Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma 1666. No to je milé

2 0
možnosti

Zatím nejlepší příspěvek, který jsem k tomu četla. Díky. :-)

0 0
možnosti
Foto

Já děkuji vám

0 0
možnosti
Foto

hra je stejně pitomá, jako protesty proti ní

4 0
možnosti

Když pominu urážku největšího náboženství, což je nepodstatnější, kde je to ještě divadelní umění a kde začíná porno??!!!

P.S.

Údajně celý soubor je muslimský; tedy ty ženy dle islámu už měly být o hlavu kratší a nebo minimálně 100 ran bičem.

2 1
možnosti

L38u62d39ě84k 90T93o97n36d46r

28. 5. 2018 12:28

Soubor je zcela jistě levicově ateistický, protože kdyby byl muslimský, tak by si ani omylem nedovolil takto zobrazovat druhou nejdůležitější postavu islámu - proroka Isu (Ježíše). Takže to musí být levicoví ateisté - neomarxisté (konzervativní ateista by to taky neudělal)

4 0
možnosti

No ale vy se např. tady na blogu taky vymezujete - s něčím souhlasíte, s něčím ne, a něco je vám šumafuk, což též potřebujete sdělit. A někdy jste docela ostrý a nesmiřitelný, protože vám na vaší pravdě záleží. Tak i ti lidé, co protestovali proti té hře - pro ně je to zásadní téma.

6 0
možnosti

Je to především otázkou morálního kreditu jít do divadla na takový kus. Ale jestli se najdou jedinci, kterým se to líbí..... Celkově je to špatně, když lidi mají potřebu jít do divadla na hru ,ve které se prezentuje tento druh násilí. Pochopila bych to, kdyby se to dopředu nevědělo, ale jít na to cíleně mě přijde snad ještě horší.Myslím si, že násilí jsou plná kina, tak proč na to chodit do divadla. Tam jsme přece vždycky hledali umění. Asi jak kdo....

2 0
možnosti

L43u66d84ě82k 84T73o25n46d53r

28. 5. 2018 10:04

Pane Braune, problém je v tom, že jste jednak ateista - takže se opravdu nedokážete vcítit do pocitů věřících - a za druhé jste svobodomyslný liberál, pro kterého je "svoboda" nejvyšší metou. Já vás chápu. Teď ale zkuste pochopit vy mě.

Zkuste si představit, že by někdo udělal představení ve kterém by byla postava blogera iDnes Martina Brauna, kterak souloží třeba s Mohamedem. To vše zabalené ho hávu "moderního umění". A třeba by se i rozdávali volňásky studentům, aby mohli spatřit tuto avangardu umění a svobody projevu.

Asi se té představě smějete. Tak si představte, že to nebude o blogerovi Martinu Braunovi, ale třeba o jeho rodičích. Bude to divadelní hra, ve které vaše matka bude zobrazena třeba jako prostitutka a otec jako pedofil (napsal bych to jadrněji, ale smazali by mi to), to vše samozřejmě "umělecky" ztvárněné!

Bojoval byste dál za "svobodu projevu"? Zlehčoval byste, že máma byla coura a táta byl úchyl, "nestojí za řeč" a že je to "mnoho povyku pro nic". ???

Mnoho liberálů zaměňují svobodu za anarchii, kdy je vše dovoleno. Ale to je omyl.

8 0
možnosti
Foto

Pane Tondře, napsal jste několik nesmyslů, neřku li lží. Svědčí to o tom, že neumíte číst. Nejsem v žádném případě ateista. Jednak nevěřím že ateismus vůbec existuje ale hlavně, jsem silně přesvědčený věřící, který ovšem ke své víře nepotřebuje žádnou instituci, která se sama o sobě staví do role Boha. Váš další příměr je známkou toho, že nerozumíte vůbec tomu co jsem napsal. Já jsem proti absolutní svobodě slova. Považuji jí za nesmysl. Nicméně považuji za nehoráznost na každou pitomost reagovat okupací divadla nebo jeho části a další výtržnosti. Napsal jsem jasně, že to představení je pravděpodobně hloupé ale nebudu kvůli tomu dělat ze sebe blbce a řvát do světa jak je to proti náboženské a jak se cítím uražen a ponížen. Kromě toho, jak jsem vysvětlil v blogu, ony protesty v divadle nevznikly na základě znásilnění ale už v okamžiku kdy se herci svlékli. Takže ten Ježíš byl vlastně jen záminka.

Poslední věta je v kontextu vaší reakce úsměvná, protože odsuzujete anarchii, přitom ale odsuzujete můj blog protože jsem odsoudil anarchii.

A jen dodávám, dosud jsem si myslel, že to má pan Hermánek v hlavě uspořádané i když jsme spolu se občas přeli. Tím plus pod vaším komentem ve mně vyvolal pochybnosti.

1 0
možnosti
Foto

Karma.Představení,kteří sehráli brněnští náckové,kteří sami sebe obsadili do rolí "ochráncu víry a mravní čistoty národa" bylo stejně idiotské a nevkusné,jako to co se dělo na jevišti....smutné ovšem je,že "Slušní lidé" obdrželi za svou komedii od mnohých potlesk.Pokud někdo chce,aby mu holohlaví svalovci začali diktovat co se muže v divadle hrát a co ne,tak já tedy ne....

8 5
možnosti

L46u76d61ě30k 42T47o32n96d77r

28. 5. 2018 10:07

Ano, je třeba náckům ukázat, že sbvoboda projevu je nám nadevše! Například další divadelnmí hrou, ve které Mohamed bude znásilňovat židovky. Jen ať si náckové troufnou bránit nám ve svobodě projevu! :-/

5 0
možnosti

Lidi mají přeci právo protestovat a nemusí to být jen proti Zemanovi a Babisovi :-))) nebo?

5 0
možnosti
Foto

A vy jste v mém článku našel někde bod kde to popírám? Anebo výtržnosti považujete za protesty?

5 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy