Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V rámci objektivity je ovšem třeba uznat, že v Sýrii bojoval (resp. vedl boje) proti ISIL, na rozdíl od USA a jiných zemí (vyjma Ruska).

A stejně tak je třeba přiznat, že zabití představitele jedné země na území jiné (zvlášť, když jej tam pozvaly samy USA - prostřednictvím iráckého premiéra - na cosi jako mírová jednání, zkrátka je porušením mezinárodního práva. V takovém případě se USA od Íránu nijak neliší)

0 0
možnosti

Naprosty souhlas, Sulejmani nebyl zadny hlupak, proto byl mnohem nebezpecnejsi nez ti ostatni, vesmes primitivni gangsteri typu Al-Baghdadiho. Iransky rezim dostal bombu mezi oci, kterou si plne zaslouzil.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Z hlediska vyssiho principu mravniho, vrazda teroristy neni zlocinem, to bys' uz taky mozna mohl vedet. Nebo jsi uz prestoupil na islam?

1 2
možnosti

Jo, kdyby takhle začali už Hitlerem, tak dobře:)

1 0
možnosti
Foto

Ona vražda má dvě strany až bude někdo zabíjet v Evropě tak to bude humbuk,pro mnohé co zde tady píší ta ani dotyčného nějak neznaly.Hlavně že USA provokují po celém světě.

1 3
možnosti
Foto

A to jste napsal v jakém jazyce?

3 0
možnosti

...;no nevím ale každý je přeci nahraditelný a asi tak kolem r.1910 se tomuto říkalo nihilismus tak nevím a to nám ukáže určitě budoucnost ve světě a hlavně v jednání politiků a jejich reakci na tuto věc.

0 0
možnosti
Foto

J95a14n 23Š56i26k

4. 1. 2020 14:17

Děkuji pane Braune, za jasně vyjádřený postoj, se kterým se plně ztotožňuji. Hezký den přeji

6 1
možnosti

Všechno jsou to jenom řeči na obhajobu neobhajitelného.

Politika USA či Ruska není nijak zásadně odlišná od toho, co tento generál dělal také. US, Rusáci, i Irán se snaží maximalizovat oblasti svého politického, ekonomického a vojenského vlivu.

Solejmaní byl z pozice síly odstraněn. Nelituji ho, nebyl to žádný Mirek Dušín, a politika vůči Izraeli mi u Iránu strašně vadí. Ale rozkaz k jeho likvidaci nedal také režim "Mirka Dušína". Klasický případ pořekadla o silnějším psovi.

1 0
možnosti

Co takhle pořekadlo - "na hrubý pytel hrubá záplata" jako ospravedlnění amerického útoku?

3 0
možnosti

Tak jsem se dočetl, že duchovního vůdce Chameneí Sulejmánímu při udělování medaile řekl, že s nadějí očekává jeho mučednickou smrt. Aby mohl přijít do nebe.... Tož stalo se...

Kásim Sulejmání, provokoval vychloubačnými a agresivními výroky americké generály. Posílal jim i esemesky, aby si uvědomili, že je to on, kdo řídí celý Blízký východ. A snažil se tyto výroky podpořit konkrétními teroristickými akcemi.... Tak doesemeskoval...

Nicméně útok na ambasádu USA byl útokem na území USA... všichni jsme viděli záběry hořící budovy americké ambasády v Bagdádu. Akci, která se vydávala za výraz nespokojenosti Iráčanů s přítomností amerických okupantů, ve skutečnosti organizovaly šíitské milice „Lidové mobilizační síly“ (PMF), které podporuje Írán. Jeden z jejich velitelů Abú Mahdí Muhandis zahynul v pátek ráno spolu se Sulejmáním, když ho přijel vítat na letiště. Sulejmání přitom velel elitním jednotkám Kuds, které se zabývají právě vývozem zástupných válek z Íránu do dalších zemí Blízkého východu. Tyto války zastupují šíitský džihád proti Izraeli a Americe. Dodával rakety které zabíjely židovské civilisty... Takže zemřel jak žil Rv

14 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS