchaných Čechy v zahraničí. Například invalidního Čecha, kterého brutálně zavraždil jeho český krajan v Británii.

Nebo snímek Čechem surově znásilněné a zbité dívky v městě Bolton. V současné době si britských vězeních odpykává 336 Čechů trest za násilné trestné činy, jako jsou vraždy, loupežná přepadení, znásilnění, nebo za kuplířství a drogy.

5 4
možnosti

pravda... akorát že většina těch čechů v britských věznicích má příjmení Demeter, Horváth nebo Bílý :-)

10 0
možnosti

1) je správně.

O napadení ženy nebo muže muslimem, o tom se skutečně z první strany nedočteme, ale jakmile se nějaké dívce v Kanadě někdo pokusí ustřihnout kus hidžábu, jsou toho plné noviny i s vyjádřením kanadských politiků, že musíme proti islamofobii bojovat. O tom, že si dívka všechno vymyslela raději pomlčím.

Women's march, který byl především antitrumpovský a s bojem za práva žen měl pramálo společného, jsme se také mohli dočíst na první straně. Ale sotva už o Black Monday March v říjnu minulého roku v Jihoafrické republice, kde farmáři blokovali hlavní silnice a protestovali proti vlně brutálního násilí a vraždění bílých farmářů v JAR. Nejsem si jistá, zda se od vlády dočkají nějaké pomoci, zvlášť když prezident Zuma navrhuje konfiskaci majetku bílých farmářů bez kompenzace. Nedokážu si ani představit jak by média o tomto informovala, kdyby situace byla obrácená - tj. černí farmáři vraždění bílou většinou a návrh vlády na zabavení jejich majetku.

9 0
možnosti

Ano a pak se novináři diví, že jim nikdo nevěří. I Idnes informovala o pokusu ustřihnout džihád, aniž by si zprávu ověřila. Ale o znásilněné 17-leté dívce v Německu, které ten haj.l na závěr polil genitálie hořlavinou a zapálil, o tom jsem se tu nedočetla. Policista, který se účastní vyšetřování prohlásil, že něco tak zvráceného ještě za svou kariéru neviděl.

Lze vůbec srovnávat pokus (který se navíc ani nestal) o ustřižení šátku se skutečným znásilněním a zmrzačením? Ten šátek to je vlastně nicotné proti tomu druhému činu. Ale média se rozepisují, moralizují, odsuzují a poučují pouze o tom prvním. O druhém je ticho, byť je to nesrovnatelně horší čin.

Mělo by se o tom více psát a tím varovat ženy, že při kontaktu s imigranty je na místě větší obezřetnost. Je to politicky nekorektní, ale nelze to popřít.

3 0
možnosti
Foto

Je otřesné, že i my vlastně na ty platby rodinám teroristů nepřímo přispíváme. Jsme přece součástí EU a jejího rozpočtu, že?

A samozřejmě, karma.

5 0
možnosti

Ti starší si na něco podobného pamatují Rv

1 0
možnosti

Co na to říci, karma.

6 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy