Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dr.Plzák říkal: "zatloukat, zatloukat a zatloukat". On sice myslel nevěru, ale evidentně to platí i o americkém světě, kde být upřímný se nevyplácí. Přiznat veřejně chybu je sebevražda.

Společnost, která si falešného pokrytectví cení víc než upřímnosti, dopadne špatně.

1 0
možnosti

R^

Dík za potřebnou myšlenku!

Tak nějak je mi smutno z toho, co je to člověk. Člověk ztratil obraz Boha a ztratil lidskost. Za co zemřel Ježíš kristus? Z dnešního hlediska pronizanic! Proč zemřel Jan Hus? Protože se připletl do hádky Karlovy university s Sorbonou! Proč zemřela Milada Horáková? Protože se dostala do konfliktu s fanatickými komunistickými psychopaty! A můžeme pokračovat.

Pro mne je Vaše myšlenka k poučení, že musí být člověk opatrný na veřejné vyznání. Lidi dodnes poslání Ježíše Krista nepochopili. Mám s tím své osobní zkušenosti. Lidi jsou divní!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Trochu jste to celé posunul. Herec nechtěl zabít prvního černocha, který by mu přišel do cesty, ale doufal, že ho nějaký napadne a tím by měl záminku ho zabít. Je to rafinovanější, bylo by to vyhodnoceno jako sebeobrana a vyvázl by s nižším trestem. Lepší by bylo, když by to tutlal, stačilo se s tím svěřit knězi. Veřejné sebeodhalovani v tiskouse vždy nevyplácí.

0 0
možnosti
Foto

Přesně to jsem ale napsal tak co jsem posunul?

4 0
možnosti

Nepochybně je reakce hloupé korektnosti v případě Neesona skutečně za hranou. Na druhé straně to nedokazuje, že jakákoli kampaň za práva nějakých obětí je neoprávněná.

1 0
možnosti

Je to otřesné, ale tak nějak to souzní se zemí, kde byla zavedena prohibice nebo se konají popravy za účasti pozůstalých oběti.

1 1
možnosti

Ano, máte pravdu-hloupá politická korektnost a jedna z jeji obětí...Patrně to půjde dále.dále.Nicméně možná, že se do paměti lidstva vrací třeba v případě černochů jejich odvážení z Afriky v minulých stoletích za účelem otroctví, jejich často krutý osud v USA, jejich nerovnoprávnost v některých státech USA až do šedesátých let 20. stol., prakticky totéž v násilném křesťanství v jižní Americe atd.Židé by patrně řekli... nic se neztratí, historie se ukládá na sebe jako listy papíru, ...vina není nikdy promlčena a je napravována dalšími generacemi...atd.To berte prosím pouze jako úvahu... v otázce tady a teď je podobná korektnost nepochopitelná a hloupá

0 1
možnosti
Foto

Tedy přiznám se, pane Pálko, že vašemu komentáři moc nerozumím. Mám pocit že píšete o něčem, co jsem vůbec já nenapsal ani neměl na mysli. Sám Liam Neeson svoje tehdejší myšlenky odsoudil a omluvil se za ně. Kdyby mlčel, a měl to udělat, tak by to prostě bylo tak jak to je. To znamená že podobné věci napadají skoro každého z nás alespoň jednou v životě, když se stane něco podobného. Každý z nás ale máme v sobě tu silnou dávku člověčenství, kdy víme že něco jiného je vybuchnout vzteky a něco jiného je pak skutečně jít a lynčovat nebo zabíjet. A Liam Neeson to věděl a ví. Tahat do toho nějaké otroctví je mimo. Nic to s tím nemá společného, protože ten co tu ženu znásilnil mohl být třeba Asiat a to by pak ta reakce tomu odpovídala. Nebo Arab, nebo Rus nebo Němec. Kdokoliv. A Neeson by se asi teď omlouval někomu z nich.

5 0
možnosti

Na tohle je mozne akorat napsat....Amen. Ano, moralni uroven casti obyvatel americkeho kontinentu je vice nez tristni. A lepsi to urcite nebude.

4 1
možnosti
Foto

Ježiš nestrašte. Já pořád ještě věřím že dostanou rozum. Ale jak jsem už napsal několikrát, mám kanadský pas, a dům v Manitobě, takže v nejhorším sbalím kufry.

2 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy