Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Překvapilo mne, že byl smazán příspěvek autora, že většina z nás neví, co jsou to evropské hodnoty. Chtěl jsem jen podotknout, že to vnímám stejně, ale pak se nedivme, že se bojíme islámu a muslimů, kteří tu nakonec prakticky nejsou! Když neznáme svoji hodnotu, nedokážeme ji hájit! :-)

0 1
možnosti
Foto

Jo tak už dva dny se hadam s mistni nejvyšší první dámou ktera to smaznuti haji tím ze jsem te dobré nejmenovane duši osobním napadáním hrozně ublížil. To ze jsem terčem jeho útoku se asi nepočítá

0 0
možnosti
PA

P82e42t78r 77A36g76u10l82á51r

21. 9. 2018 19:16

Jsem hluboce přesvědčený o tom, že za všechny krize, které nutí lidi prchat ze svých domovů jsou zcela zodpovědné společnosti vyrábějící a dodávající do krizových oblastí vojenskou techniku, střelivo a servis. Ať mi nikdo neříká, že by se dnes nedalo za pomoci bank vystopovat kdo za tím je. Ale nejspíše není zájem. A dokud to tak bude, nikdo mne nepřesvědčí, že to s pomocí myslí vážně. Proč bychom se měli zrovna my sebemrskat, když je to těm, kteří mají moc jedno?

0 0
možnosti
Foto

Paní Holotová diskuzi totiž otevřít nemůže. Paní Holotová chce být v politice. A politika dneska znamená nevymáchanou hubou vykřiknout a odjet ...odjíždět, promińte, nemám čas, nekomentuji... a nasednout. A pak se objevit znova v záři reflektorů a vypustit z tlamy zase cosi, za co by se každý styděl, ale ono je za zády tepich na zdi, fototapeta strakovky a jsem vidět. Novináři s dotazy obtěžují, ale já byl vidět....Jiřině H. se daří. Daří se jí všechno. Nadávat a manipulovat, burcovat a ohrnovat nos a hlavně mít blogy, že opancéřovaný tank má v sobě víc ženskosti a člověka, i kdyby byl prázdný." A kdo toto o mně napíše, do toho se pustím." Nezvaná...s dupnutím, jinde... A, pane Braune, Dost! .))

Vám dnes dám karmu... jo, že jsme trochu přestali být lidmi, je pravda.

5 1
možnosti
LB

Radko, paní JH se tak úplně nedaří. Zatím neuspěla ani v jediných volbách, v nichž kandidovala. Myslím, že se o to pokoušela asi třikrát, domnívám se, že se chtěla dostat i do Evropského parlamentu. (Ale nemám teď momentálně čas si to na webu ČSÚ ověřit.)

0 0
možnosti
TK

"A v tomto 21. století jsou kupodivu ještě země, kde je zle. Hodně zle."

Napišme to prosím přesněji. Několik miliard lidí (a z nich cca třetina dětí) žije z našeho pohledu ve strašných podmínkách.

1. Chcete je zachránit všechny? Nebo jen 100 milionů z nich? Nebo jen 50? Ale to je tak malé procento, že je to jen gesto. A co ten "zbytek"?

2. Co se změní tím, že jich nějaké procento dovezete do Evropy? Není spíš potřeba udělat něco pro změnu podmínek tam?

Víte, Německo je jako paní, která se rozhodne, že zachrání sto zubožených toulavých koček. Na ulici jich ale žije tisíc a těch "zachráněných" 100 okamžitě nahradí nově narozená koťata, takže na ulici se nezměnilo vůbec nic, opět tam běhá tisíc utrápených zubožených hladových koček. A co se děje s těmi 100 "zachráněnými" kočkami? Množí se na zahradě té hodné paní, která už je ani nemá z čeho krmit a trpí všichni sousedi v okolí. :-/

Jediný, kdo je chvíli spokojený, je ta hodná paní, protože ji zahřál pocit, že se zachovala "lidsky"..

9 1
možnosti
Foto

Jistě,mnoho lidí žije ve strašných podmínkách avzhledem k tomu,že nemužeme pomoci všem,tak nepomužeme nikomu....spousta psu žije ve strašných podmínkách a vzhledem k tomu,že nemužeme pomoci všem,nepomužeme nikomu.Nikdo po Vás nechce,aby jste si vzal sto psu a zlikvidoval si svuj domov.Stačí když si vezmete jednoho nebo dva.Prostě kolik zvládnete a kdy má pomoc smysl.Stejné je to z lidmi...

2 0
možnosti
MB

"Člověk míní a pokrytci mění"

Víte, když je řeč o tom pokrytectví, já jen nevěřícně kroutím hlavou nad tou emotivní (jakkoli bohulibou) diskuzí o 50 sirotcích.

Ale kde je příčina problému? Diskutuje se o tom? Nebo se jen alibisticky přivírají oči s tím, že celé to zahraniční vměšování a rozdmýchávání občanské války v Sýrii je v zájmu humanismu, svobody a demokracie?

Asadovi se nasadí psí hlava krutého diktátora, ačkoli byl demokraticky zvolen. Jak je možné intervenovat zvenčí a požadovat, kdo tam může vládnout?

Že tam byly nějaké oběti na životech? Ano, desítky nebo stovky mrtvých, kde zodpovědnost nebyla jednoznačná a všechno spíše "údajně". V tomhle regionu to tak chodí, o čemž se Západ mohl již poučit v rámci jiných humanitárně-osvobozovacích akcí jejichž dopady překonaly řádění celých generací diktátorů.

Sýrie byla fungujícím státem. Specifika vyplývající ze složení populace, jiné kultury a historických zkušeností vyžadují trochu pevnější formu vládnutí... a nese to i případné oběti na životech. Ale bavíme se o desítkách či stovkách ozbrojených rebelů (pakliže se tento nedemokratický přístup potlačí v počátku).

Zablokování možnosti legitimní vlády zavést pořádek a vyzbrojování rebelů považuji za zločin. Ale o tom se až tak emotivní diskuze nevede. Alibisticky se točíme okolo 50 sirotků ...ačkoli válka v Sýrii již překročila půl milionů obětí na životech! Kolik je to sirotků?

A výsledek? Žádný. Respektive narůstání počtu obětí!

Tomu se říká medvědí služba humanismu.

Pochopím, že se "demokratický západ" může zmýlit v odhadu toho, jak jeho hodnoty budou jinde přijímány. Ale ne v době, kdy již existuje zkušenost z Afghanistanu, Iraku, Libye..

7 2
možnosti
JK

Prezident Asad demokraticky zvolen. Prezidentův synek byl k volbě předurčen

(dodatečně) podle jistě demokratických pravidel nástupnictví v dynastii a po

samozřejmě demokratické změně ústavy, aby se mlád mohl ujmout funkce.

Získaných 97,29% je jistěže demokratických, máme přece vlastní bohaté zkušenosti. Ještě dvakrát byl demokraticky zvolen v zemi ve válečném stavu, kdy dokonce ve větší části o volbách neměli tušení.

A v tomhle duchu se odvíjí celá agitka. Ideově je ovšem jasno.

1 1
možnosti
DV

D13a21v91i16d 10V20l75k

21. 9. 2018 10:59

Celé je to fraška stejně budeme muset imigranty přijmout a vyrovnat tak proces stárnutí populace. Zajímavý článek dnes byl pohled německých průmyslníků na problematiku:https://ekonomika.idnes.cz/nemecko-imigranti-prumysl-pracovni-sila-rasismus-fs3-/eko-zahranicni.aspx?c=A180920_163404_eko-zahranicni_mato

5 1
možnosti
Foto

Takové je realita.Evropa pomalu stárne a vymírá a rasismus namíchaný s hysterickým strachem z neznámého ničemu a nikomu nepomuže....

3 4
možnosti
LT

L19u98d86ě64k 78T47o32n57d15r

21. 9. 2018 10:16

Základem všeho by měla být jasně definovaná a parlamentem schválená politika vlády, kde by bylo jasně stanoveno: "komu a jak" budeme ve světě pomáhat a kolik na to ročně vyčleníme peněz. A finíto!

Dál už bez jakékoli diskuse a citového vydírání jedněch nebo druhých, a ejakulací politiků ve sdělovacích prostředcích nebo parlamentu, honících si politické body.

Soukromým iniciativám by tím samozřejmě nikdo jejich právo pomáhat nebral. Ale ať s tím pak neotravují stát a nechtějí "pomáhat" za státní peníze. To umí každý hlupák.

0 1
možnosti
Foto

Ovšem nějaké akce bez pomoci státu a jeho orgánu nejdou,třeba v tomto případě uzavření mezinárodní smlouvy a další legalizace pobytu.Proč by neměl pomáhat i stát ze státního rozpočtu?Mnoha charitám pomáhají peníze za státního rozpočtu a dalších státních zdroju k prežití....jinak to dnes prostě nejde.

1 0
možnosti
JL

Celá věc má ještě jednu rovinu. Je naše poměrně homogenní společnost, vůbec schopna se vypořádat s nějakou jinakostí? Článek na idnes vyjadřuje určité pochybnosti. Některé politické formace, jsou podhoubím k projevům nesnášenlivosti.

https://zpravy.idnes.cz/zeny-deti-rasismus-in-iustita-dk5-/domaci.aspx?c=A180913_175347_domaci_nub

4 0
možnosti
Foto

Díky Bohu, to není nutné. Jinakostí máme víc, než dost a více již není třeba. Není k tomu žádný spravedlivý dúvod. Islámské země také žádné jinakosti nepřipouští.

0 0
možnosti
Foto

Když už jsme u toho pokrytectví.Někteří zdejší bojovníci "proti cenzuře a svobodě" se projeví tím,že neotvírají diskuze a tím neumožnují se k tomu co sepsali ostatním svobodně vyjádřit....pokrytecké a zároven komické,že paní Holotová....?:-)

3 0
možnosti
Foto

On někdo bojuje "proti svobodě"?

1 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy