Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

O57t45a 64K63i58n28c

5. 6. 2019 23:24

A vás to překvapuje? Vždyť to u nich bylo, je a bude normální. A i v této diskuzi mají své přívržence, kteří jim jejich bludy chválí.

4 0
možnosti
AM

Piš o Israeli, tomu trochu rozumíš.

1 4
možnosti
Foto

Pište Vy, čemu trochu rozumíte.

4 0
možnosti
DR

Zaplaťpánbůh že aspoň někdo ty bludy šíří. Aspoň je o čem psát. A že dnes jsou to zrovna komunisti, byť je šíří všichni, tuplově. Místní bijci se zase můžou vyřádit.

2 3
možnosti
MB

Nelze nevidět, že rudí poraženci 1989 = Co budeme dělat?, nebudou nás bít?, čím se budeme živit? = Pokřáli!! Zemanovi se osvědčil, malovaný džbánek z Krumlovského zámku! Miloš objímal stromy, zejména u studánky - U Živé vody! Udatně kropil - Obkropil si své okolí a obětavě vyrazil i na luka rudá. Semenatý plevel vyrašil a postupně se přetvořil i v dnešní, spravedlivé Hrozny hněvu ! Klid na práci, nesužujte po náměstích ...

Jsme neuvěřitelná republika!, (píší občané 2014) Podávají Oznámení - Jak je možné, že AB byl jmenován ministrem financí, když nemá Lustrační osvědčení? Jde to za Sobotkou a Zemanem. Sobotkovi hrozí správní pokuta = Babiš se nabízí, že si ji zaplatí! Magistrát říká, že Hrad je nežalovatelný a klasicky vše mete pod tepich. Nový Služební zákon pak moudře praví, že úředník nemůže mít pletky s KSČ. (Nedej bože s STB) - U ministrů a premiéra to vůbec nevadí! Hrad si opět vnesl do systému ten svůj - Byzantsko Prezidentský - se Zákony nemá žádné problémy! Bureš, je jmenován a taky nemá žádné problémy ...

Máme je my, občané. Kasa je prázdná, právo neplatí a jsme tam, kde jsme byli! Ti, kteří se mali stydět - K tomu již nemaj absolutnbě žádný důvod! Pohleďte na naše kluky, kam to všude dotáhli! Vítejte, staré dobré časy! Tímto žádám Miloše, aby mne rovněž pokropil. Nezrudnu a svinstvu taky fandit nebudu. Nicméně, třeba se těch 30 křížků navíc - od revoluce tak zbavím ! U mnohých, to evidentně funguje! ...:-)

3 0
možnosti
Foto

Rudí bohužel v 89. vůbec poraženi nebyli, samet jim naopak pomohl rozvázat ruce. Chutě se pak rozutekli do různých stran, zejména OF a jeho nástupců, volali Havlovi "sláva!" (asi za heslo "nejsme jao oni", které je ochránilo).

5 0
možnosti
Foto

Se divím, že Minář a spol. komunistům vadí. Vždyť jsou to taky levičáci

3 2
možnosti
LH

Tak to máte velikou pravdu dokonce nají fotku s Babišem z akce chvilky pro Andreje :-)

0 1
možnosti
VV

Ano, ti dva se zde uz nevyskytuji. Ale kdyz si procitate zdejsi diskuze vidite, ze vstali novi bojovnici a rudy prapor i nadale vlaje.;-D

4 0
možnosti
Foto

Vy nevíte, jestli jsou dnešní demonstrace srovnatelné s těmi sametovými? Nesrovnatelná je výchozí situace. Tehdy jsme volili jen NF a v podstatě nebylo rozdílu. K volbám chodilo 99,9 % voličů, nechodilo se za plentu. Nebyla svoboda projevu, shromažďování ani pohybu. Václavák byl podobně zaplněn jako třeba včera, jen reakce demonstrujících byly daleko kultivovanější. Cinkalo se klíči, drželi se zapálené svíčky. Nehulákalo se, maximálně se provolávalo "už je to tady". Změna režimu byla vítaná, ale stejně časem došlo u řady demonstrujících k rozčarování, protože budoucnost viděli růžověji. Stejně by to dopadlo i teď.

1 1
možnosti
ZD

Dobré odpoledne. S takto pojatou "reportáží" z Čech lze souhlasit. Nedávno tady byl sice blog autorky, která popisovala svoji účast na demonstraci kde ji rozdávali transparenty z připraveného balíků ale kupodivu to bych bral již jen jako takový folklór.

Nesouhlasím ale s případným srovnáváním s demonstracemi z roku 89. Všichni lidé byli tenkrát odhodláni něco udělat, přiložit ruku k dílu i za cenu vlastních ztrát, aby se něco opravdu změnilo.

Poslouchal jsem při práci zvuk z demonstrace. Souvislý tok hecování davu a provolávání hesel. Bohužel jsem nezaznamenal náznak dalšího programu nebo, postupu. Kromě oznámení dalšího setkání. Bez toho nevidím demonstrace jako nosnou věc k nutným změnám.

Show must go on!!!

5 2
možnosti
Foto

V 89. lidé demonstrovali kvůli útlaku, dnes z plezíru

2 6
možnosti
MK

Co by se asi stalo, kdyby se v Babišovi a Benešové hnulo svědomí a podali demisi? Zeman by ji podle vás nepřijal. Babiš a Benešová však budou toto své rozhodnutí myslet vážně a přestanou docházet do práce. Vláda přestane škodit obyčejným lidem ...

Promiňte mi to, trochu jsem se zasnil. Ale bylo by to hezké, což?

0 0
možnosti
ZD

Padají z vás ptákoviny ale pokračujte. Máme parlamentní demokracii. Pokračujte dál jak by to bylo po případných předčasných volbách. Kde vidíte koaliční potenciál se zárukou stabilní vlády ? V současných stranách nebo bude třeba založit vlastní hnutí. Zkuste pokračovat - je to jen hra se slovy a myšlenkami. Jediná podmínka je koncovka - tuto zemi musí někdo / některá koalice řídit!

4 1
možnosti
Foto

Oni šíří i bludy ověřené, viz Cimrmanova metoda poznání. R^

5 0
možnosti
ZD

Zase povedené, jak vy to chlape děláte?

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy