Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Omlouvám se, neznám detaily a je mi jasné, že v médiích najdu ledacos..můžete mě zasvětit? Za co konkrétně bojuje a co je konkrétně jejím cílem?

0 0
možnosti
Foto

Ona nebojuje. Provokuje izraelské vojáky tim ze je fackuje a kope do nich za pritomnosti kamer. Jeji cil je totožný jako u vsech teroristu. Vyvolávat chaos

2 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti

Podobné "bojovníky" jako je Ahid máme i u nás.. Mlátí hubama bez rozumných skutků. Zajímají je jenom hlasy voličů.;-(

0 0
možnosti

To děvče jest nešťastno - a neví o tom. Typický produkt potřeby , někoho - něčeho. Samozřejmě, že ona to cítí jinak - a tak dochází k odlidštění člověka, dívky. Tak nějak vznikají "Celebrity". Sranda je, že skutečnými celebritami jsou ti neviditelní. Lidé všedního dne. Nezřídka, např. naši rodičové. Tu dívku je dobré poslat do světa, na studia, za kasu Kauflandu a vdát. Pak se ukáže, jak se jí to bude celebritovat. Prostá klasika života . To ji umožněno nebude - režim by přišel o apoštolku . Škoda mladého člověka ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Nelze zavírat mladistvé do vězení - po nepromyšlených krocích justičního aparátu přichází zasloužený trest. Pokud budou Izrael i nadále vést takto nekompetentní političtí diletanti, nepovede to ke zlepšení situace.

0 14
možnosti

A tak dochází k odlidštění člověka, dívky.- Zde zřejmě případ podobný - Chlapce, že Miroslave ... :-)

5 0
možnosti

Nic než velká karma.R^ Ta holka by zasloužila především profackovat.

13 0
možnosti
Foto

Ti izraelští vojáci ve světle ramp udělali chybu, měli začít před ní utíkat a dělat na ní kiš kiš, že je nedohoní. Tím by jí zesměšnili.

0 3
možnosti
Foto

Máte pravdu a karmu, Martine. R^

13 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS