Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Precetl jsem si clanek pani Libuse Havlikove, ve keterem klade otazky, ale odpovedi nepripouti, zadna diskuze. Na jednu otazku timto zpusobem odpovim.

Proc si osudu Palestincu lhostejny svet nevsima? Ve stejnou dobu kdy Palestinci opustili sve domovy byl vyhnan stejny pocet Zidu z Damasku, Bagdadu, Rabatu, Kahiry atd. Svet byl lhostejny i v tomto pripade, ale nebyl lhostejny jejich krajanum v Izraeli kteri se jim postarali o novy domov, o novou existenci v novem state. Osud Palestincu by nemel byt lhostejny predevsim jejich nejblizsim, jejich arabskym bratrim. Zejmena tem bohatym, ropou obdarenym zemim. Proc misto uprchlickych taboru nedaji svym paletinskym bratrim obcanstvi a tim pravo se v zemi usadit, aby prestali byt uprchliky, proc pani Havlikova?

Nabizi se taky priklad povalecne Evropy. Priblizne 16 milionu etnickych Nemcu bylo z ruznych zemi vyhnano, i tehdy byl jejich osud svetu lhostejny, ale tak jako v pripade Izraele nebyl lhostejny jejich krajanum v Nemeku. Uz davno nejsou uprchlici, po nekolika letech zcela splynuli s ostatnim obyvatelstvem.

Svoji vytku proti svetove lhostejnosti by jste mela predevsim tem zemim ve kterych jsou ty uprchlicke tabory a Arabum vubec pani Havlikova.

3 0
možnosti
Foto

Prosím, zjistěte si, kolik Palestinců odešlo od r. 1948 do světa. V Gaze a okolí už zůstali jenom ti skalní.

0 2
možnosti
Foto

vyjádřit znepokojení nad tím, že Izrael přes hranici střílí do lidí, kteří na svém území protestují, ještě před tím než by tuto hranici překročili, není nářek na zločinci ale nad porušováním lidských práv-na svém území snad mohou pálit pneumatiky aniž by je soused zastřelil

2 3
možnosti
GK

Cely to je stejne o nicem. Na tomhle zakletym placku se lidi mlatej tisice let a takhle to bude pokracovat dal co bude existovat lidstvo, ambasada sem ambasada tam. I kdyby Izrael udelal ustupek a uznal stat Palestinu a jeho hlavni mesto Jerusalem tak se stejne nic nezmeni. Tahle nabozenska nenavist a je jedno z ktere strany nikdy neskonci.

1 2
možnosti
Foto

máte pravdu fanatismus je strašná a věc a bohužel nám to tu předvádí i autor

0 4
možnosti
Foto

Je zajímavé, že v čele protestujících, jdoucí k hranicím, nejsou ti psychopatičtí geronti z Hamasu, ale naženou tam mladé pomatence, indoktrinované a nadržené to Židům nějak vytmavit.

Ony fotky mladých mrtvol nejspíš zabírají více než nějakého starce nad hrobem, který tam posílá ty eféby na smrt.

Karma.

15 2
možnosti
Foto

Děkuji. No ono je to vymakaná taktika. Oni tam nejprve naženou právě děti a ženy, protože vědí, že IDF má morální zásady a pokud to není nevyhnutně nutné tak prostě nestřílí. A můžou se tu všechny dámy i asistenti postavit na hlavu, prostě to tak je. Takže Hamas tímto očekává, že ti skuteční commandos půjdou v druhé nebo třetí linii. Tedy : Zapálit pneumatiky, vyvolat chaos, vrhnout dav proti hranicím... O Bože tohle nemůže dopadnou dobře. A ten rozdíl ve vnímání je obrovský. Zatímco v Izraeli budou litovat všech zbytečně zmařených životů, tedy i těch arabských, oni si z ních udělají mučedníky a budou tu smrt oslavovat.

13 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy