Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Nevím jak často jste sledoval nebo sledujete v ČR předvolební debaty v Tv u nebo ve sněmovně, ale od hodně lidí jsem slyšela a kolikrát jsem jim musela dát i za pravdu, že Filip jako jeden z mála se vyjadřoval k věci..nebyl to jen program antibabiš a žadné co kdyby...jak se někteří představitelé stran stale vyjadřovali. A k Okamurovi jen to..volilo i dost mladých voličů v ném okolí a nejsou to žadní " fašisti ". Strana Pirátů prohlásila hned, že bude v opozici a připravovat se na to aby vyhrála volby za 4 roky.. Tak to je mě Okamurovo " řvaní" milejší.

4 3
možnosti
JSS

Nehnije to u těch vysmátých - ti chtějí stále humus a více a více. My jsme země vyčuránků. Nikdo se nepozastaví nad multimiliardáři, kde to sebrali? Naopak "BOZI" jako naši jediní vyvolení. Ohlupování ekon. růstem a menší nezaměstnaností. Ale kam utíkají zisky??? Jsme jen kolonií a dlouho budeme....

1 1
možnosti
Foto

Děkujeme za kanadské "vnitrostátní" úvahy.

6 7
možnosti
Foto

Vy o sobě píšete v množném čísle? To vypadá vážně.

4 1
možnosti

Nehnije. Demokracie už je taková - a zaplaťpámbu za ni! Popsal jste to, co i mně nevyhovuje, ale pořád je to lepší než cokoli jiného.

2 0
možnosti
MB

A. Babiš je užitečný. V přímém přenosu vidíme, že strany jednoho muže fungovat nemohou. Ony nadchnou, vymezí se a pak princip píchlé pneumatiky, které se odkutálí k té hromadě již dříve ojetých. Horší je to s M.Zemanem. Stále více opuští roli mentora a jde o skutečného Vládce ČR. Doslova kropí živou vodou Rudé kožce a Ultras. Určuje směry zahraniční politiky a míchá tou vnitřní. Svého druhu on sám ,je taky takové Hnutí - Spolek jednoho, sveřepého a voluntaristického muže ! Oproti Babišovi je za vodou a skutečně beztrestný . O tom sní Andrej, když náhodou nespí - A spí se mu , stále blběji ! ... :-)

9 3
možnosti
JF

J73i50ř14í 43F12o75g39e64l

13. 4. 2018 9:23

Možná máte nějaký problém.

Vstávat i usínat se jménem Babiš je na diagnózu.

5 4
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy