Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Průzkumný balonek ...nebo "pšouk", chcete-li...

Ale jde o podstatu ..že se jedná o potvrzení pravidel, které zavedl již G.W.Bush - tj. že ten, kdo má dostatečné prostředky si může dělat, co se mu zlíbí, nemusí respektovat mezinárodní normy, nic dokazovat, nikomu se zodpovídat ..a že mu stačí svůj zájem prohlásit za pravdu a právo.

Tak dokud jsme na straně toho silnějšího, tak nás to nemusí moc pálit. Ale poměry sil se ve světě čas od času mění. Tak aby se to pravidlo jednou neobrátilo proti nám.

Mimochodem, tohle je také docela zajímavý výrok k zamyšlení:

"Údery na Sýrii byly velmi úspěšné a mají významný dopad na to, co může země dělat v budoucnu, řekl britský ministr obrany Gavin Williamson."

3 0
možnosti
JG

Jistě, nestalo se nic moc - prostě jen takové humanitární bombardování:-/

8 8
možnosti
Foto

Co je to za nesmyslný termin?

5 2
možnosti
Foto

Vůbec nejde o to, kolik a kam spadlo raket a komu to bylo dáno najevo předem. Jde o to, že se cizí mocnost rozhodne, že bez jediného důkazu zaútočí a OSN a mezinárodní právo je kusem papíru, který má náhle hodnotu toho toaletního, který používaji ostatní západní země.

14 4
možnosti
Foto

OSN opravdu neni k ničemu

6 2
možnosti
VS

Tady nejde vůbec o nějakou ideologii ale spíše o to a to u všech zůčastněných států jak se zbavit již procházející munice. Protože její likvidace je normálně velice drahá.

2 1
možnosti

Hodil by se smajlík "ťukám si na čelo".

0 1
možnosti
MF

... děkuji zůstal jste Euroobčanem :-P - takže "Assad asi ty chemické zbraně má" atd. takových 100% pravd jsme se v poslední době dozvěděly hafo a víte, že mě to nepřesvědčilo, ani ti novičokoví scíplí Skripalovi mazlíčci... Putin je baťuška a vy jste patrně letadlo!

13 13
možnosti
MF

No nejen my ženy jsme se to dozvěděly - takže sorry mělo tam být měkké i, velká hanba v rychlosti a rozčilení!

3 0
možnosti
AB

A68d26a86m 50B47í65l72e98k

14. 4. 2018 9:39

Takže pár desítek raket vypuštěných na suverénní zemi na základě nepotvrzených doměnek a ochotnického divadla Bílých přileb, je pšouk a spíše taková srandička. Takže v tom případě by mohla Sýrie (pokud by měla takové možnosti), řekněme stokrát pšouknout na Washingtom, který ji napadl. A navíc, považte, má největší arzenál chemických zbraní na světě. To je třeba potrestat! Ale co čekat od člověka, který si dá hrdě do profilu, že je sionista :-/

9 12
možnosti
VV

Jakych nepotvrzenych domenek? Ruske ministerstvo obrany preci ve ctvrtek potvrdilo, ze ten chlor tam svrhli britove.

4 2
možnosti
Foto

Také si myslím, že ten pšouk nebyl ani tak určený k nějakému zničení něčeho podstatného, ale byl to spíš "úder", který měl odvést pozornost od vlastních problémů a že jich teď Trump, Mayová a Macron teď doma mají..R^

9 10
možnosti
MK

Po té sborové masáži, že je to určitě dílo Asáda (bez důkazů), muselo něco přijít. Způsob "potrestání" však napovídá, že útočící strana si svou oprávněností moc jistá není.

Nejlepší komentář jsem četl od pana Šándora, kde rozebírá realistický postoj Asáda. Postrádá jakýkoli důvod, proč by se vystavil této očekávané reakci, ale někdo jiný ji potřeboval vyvolat. Těch jiných je více; snad se to časem dozvíme.

12 3
možnosti
Foto

Propaganda ,,fachčí" ze všech stran. A cena ropy Brent stoupá! A to se hodí jak amíkům, tak i rusům!

15 0
možnosti
Foto

Také si myslím, že Rusům ten pšouk spíš pomůže.. Ropa zdražuje, Asad bude ještě víc Moskvě zavázaný..

5 0
možnosti
Foto

Britská premiérka Theresa Mayová potvrdila, že vydala povolení britským silám ke koordinovaným a cíleným úderům s cílem omezit chemické kapacity syrského vládnoucího režimu. Podle ní „neexistovala žádná reálná alternativa“ a zdůraznila, že cílem útoku není změna režimu v Sýrii.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/trump-syrie-exploze-utok-damasek-utok-asad-fkf-/zahranicni.aspx?c=A180414_031609_zahranicni_aha

Takže závěrem je, vraždit chemickými zbraněmi je fuj, ostatní způsoby likvidace člověka jsou OK. Takže třeba podřezávat nožem je povoleno. Druhá nejsilnější armáda NATO se na severu s moderní technikou pustila do exmiláčků USA a o tom naši spojenci taktně mlčí. O situaci na Izraelských hranicích se doslechneme sem tam. Zbytky IS se nějak zlikvidovat nedaří. Sýrie se porcuje, každý se snaží co nejrychleji urvat co může a vystřelení pár raket situaci jen koriguje, neřeší ji. Bylo to jen gesto, situaci obyčejných lidí to nezmění a Asad nedostal, ve fotbalové řeči, ani žlutou kartu.

9 5
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy