Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

;-D četl jsem níže diskuzi. Prej motivovat migranty tím, že ti s doklady dostanou práci aby se mohli živit sami. Tak to fakt jako sorry, ale ;-D;-D;-D

3 1
možnosti
PB

Karma, souhlas.

2 0
možnosti
Foto

Nikdy jsem nečekal, že bych se s Vámi, pane Braune v něčem shodl. A tady Vám dávám za pravdu naprosto bez výhrad.

Skutečný stav jste popsal tak pravdivě a perfektně, že Vám musím udělit karmu s vykřičníkem R^!!

5 0
možnosti
Foto

;-D děkuji. Je to jen důkaz toho ze i lidé různých názorů mohou v důležitých věcech najit soulad. Nase rozpory jsem nikdy nevnímal osobně. Přeji krásný víkend na Moravu.

2 0
možnosti
MK

Ono hlavně to Hornerovo slovo migrofob je jak z logického, tak lingvistického hlediska totální nesmysl.

6 1
možnosti
VV

Dobra pane Kavko, ale jaky smysl davaji z logického ci lingvistického hlediskaty rude paskvily jako slunickar, vitac, prazsky kavarnik, pravdolaskar a dalsi?

1 5
možnosti

R^

Dík za potřebné shrnutí!

:-)

1 1
možnosti
MS

Jak problém s ilegálními imigranty připlouvajících na lodích řešila a vyřešila Austrálie:

rok 2009 bylo přijato 60 lodí, na nichž připlulo 2726 imigrantů

2010 - 134 lodí - 6555 imigrantů

2011 - 69 lodí - 4565 imigrantů

2012 - 278 lodí - 17204 imigrantů

2013 - 300 lodí - 20587 imigrantů. V tomto roce vyhrává volby pravice, byla zahájena masivní kampaň ve státech, odkud imigranti připlouvali s tím, že Austrálie nebude podporovat pašeráky lidí a všechny lodě s ilegálními imigranty budou donuceny opustit teritoriální australské vody a vrátit se zpět.

https://www.youtube.com/watch?v=bvz3U-JOvOU

http://osb.homeaffairs.gov.au/

2014 - 1 loď - 160 imigrantů a od roku 2015 bylo přijato 0 lodí a 0 imigrantů

Austrálie čelí kritice humanitárních organizací, ale očividně je má v paži. Otázkou je, co se stane, až se vlády chopí zase levičáci.

28 1
možnosti
JH

J33a72n 89H79a88r75v59a18n

4. 8. 2018 8:49

Pokud tam budou prezentovat co se děje v Západní Evropě tak se levičáci k moci nedostanou.

3 0
možnosti
JB

J79a11n 65B38u56r75d75a

4. 8. 2018 0:56

Já ten článek moc nechápu. Pakliže je nosná otázka: "Kde je nějaký mechanismus, který zkontroluje, kdo jsou ti příchozí a zda mají na onen status nárok?", pak na ni stačí odpovědět v tom smyslu, že oním mechanismem je azylové řízení. Co se týče dalších otázek vznesených v článku, tak odpověď leží v Úmluvě o právním postavení uprchlíků, kterou sám zmiňujete.

Technickou poznámkou na závěr pak budiž to, že mluvit o tom, že země západní Evropy čelí nedostatku možností uplatnění pro domácí obyvatelstvo v době rekordně nízké nezaměstanosti, je přinejmenším zvláštní.

2 5
možnosti
Foto

Co nechápete? Fakt že samotní migranti nemají zájem o to podrobit se potřebným procedurám? Že se jím vyhýbají? Rekordně nízká nezaměstnanost je blud, šířený sdělovacími prostředky v Česku. Týká se ostatně jen Česka. Na západ od naších hranic je situace diametrálně odlišná.

18 1
možnosti
Foto

A stalo se co jsem nechtěl. Hranice mojí trpělivosti přetekla. Po několika hodinách, kdy jsem se panu Polickému snažil ukázat v čem se mýlí, a všichni zde mohou vidět, že moje reakce jsou slušné, spíše psané z humorným nadhledem, dočkal jsem se jen urážek a lží a kafemlejnku. Nemám na to náladu a tak, pokud v tom pan Polický chce pokračovat, budu jej mazat. Jsem schopen diskutovat s člověkem, který je ochoten přinést argumenty a upřímně řečeno, asi jsem trouba ale vážně jsem čekal, že se ozve i pan Horner. A že se tu snad i pohádáme. Proč ne. Ale vyskakování a výmysly pana Polického jsou z kategorie pavlačových drben. Takže máte smůlu. Naučte se slušně chovat

18 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Třeba by bylo vhodné razit pro českou politiku zásadu, vezmeme vždy tolik uprchlíků, kolik jich vezme Vatikán, Lucembursko, San Marino, Monte Carlo a Lichenštensko dohromady.

4 1
možnosti
JH

J26a32n 12H87a44r88v98a34n

3. 8. 2018 21:36

Pane Braune, zbytečně plýtváte energií. Je to stejné jako kdybyste házel hrách na zeď, nebo výstižněji - perly sviním. Logika zde nefunguje.

10 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy