Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A/ Marvel Thor není vikingský Thor, ale Marvel Thor, takže mytologii je to šumák

B/ Jestli je pro vás až teď novinka, že superhrdinové mají už roky svoje ženské protějšky jako je třeba Supergirl nebo She-Hulk, tak vás v budoucnu čeká ještě hodně divení :-)

2 0
možnosti

Vždycky jsem měl dojem, že typický heterosexuál je chlap, který se ničeho nezalekne, je dobrou oporou a vždy vydrží. Uznávám, že jsem se mýlil. Podle mě jde mnohem častěji o nevyrovnané ufňukané slečinky, které se rozbrečí pokaždé, když vidí něco, na co jejich ego není připraveno.

Takže k paní Tereze Holé se aspoň v duchu připojím k minutě ticha za bílého pracujícího heterosexuála. Píšu po pracovní době, neboť jsem bílý pracující homosexuál a musel jsem tedy pracovat. ;-)

0 0
možnosti

Čekám, že nezůstaneme pozadu a Bivoje a nebo Horymíra si taky zahraje černoška;-)

2 0
možnosti

Začínám si někdy v tom našem "vyspělém" světě připadat jako u blbých na půdě.

2 0
možnosti
Foto

To víte, něco nového se do umění přinést musí. Bílý Bond je už vyčpělý. Ještě si počkejme na Oldku Shatterhandovou a Vinnetušku.

Pánové, Vaše starosti na mou hlavu. ;-D

1 0
možnosti

kdyby vyčpělost byla hlavním důvodem těchto změn, tak neřeknu ani popel, ale každému je zřejmé, že důvody jsou zcela jiné

3 0
možnosti

I zde je moje podiveni jako vase, pane Braune.

Nemam zadnou aversi proti zenam byt "agentkou" v organizaci, kde "007" agent byl vymyslen pro pobaveni milovnikum akcnich filmu. Jen to cislo by melo zustat muzskemu predstavitely teto organizace.

Dokonce bych byl potesen filmem s agentkou nezneho pohlavi. (jen s jinym cislem). Vzpominam na "agentku" CIA v televiznim serialu "ALIAS" s Jennifer Gardner v hlavni roli. Jeji herecka kvalita by zvysila tento druh "entertaimentu". Jiste Hollywood by nasel podobnou kvalitni herecku.

Jennifer Garner je manzelkou pana Bena Afflecka.

0 0
možnosti

Označení 007 nikdy nebylo označení přímo pro Bonda, bylo to označení pro agenta s povolením zabíjet a tím je v téhle kultovní serii i Bond ( plus hypotetičtí jiní agenti se stejným povolením ).

0 0
možnosti
Foto

Děkuji všem za zajímavou diskusi. Takže na závěr takové malé resumé. To že agenta 007 ( nikoliv Jamese Bonda) bude hrát žena, je více méně oficiálně potvrzeno a bylo to uvedeno i na portálu IMDB ( registrovaní členové nebudou mít problém to najít). Ostatně uvádí to i mnoho renomovaných medií, nikoliv pouze bulvár. Ohledně Thora, někteří čtenáři si pletou komiks a legendu. Komiks vychází z legendy a měl by se tedy držet alespoň toho nejpodstatnějšího. Pokud ale tvůrci, v rámci jakéhosi pochybného pokroku, korektnosti a nové doby mění pravidla, postavy a jejích osudy či vývoj, pak se jedná o urážku oné legendy a právě legendy jsou nenahraditelným pokladem, který nám naší předkové zanechali. V USA si prostě Hollywood a zábavní průmysl myslí, že mohou "znásilnit" cokoliv ve světě. A tak to udělali s řeckými bájemi, nyní se severskými ságami a možná, jak zmínil pan Fikr, se dočkáme i komiksového Mojžíše nebo Ježíše nebo obou dohromady, jak se vrátí na zem a budou na Harleji brázdit nekonečné dálnice a konat dobro. A nakopávat zadky padouchům. Jsem rád že se zde neobjevil hloupý náznak toho, že můj blog byl nějakým rasismem nebo homofobii. Vůbec mi nešlo o to, že něco bude hrát žena, nebo černoška nebo LGBT. Legendy se mají prostě udržovat v původní formě.

4 0
možnosti

A to jsme se pošklebovali že v každým americkým filmu musí být nejméně druhá hlavní postava černoch. Ó jaké to byly časy. Ale obávám se že se to na nějakým tranďákovi 007 nezastaví. Za chvíli si budeme říkat že Islám je vlastně ta nejnormálnější ideologie oproti těm úchylnostem co se začínají rozmáhat.

0 0
možnosti

Protoze cernoch byl vzdycky prvni co umre;-D. Scary movie

0 0
možnosti

Pokud to nikdo nepostřehl dříve, tak filmový průmysl ve svém mainstreamu se propadá do bláznovství systematicky a dlouhodobě od počátků, bez větších výkyvů.

2 0
možnosti

J71i93r47i 51T45i67c64h87y

23. 7. 2019 17:18

Tento clanek by vam na priklad v Kanade neotiskli. Navic byste asi byl pohnan pred soud lidskych prav pro sireni nenavisti. Tento liberalni fasismus se sem siri ze "zapadu", nevim, jestli odolame.

0 0
možnosti

Vy máte nějaké zkušenosti z Kanady ?

1 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy