Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J25a63n 58K39l23á97s80e48k

13. 10. 2018 12:13

Nerozumím, proč autor uvádí, že o případu informuje především CNN, když o případu informuje řada dalších významných médií (Guardian, Independent, Washington Post ... považuje je autor všechny jako závislé na CNN?). A pozornému čtenáři neuniklo, že ačkoliv Rijád původně souhlasil s tureckou prohlídkou svého konzulátu, po zveřejnění jmen a snímků 15 členů týmu, který měl novináře zavraždit, svůj souhlas odvolal.

1 0
možnosti
Foto

Odpověď na vaše nechápání je ve slově "především". Když kauza vznikla, tak první dva dny to byla hlavně CNN a její ideově blízké stanice, které o tom chrlily jednu informaci za druhou.

2 0
možnosti
JN

Ono už je to 17 let. Tenkrát skupina saudských občanů údajně na pokyn člena bohaté a vlivné saúdské rodiny unesla několik civilních letadel v USA a nabořila s nimi do významných budov. Okamžitým následkem byla smrt několika tisíc lidí v USA. Následně USA podporovány svými evropskými poskoky zaútočily na Irák, Afghanistán, Lybii.....Dlouhodobým a trvalým následkem je rozvrat, migarce velkého množství lidí a strach z terorismu... a Saúdové se tomu jen smějí.

Tak co vás udivuje na tom, že se Saúdové zbaví jednoho svého nepohodlného občana?

11 0
možnosti
Foto

Však to píši níže.

I kdyby Saúdská královská rodina byla z vraždy novináře usvědčena, tak viník bude označený jiný.

Pokud bude třeba vojensky napadnout Írán, tak bude za viníka označený Írán, podobně jako za září 2001 byl napadený Afghánistán, který s těmito útoky neměl nic společného.

2 3
možnosti
PV

A nebude nejjednodussi rict, ze za to vsechno muze Putin. Tecka, hotovo, zameteno. Dalsi otazky jsou preci zbytecne ;-D.

Diky za zajimave pohled na vec.

5 1
možnosti
Foto

To šíří kde kdo, ne jen CNN, Idnes to taky šířil. A myslím, že ho schválně zabili ve velvyslanectví, aby bylo jasné, že to byli oni a tím zastrašili další kritiky. A myslím, že Turecku to moc vadit nebude, Erdogan bude mít pochopení, protože sám nemá rád, když ho někdo kritizuje. Možná ho to bude inspirovat. A Saudi nemlčí, oni říkají že to oni nebyli, si přečtěte jejich deník Al-Arabiya. A USA taky nemlčí, oni to taky docela řeší. Já mám teda ještě konspirační teorii, že to spáchala USA aby tím vyvolala konflikt.

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že v USA žiji, tak je podivné že zde žádné podstatné reakce nezaznívají a všechny komentáře jsou na nevýznamných pozicích deníků. A šíří to hlavně CNN a další stanice které...sakra to se už opakuji. Přece jsem to napsal v blogu.

4 0
možnosti
Foto

Není v zájmu současných mocných, aby Saúdská Arábie byla označena za viníka.

Proto nevěřím, že se cokoliv vyšetří.

A pokud by se na 100% prokázalo, že tuto vraždu Saúdové spáchali, tak to svedou na "Putina", protože Saúdskou Arábii Západ poškodit NESMÍ.

Tím "Putinem" symbolicky myslím kohokoliv, jen ne Saúdskou královskou rodinu.

Jedině, že by se na Západě začali bouřit novináři, protože přece jen obětí byl jejich kolega. Ale tomu příliš nevěřím, protože mainstreamoví novináři nebudou riskovat svoji hmotnou existenci.

Ale rád bych se mýlil...

R

11 3
možnosti
DR

A nevěříte naprosto oprávněně. Klasická západní šaškárna. Rv

2 2
možnosti
KT

Nejsou novináři jen žumpa a neměli by se střílet?

0 5
možnosti
JH

Spis by me zajimalo, proc se neozvali nebo proc IHNED tuto vrazdu neodsoudili zapadni politici.....:)?

U ruska se predhanej kdo bude prvni a SA zatim ticho po pesine.... :)

A budou sankce...? 

Tohle bude vrchol pokrytectvi EU a US.....

7 1
možnosti
Foto

Vidím to podobně, kromě těch sankcí. To není případ pro jejích zavedení. Nicméně je zcela na místě odsouzení a volání po vysvětlení.

3 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy