Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Špatné načasování v obou kauzách Babiš i Zeman. Proti čemu se bude kvičet na Letné, napadá mne jedině demise Zemana a dalších státních zástupců.

2 1
možnosti

Půjde pořád o to samé - o odstoupení Zemana a Babiše.

A jejich nahrazení nějakým Drahošem nebo Čaputou, kteří budou držet ústa a krok a ani nemuknou proti nesmyslům z EU typu nelegálních imigrantů nebo klimatickému alarmismu.

4 1
možnosti

P90a84v85e14l 85H13e86m75e24k

27. 9. 2019 12:53

Ano, nepochybně to byl debakl opozice. A rozhodně ne první a s největší pravděpodobností ani poslední.

Víte, já si myslím že někteří senátoři a poslanci, zabývající se vznešenými myšlenkami na demokracii, jsou poněkud uzavřeni ve svých úvahách o navzájem se utvrzují ve své pravdě. Jistě si navzájem sdělí spousty logických argumentů, kterými podpoří svoje moudré činy, ale prostředí, ve kterém se tito lidé pohybují je natolik mimo reálný svět, že si zřejmě neuvědomují, že citelný dopad hříchů prezidenta na běžného občana je tak zanedbatelný, že naprosta většina těch co znám nad nimi mávne rukou. A skupina senátorů, kteří to považují téměř za velezradu je jim vcelku ukradená. Tyhle politické hrátky, s nadhledem racionálně uvažujícího pragmatika se jeví, řekl bych legračně.

11 3
možnosti
Foto

Žádný z nich(poslanců obou komor) však netrpí naivitou, a tak je takto posuzovat je příliš vzdáleno od reality. Vždy jde o partikulární zájmy jak jednotlivců, tak i ,,skupinové";-)

0 1
možnosti
Foto

A ještě něco, nejedná se o žádný debakl opozice. Ta už se mne ruce nad představou, jak jednou vyhraje v tombole ten její správný politik funkci prezidenta, který s námi všemi pak zatočí. Proto také dala do placu tu předem jasně neprůchodnou žalobu.

3 2
možnosti
Foto

Asi tak. Potencial kandidátů až přehršle, jak nových, tak staronových. I z řad členů ,,sehnátu";-)

2 1
možnosti
Foto

Karma R^ I když jsem přesvědčen, že to mělo svůj význam. V intencích Havlových slov: "Naděje není přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne."

Svoboda tu není jen tak nějak sama od sebe. Hodně záleží na našem vnitřním přesvědčení, na naší vůli na svobodě trvat a na úsilí stále ji rozvíjet, aby rostla.

7 0
možnosti
Foto

Pane Trizuljaku, a ten druhý odstavec, to vymyslel také Havel? Ale ať už je autorem kdokoliv, připomíná mi to proslovy z mého mládí, jen místo "svoboda" jsem si dosadila "socialismus". Fakt se v tom oblbování doba moc nezměnila.

4 6
možnosti

R^

Miloš je opět na koni! Dál bude štěpit naši společnost. A ti, kteří jsou jím likvidováni mu líbají pozadí. Klika Zeman, Babiš, zemanovci, babišovci, komunisti, okamurovci a sociální demokraté jsou neprůstřelnou hrází.

Což jsme už zcela ztratili úctu k pravdě, úctu k druhému člověku, úctu ke svobodě, úctu ke spravedlnosti, úctu k zákonům, úctu k české zemi, úctu sami k sobě? Jak dlouho si slušní lidé nechají nadávat do potupné "kavárny" a "pravdoláskařů"?

Jsme snad zemí lhářů, podvodníků, mstivých nenávistníků, hulvátů, nactiutrhačníků?

Opozice je opravdu neschopná. Jediné rozumné řešení nabízí STAN.

:-)

3 9
možnosti
Foto

Ale ono zůstává velkou neznámou, co si kdo představuje pod velkými a téměř prázdnými slovy svoboda, spravedlnost, zákony atd. Konkrétně vy si zřejmě pod tím si představují zavírání diskuzí., jiní zase mazání příspěvků.

5 2
možnosti

J75a31n 77H59a46r88v34a80n

27. 9. 2019 11:43

Řešíme podobné záležitosti s prezidentem jako v USA, takže se evidentně přibližujeme největší demokracii ve světě. R^

3 2
možnosti

Bohužel se domnívám, že sněmovna má jiné poslání než planě žvanit o návrhu, který nemůže projít. Kouzelné na tom je, že senát, který ten paskvil stvořil vznikl až zásluhou Zemana.

5 3
možnosti

Vím, že mi to mnozí dají sežrat, ale doufám že příroda bude rychlejší než http://www.zemancountdown.cz/.

2 3
možnosti

Zemanovci, i kdybyste se umínusovali, tak si stejně budu říkat co chci a stylem jaký jste si sami zvolili.

2 0
možnosti

Je to spíše debakl křiklounů a politikářů. :-)

Ať si autor, patrně žijící kdesi v zahraničí, klidně dál stříhá ty zbývající metry, či doufá s Polčákem, že to příroda nějak zařídí

7 4
možnosti

Rv Slušnější diskusi neumíte? !!

0 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy