Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Roste nenávist mezi lidmi. Nejen v oblasti vyvoleného národa. I u nás roste vzájemná nenávist. To není dobré znamení! Blíží se naše třicetileté výročí. Jsme na něj připraveni? Zvítězí konečně naše svoboda a liberální demokracie? Nebo nám znovu předvedou svůj Vítězný Únor? :-)

0 0
možnosti
Foto

Fakt je ten, že Vítězný únor zpuktovai Židé, poččínaje Slánkým a konče třeba Reicinem, aby mohli ̈dát dohrondy akci Důvěrně Izrael.

0 0
možnosti

Zasloužená, i když smutná karma.

2 0
možnosti

V tu dobu zde blesk zabil jednu ženu a zranil jiné osoby.

0 0
možnosti

Dejme tomu, že můj předchozí příspěvek se jen neuložil a nikdo jej nesmazal, takže ve zkratce:

Náboženskou správu nad Chrámovou horou předal do rukou Waqf sám Izrael a ano, vstup nemuslimů je omezen jen na několik hodin denně (opět se souhlasem izraelské vlády). Původně volný přístup byl omezen až jako důsledek druhé intifády.

A na závěr - většina židovských rabínů Židům vstup na Chrámovou horu přímo zakazuje (kvůli nemožnosti dostatečné rituální očisty).

Ale to je jen tak na okraj. nemění to nic na skutečnosti, že dotyčný muž se choval zcela nepřístojně a je naprosto v pořádku, že byl zatčen. A jak vyplývá z Vašeho blogu, ani jeho kolegové se jej nezastávali. Jinými slovy, protiizraelskou provokaci z toho děláte jen Vy.

A na závěr: samozřejmě máte pravdu, "tzv. české národní vlastnosti" nám předali Židé, to je jasný.:-)

3 7
možnosti

A hele, najednou se tady objevil i můj předchozí příspěvek!:-)

Omlouvám se, evidentně to byla chyba techniky.

0 0
možnosti

Hora je ve správě Jeruzalémského islámského vakfu, který reguluje přístup nemuslimů na horu (přístup jen jednou branou a jen několik hodin denně) a také jim zcela zakazuje se tam modlit.

Tuto správu předal do jejich rukou sám Izrael, i když prohlásil Jeruzalém za nedělitelné hlavní město Izraele a nárokuje si tak suverenitu nad Chrámovou horou (což OSN nikdy neuznalo, neboť je to v rozporu s původními dohodami).

A na závěr: vzhledem k nemožnosti předchozí rituální očisty většina rabínů Židům vstup na Chrámovou horu přímo zakazuje.

Tím se nechci zastávat nějakého pomatence, který se choval nepřístojně a následně byl zatčen, tím jen doplňuji fakta.

(mimochodem, existuje v Židovské víře taky smrtelný hřích pýchy?)

0 3
možnosti

Nikdy neporozumím tomu, proč někdo dokáže dát "minus" k pouhým faktům. S názorem přirozeně souhlasit nemusím, ale s fakty? No co už, i fakta mohou být někdy "bléé"...:-)

1 3
možnosti

Tedy tak tady jste z pudu zkusil uplácat zlatou kuličku a poněkud se nezadařilo.

0 10
možnosti

J58a21n 72P69a34v75e78l

8. 8. 2019 10:17

Nepřemýšlel jste někdy o tom, že děláte Židům hodně špatnou reklamu? Těmito ublíženeckými články se maximálně tak snažíte vytvářet antipatii

5 16
možnosti
Foto

Pane Pavle vite o tom že presne totéž psala media ve Francii když Československo protestovalo proti mnichovském diktátu? Skoro doslova

1 1
možnosti
Foto

Té protiizraelské provokaci?

2 10
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy