Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

!!

Zapomněl jsem dodat odkaz na kolující fake news u nás, kolující v plné důvěře Andreji Babišovi! Trolling jede na plné kule!

https://filipfuchs.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=688445

!!!!

0 0
možnosti

!!

Měl byste o tom vědět, jaké fake news tady kolují mezi lidem! Abyste byl v obraze ohledně budoucnosti naší země. Andrej Babiš již zahájil předvolební kampaň do příštích voleb! Nebo ji ještě neukončil?

!!

0 0
možnosti
JN

Největší sranda je, že velmi účinnou volební kampaň pro pana Babiše vytrvale dělají vedoucí představitelé opozičních stran. Je jen otázkou, jestli je za to pan Babiš platí nebo to pro něj dělají zadarmo.

4 1
možnosti

Díte "...každý kdo má filipa ..."

Defacto se podivujete nad tím, že někdo může vůbec uvažovat jinak než Vy.

Nu pak se není co divit Vašim závěrům o druhých a vlastně ani všemu, co napíšete. Je zřejmým faktem, že vlastně diskuse či nějaký dialog je pro Vás zcela zbytečné. Sdělujet jen "své" "absolutní" - vždyť jsou přece tak zřejmé, že. Vás zajímá jen uvažování Vaše. Nic méně nic více.

Nu, tak v tomhle zdaleka nejste sám.

5 1
možnosti
JH

J28a17n 51H70a82r54v91a25n

24. 11. 2018 10:41

Ale na druhé straně je pozitivní, že ač je daleko, tak se o dění v ČR živě zajímá.

4 1
možnosti

R^

Vážený pane Braune!

Přes veškeré Vaše vzdělání, Vaši moudrost a Vaše krásné myšlenky mám obavu, že stav je v Česku mnohem, MNOHEM horší, než jste schopen si sám představit.Dnes a denně jsem šokován, jak široká je bezmezná důvěra rizikovému vládci. A nejde jen o hlasy hospodské! Jde o občany vzdělané, vysokoškoláky, vysokoškolské učitele! Sám jsem do nedávna neviděl to vážné nebezpečí a obhajoval jsem ho.

Včera při sledování sněmovny jsem si uvědomil, že tu máme záhadný triumvirát Babiš+Zeman+Filip. Vojtěch Filip je úžasný chlap. Dopoledne v parlamentu mluví o svobodě a demokracii. A večer mezi svými se baví tím, jak těm demokratům zakroutit krkem. A jeho stoupenci nepokrytě slouží ruskému imperialismu. Miloš Zeman se zjevem trosky je řízený rusofil a svými bonmoty uchvacuje prosté lidi. Andrej Babiš se nám veřejně směje, že ho ve volbách nemůžeme porazit. Svoje ANO má pevně v hrsti, občany stále uhrančuje svým "Všetci kradnú! (kromě mne)", nyní občany fascinuje potřebou pomoci, jaký je to chudách, jak je všemi pronásledovaný, jaký je tu falešný komplot proti němu. A slibuje a slibuje a rozhazuje naše peníze. A peníze má i svoje, všechno si může koupit. A má pod palcem policii. A možná i justici. A to vše v prostředí hybridní války, fake news a stále aktivnějších trollů. A občané? Apatická, lhostejná mlčící většina tiše šeptající: Také volím Babiše. Ty negující demonstrace vypadají pozoruhodně, ale budou využity ve prospěch vládce!

Máte nápad, co s tím? Já ne. Čekají nás dlouhá léta podivné normalizace!

:-)

6 2
možnosti
JH

J57a75n 57H69a35r15v10a97n

24. 11. 2018 10:34

- Naprostá hloupost! Za 3 roky budou opět svobodné volby, to už vám z hlavy vypadl?

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JV

Ano, ano, výsledky našich demokratických voleb jsou takové, jaké jsou, protože většina voličů má paměť dobrou a ještě si vzpomínají na všechny odkloněné a jinak zašantročené peníze, na všelijaké čachrování při hlasování ve sněmovně, na podivnosti při parlamentní volbě prezidenta, vypečené restituování majetků atd. A to bylo v dávné, předbabišovské době, kdy vládly ony strany, které si říkají demokratický blok a jejich, dnes již zapomenuté, klony. Tak proč se divíte?

6 6
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 1
možnosti
AL

Psal jsem ti minule, budu to psát i v budoucnu a píši to i teď.

Takovým lidem se neustupuje!

Klidně plačte, mínusujte, křičte do světa, ale to je tak vše, co můžete dělat.

Velký Andrej opět v y h r á l !!

V tomto demokratickém systému nerozhoduje ulice, ani přání poražených politiků, ale pouze svobodné volby.

Mám rád Masaryka, Zemana, Havla, Putina i Trumpa. Mám rád svobodu a demokracii.

:-)

1 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
AM

A90d24a45m 74M38a61l25ý

24. 11. 2018 2:30

Karma.

Já věřím, že volby budou i dřív. Z Babiše se zcela jistě udělá zle i části jeho dosavadních voličů a toho si např. lidi z čssd všimnou a vycítí svou šanci.

6 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy