Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co je vlastně vlast?

Továrna Volkswagenu v Mladé Boleslavi?

0 0
možnosti
Foto

Co to má s tím společného?

1 0
možnosti

Karma R^. Čím víc toho někomu prochází, tím víc si dovoluje.

1 0
možnosti
Foto

Vlast je ten, komu platím daně.

1 1
možnosti

No... tak když máte vlast přes prachy, není dal o čem.

5 0
možnosti
Foto

Neštěstím demokracie je , že volit mohou lidé, kteří neumějí číst a psát a mají IQ pod průměrem.

4 0
možnosti

J60a87n 72H17a34r11v29a86n

29. 2. 2020 9:11

V mých představách ... se to píše trochu jinak, ale jasně, chápu, žijete za velkou louží. ;-)

2 0
možnosti

V mých a dalších představách je to stejné jako u autora. A ziju před velkou louží

3 0
možnosti

J46a43n 23B37u18r58d69a

29. 2. 2020 8:47

"Stát jsem já."

2 0
možnosti
Foto

Je to zvláštní úkaz. Kdyby kdokoli v minulosti ( a já věřím, že se toho dočkáme i v budoucnu), prohlásil, že poukaz na zneužití dotací (pro méně chápavé - dotace se dávají těm, kteří by bez nich nebyli schopni kupříkladu rozjet výrobu atd.) je vlastizradou, byl by médii a národem rozcupován. Přesto se tak nyní děje a náš stát se opravdu změnil na firmu jediného člověka.

A přesto se stále nacházejí jedinci, kteří mu to promíjejí, kteří jsou schopni označovat lidi, kteří na uvedené praktiky poukazují, za vlastizrádce a tleskají těm, kteří jsou schopni tyto invektivy pronášet veřejně a z pozice premiéra.

Vždy se ptám, co ještě musí pan Babiš udělat, aby jeho příznivci prozřeli.

17 0
možnosti

Pan Babiš nemusí dělat vůbec nic. K jeho poměrně vysoké podpoře přispívají lvím podílem profláknutí představitele demobloku udavači z TI, Pirátů a KDU ČSL. a v neposlední řadě i mnoho pisálků, zalykajících se nenávistí.

Obvyklá lidská vlastnost je příklon na stranu toho na nějž je útočeno. Pokud by tito pisálci začali pana Babiše chválit, pak by řada lidí začala přemýšlet, jakou že všivárnu ten Babiš udělal.

3 7
možnosti

Už jen pozlatit a do rukou dát mnisske mlýnky...

3 0
možnosti

To jistě AB není, namyšlenost a sebestřednost předsedy vlády České republiky roste opravdu do výšin nebeských, ano může být a taky má mj. hloupý a neschopný marketing a taky má problémy s ČH a dotacemi,,to vše je zřejmé a pokud jednou půjde před soud tak at si to užije.

Ale přestože nejsem ani zdaleka v jeho klubu, tak se mi na míle od něj hnusí udavačství a žalování na které si jako na Bilaka a Koldera zahrála organizace TI, která poslala udání na Babiše na bruselské ústředí. No, moc to nepomohlo. Tak se přidali chlapci a děvčata od Pirátů. Vyrobili něco politicky a morálně podobného, jako byl „Dopis 99 Pragováků“ do Moskvy v roce 1968. Ti tehdy také žalovali, udávali a lhali a požádali „soudruhy“ o pomoc. Tedy oni ti Piráti neudávali, to jsem se splet. Oni uvažovali jako Kelišová ze Slunce, seno, jahody: „Udávat se nemá, ale hlásit se to musí. Tak to krásně popsal jeden disident a Troška...

No a EU je ráda,že si opozice v CT neumí poradit se sebestředným premiérem, který podporuje rebely z V4 a tak na její pomoc hned vystoupila v europarlamentu německá poslankyně Ingeborg Grässleová z CDU. Známá tím, že nesnáší cokoli české. Domnívám se, že jejím tajným přáním je vůbec zrušit Českou republiku. Případně zachovat, ale její obyvatele, tuhle českou bandu, vyhnat na Sibiř. V duchu německých ideologických tradic - od Marxe přes Hitlera. Anebo na Madagaskar. Plány již předkové připravili.

No a závěrem vám přeji, abyste mohl poté co AB vypadne z politiky pět ódy na jeho nástupce, já tam totiž moc perspektivy s ohledem na výše uvedené nevidím.

13 11
možnosti
Foto

I27v86a16n 98M94a63r92e17k

29. 2. 2020 7:33

Excelentně popsáno. R^[>-]

7 5
možnosti

Pokud jde piratovi a lidovcovi o blaho vlasti...... Ale já o tom silné pochybuji... ;-D

11 3
možnosti

To je Vaše právo. Právo jiných je neduverovat Babisovi

6 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy