Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P17e66t21r 23J47o85h92n

4. 2. 2019 1:39

dobře popsáno R^ střet náboženství je tu od jejich počátků, islám a jeho vyznání sem prostě nepatří, netřeba snad vysvětlovat multikulty.;-D

0 0
možnosti
PS

Do našich duší nevstoupí žádné učení, jehož pravost či nepravost poznáme po ovoci. Natož islám. Možná můj argument, proč jsem okamžitě přestal Korán číst a vrátil ho příteli zpět, tak tento argument bude pro některé malicherný. Ale v době prokazatelných a doložitelných výzkumů lékařských by bylo neodpovědné k našim potomkům se chovat, jak připouští učení v Koránu. Totiž že muž může mít i čtyři ženy. Někdo to může chápat jako návrat k přírodě, ale na stromy se nehodláme vrátit, že? Stačí mrknout na Desatero Božích přikázání a je vše jasné. Chytrému napověz, hloupého trkni...R^

0 1
možnosti
Foto

Ach jo. Polygamie není v Islámu přípustná a Korán jí přímo zakazuje. Protože ale je psán hodně kudrnatě, dochází k mýtům jako tento. Muslim může podle Koránu mít více žen, nicméně nikoliv najednou.

Je také zajímavé, že v době prokazatelných a doložitelných lékařských výzkumů se oháníte Desaterem.

1 0
možnosti
LT

"Islám nemá fakticky jednotnou doktrínu, podle které by bylo možno islámistické formy oddělit, z něj činí skutečnou hrozbu"

Pana Braune, myslím, že nemáte pravdu, protože existují určité principy, určitá dogmata, na kterých se shodnou naprosto všichni muslimové na světě (protože jinak by nebyli muslimové). A to co dělá z islámského náboženství skutečnou hrozbu, jsou právě ta ideologická dogmata, ze kterých jsou odvozována všechna ostatní rozhodnutí, úvahy a činy.

Těch muslimských dogmat je mnoho. Proto uvedu na ukázku, jen jako příklad dvě:

Dogma č.1 - "svatý Korán obsahuje přímé, nezkreslené, konečné a navždy platné slovo boží"

Ale každý, kdo aspoň nahlédl do Koránu ví, že Korán obsahuje i odpovědi a stanoviska vzájemně rozporná a neslučitelná ! A zlo islámu pochází právě z toho, že si islamisté a muslimští teroristé a dogmatici (Taliban, Muslimské bratrstvo, salafisté SA...) vybírá právě ty věci z Koránu, které jejich interpretaci islámu potvrzují. A zároveň jim nikdo z umírněných muslimů nemůže říct, že by "lhali", protože to v Koránu opravdu je! A nejde to z Koránu vymazat, protože je to "dokonalé slovo boží".

Paradox, který umožňuje, že islámská ideologie plodí a vždy bude plodit "zlo", protože už ze samého principu islámu je nemožné ho prohlásit za "chybnou interpretaci" Koránu.

0 0
možnosti
LT

Dogma č.2 - "Alláh je jediný bůh a Mohamed je jeho posel".

Korán obsahuje jen velmi málo rad a příkazů pro běžný život. Proto kdo chce žít jako správný muslim, tomu nezbývá, než se o "radu" obrátit na Mohameda - na jeho "Siru" a "Hadísy" (životopis a jeho činy a skutky). Každý muslim na světě kopíruje Mohameda! Koneckonců i svatý Korán nadiktoval sám Mohamed. Možná, že mu je našeptával Alláh... ale zcela průkazně to byl Mohamed, kdo tato slova diktoval. Alláha znají muslimove jan a pouze skrze Mohameda. Islám není víra v Alláha, ale v Alláha, jak jim to řekl Mohamed!!

A to je příčinou druhého paradoxu - který má stejné důsledky jako ten prvý. Mohamed není jednoznačná postava. Je "černý" i "bílý". Je Dr. Jackill i Mr. Hyde... Zavedl do barbarské arabské společnosti řád a pravidla, které ji zcivilizovaly. A zároveň sám, Mohamed kradl, přepadával své okolí, vraždil... byl prvním teroristou !

Obě Mohamedovi tváře jsou pravdivé, ani jedna se nedá "vymazat". A tak opět vzniká paradox, který umožňuje, že islámská ideologie plodí a vždy bude plodit "zlo" po vzoru Alláhova posla - Mohameda.

Mohamed stvořil ideologii, ve které "zlo" nejde odstranit z hlavní doktrýny. Mohamed do své ideologie zabudoval nemožnost toto zlo odstranit, eliminovat, distancovat se od něj. (Jako politik-diktátor byl Mohamed přímo ďábelsky geniální)

0 0
možnosti
VS

Velka karma,......tak to proste je.

0 0
možnosti

R^

Nemusím to vidět reálně, ale jeví se mi to tak, že když v Evropě vyženeme Boha Ježíše Krista, tak zákonitě přijmeme Boha Mohamedova. Se všemi důsledky nejednostnosti víry! Uprázdněný prostor nezůstane prázdný!

:-)

0 0
možnosti
LT

Ateismus je také víra. A tam kde není Ježíš Kristus je například Budha nebo Konfucius (Asie) a nic hrozného se tam neděje. Prostor nezůstal uprázdněný.

A islám se nikdy nešířil do prostoru, který by byl "prázdný". Vždy v něm nějaké ideje vládly. Ale islám je vždy porazil a rozdrtil vojenskou silou (Bizantská říše a v severní Afrika, Perskou říši, Afghánistán a část Indie...)

Ježíš Kristus už není a nebude záchranou pro Evropu, protože už ho "vyhnali" sami křesťané, když jeho myšlenky a učení dokonale zdiskreditovali mnoha staletími své činnosti. Ježíše "vyhnali" křesťané. Ale není žádný důvod k obavám, že by se proto evropané vrhli do náruče Mohameda. Nevrhnou. Jen je "převálcují" neevropští migranti, kteří si Mohameda přivezli sebou.

0 1
možnosti
Foto

Můžu reagovat toliko na nadpis? To je to, co mi dělá starost už od 11. zaří. Bin Ladin se zmocnil našich duší. Prostě reagujeme tak nějak, jak by si přál. Zdánlivě logicky, ale výsledkem je, že se euroatlantická civilizace se obléká do brnění a vykopává hluboké příkopy mezi sebe a ostatní světy. Reaguje zákazy a příkazy. Tak třeba invaze do Afghanistanu byla zcela neadekvátní reakcí. Asi tak jako bylo neadekvátní reagovat vyhlášením války v r. 1914 na atentát. Byla to práce pro policii, nikoliv pro armádu. V obou případech.

Naše duše jsou dnes naplněny nenávistí. A to je ten problém. Orwel hadra.

0 3
možnosti
Foto

Já bych to formuloval tak, že celá ta válka s terorismem, byla a je pěkně zpackaná a odnášíme to všichni.

6 0
možnosti
Foto

Libuše Palková 51379

Facebook

Blog

neodpověděl jste na konkrétní otázku-když Palestinec bez patřičných dokumentů vnikne na území Izraele, začne fotiti vojenské objekty a předá finanční částku nějakému místní bojovníkovi proti vládě s tím, že je to na léčení, popřípadě bude tvrdit že je humanitární pracovník ale nebude mít oprávnění jaké vyžadují izraelské předpisy, jak podle vás budou posuzovány tyto jeho aktivity? předem děkuji za odpověď

0 5
možnosti
Foto

Nevšiml jsem si žádné otázky, pouze hloupého výpadu ( kolikátého už od vás) proti Izraeli. No ale když se teď ptáte přímo pak vám odpovím. V Izraeli neexistuje žádná forma diskriminace z důvodů národa nebo náboženství. Izrael neobviňuje nevinné lidi a nevymýšlí si kauzy jen proto, aby kohokoliv umlčel nebo zastrašil. A proto: Pokud kdokoliv bude v Izraeli fotit vojenské objekty, bude s ním zacházeno ve smyslu platných zákonů bez ohledu na to jaké je národností nebo pseudonárodnosti. Palestínci nepředávají peníze bojovníkům proti vládě, protože Palestinci tyto peníze z EU a dalších zemí dostávají. A jsou to milionové částky, které k ním proudí naprosto legálně formou údajné humanitární pomoci. Namísto konkrétní pomoci ovšem tyto peníze jdou teroristům.

To že kladete takto nesmyslnou otázku opět a znovu potvrzuje vaší fanatickou nenávist ke křesťanům a obávám se že ke všem věřícím. Vy totiž ani na vteřinu nepřipustíte, že v případě pana Jašeka se jednalo o vykonstruována obvinění, protože, jaké špionáže by se asi mohl dopustit? Vy jste si uzavřela rovnici tak, že Jašek je křesťan, je misionář, zaplatili za něj 300 milionů a navíc spolupracuje s americkou křesťanskou nadací to se tedy podle vás rovná, že je vinen.

6 0
možnosti
Foto

průměrný džihádista asi jen těžko čte české noviny a vyjádření našeho ministerstva zahraničí o tom že pan Jašek je v tom vinně a byl tam pomáhat-takový zaslepený fanatik vezme v úvahu jen co tvrdí jejich vláda a jeho ímán-a sice že Česko zasahuje do jejich záležítostí a stává se tak úhlavním nepřítelem- jestli čekáte že zaslepený fanatik bude uvažovat jako normální člověk tak jste vedle -bylo to zbytečné gesto pomoci se může diskrétně-toto skutečně jen budí dojem že dityčný si chtěl splnit svůj sen a stát se mučedníkem- v blogu je jasně uvedené že od mládí četla obdivoval mučedníky-je opravu smutné že někdo pro splnění svých osobních ambicí může uhrozit jiné

0 3
možnosti
JK

Jsem asi jeden z mála kdo si nevšiml.

Jestli myslíte například včerejší blog paní Pavlíkové, tak ona sama patří k té většině zde, která se v posledních cca čtyřech letech na islámu dost vyřádila. A proč ten melodramatický nadpis ? Do svých duší ho tady vpustil především ten, kdo jak zběsilej karmoval jeden protiislámský blog za druhým.

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy