Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Okamurovci rozhodně nemohou udělat EU s lidskou tváří! Nemohou!

Ale nevolit NENÍ ŘEŠENÍ! Myslím, že když budu volit STAN, tak neprohloupím!

ODS je stále ve vztahu k EU problematická a o ČSSD, komunistech a okamurovcích nemá cenu mluvit. Ale k volbám MUSÍME dobrovolně!

:-)

0 1
možnosti

No hlavně, že na Západě to dělají skvěle a nemají žádné problémy.

1 1
možnosti

Víte, ono to je jako s tou poloplnou, či poloprázdnou sklenicí, záleží jen na úhlu pohledu. A taky, nejste tady sám, kdo se chlubí patentem na rozum:-)

8 2
možnosti
Foto

Pane Havránku, nikdy jsem se patentem na rozum nechlubil. Jen říkám a píšu co si myslím. Já chápu že k tomu mnozí v Česku ještě nedospěli. Ale já ano. A jestli se to někomu nelíbí, má na to samozřejmě právo.

3 0
možnosti

Jste pokrytec pane Braun, naprosto stejnou politiku strachu používá politické vedení státu Izrael, které se tak udržuje u moci, toho se tady zastáváte, ale stejné chování u Okamury Vám vadí Rv

4 4
možnosti
Foto

Přemýšlel jsem a dospěl k názoru že na tuhle blbost se odpovědět nedá.

4 1
možnosti

Je vidět, že píšete z dálavy za mořem; je to tendenční ve smyslu titulku.

Migrace a islám je průšvih celé Evropy - Česko je načekané. Můžete jak v Evropě, tak i u nás označit někoho, kdo se tomu věnuje??

Nejsem okamurovec, s některými tézemi nesouhlasím, ale alespoň umí problém pojmenovat, což jiným činí zásadní potíže, neřkuli jsou na sluníčkové lodi jako ta pískající sebranka; m.j. policie měla zasáhnout dříve, ohlášená akce nemůže být dle pravidel takto hulvátsky rušena - jejich místo bylo dole na Václaváku a nebo na Míráku, jenže se jich sešlo pět a tak se spojili a šli otravovat pod koně.

SPD už není jen Okamura (jako dříve), jsou tam i jiní, v politice zkušenější.

Pište raději o Izraeli - to umíte.;-) Hezké dny.

11 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Alternativou je nevolit, super řešení, takové Braunovské;-D

2 1
možnosti
Foto

Zdravím a přidávám R^! Sice jsem si tu taškařici nechal ujít (časové důvody), ale zjevně jsem o nic nepřišel. Váš report je dostačující. Vidím to stejně - včetně pohledu na Wilderse ...

3 1
možnosti
Foto

Děkuji. Nepřišel jste o moc ale poučné to bylo. To zase ano.

0 0
možnosti

A co jste pane Braune říkal na jejich odpůrce - taky povedené vystoupení pravda? A jak někdo (ne) úmyslně povolil vedle sebe 2 demonstrace taky pěkně že.... A k tomu Ortelovi myslíte že skutečně bylo nutné kvůli němu falsovat výsledky pofiderni hudební ankety?

8 1
možnosti
Foto

Pane Hladíku, všiml jste si nadpisu tohoto blogu? Z něj jasně vyplývá, že jsem psal o obou skupinách. Navíc jak jsem pochopil, nebyly povoleny dvě demonstrace. Proto taky zasahovala policie. A na poslední otázku jste si odpověděl sám. Slavík je nebo byla pofiderní anketa. Soukromá, nic neříkající. Proto nemá smysl zabývat se jejími výsledky. Ani skutečnými ani zfalšovanými, protože těch kteří se toho hlasování účastnili bylo tak mizivé procento, že výsledky o popularitě nevypovídají vůbec nic.

2 0
možnosti
Foto

Jo jo... Na Václaváku se včera sešla opravdová (j)elita...;-D;-D

3 0
možnosti

Jó, souhlasím, a jak nahoře U koně, tak podobně i u dolního konce toho plácku.

...jediný snad trochu rozumní v tom prostoru byli jen ti v uniformách, kteří měli trochu práce se správnými zastánci demokracie, proti nimž museli zasahovat.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS