Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J82a93n 97S42o94u26č90e20k

11. 3. 2020 7:31

Ohánět se v současné době jakýmisi západními hodnotami, je zcela mimo mísu. Co jsou to ty západní hodnoty? Pokud někdo tvrdí, že je to humanizmus, lidskost, pomoc bližnímu, tak žije asi v jiném světě.Všechny tyto hodnoty přece ty dnešní tzv. evropské elity dávno zašlapaly do země. Zašlapaly je do země ve státech jako Libye, Irák, Afghánistán, Ukrajina, bývalá Jugoslávie. Myslí si někdo, že všude tam šlo o vývoz nějakých západních hodnot? Ne, šlo jen a jen o zisky. Pravda, někdy se to zvrtlo tak, jak si vývozci "hodnot" asi nepředstavovali. A lkát nad nějakou absencí západních hodnot, když se do Evropy valí zástupy osob, které si s nějakými lidskými hodnotami moc starostí nedělají, je zbytečné. V tomto případě se jedná o poslední pud sebezáchovy, kdy se žebříček hodnot přece jen trochu mění. A M. Fendrych zřejmě žádný takový pud nemá.

8 0
možnosti

Zapadni hodnoty umiraji bohuzel diky lidem jake je pan Fendrych.

17 1
možnosti

Právě lidé jako Fendrych jsou příčinou té zoufalé snahy se dostat do toho pravého Německa pro miliony lidí po celém světě, to takoví lidé je krmí tím, jak tu nejsou vítáni a jak tu o ně bude postaráno, takoví lidé jim ukazují obrázky šťastných uprchlických rodin v Evropě a tím u nich vzbuzují falešné představy a oni vyrazí a pak se diví, že tady žádná slibovaná otevřená náruč nečeká, že je tu plot, vodní děla slzný plyn a že nikdo z nich radost nemá, ale jít zpátky, když doma vše prodali a co utržili už spolkla cesta už moc dobře nejde a ti lidé jsou pak v pasti, ale o té pasti jim lidé jako Fendrych neřeknou, ti jim pak znovu jen radí, jak z té pasti ven a jak vyhoupat s úřady co se týká věku, původu, jak použít děti, jak se odvolávat a dovolávat atd.

5 1
možnosti

P95e77t29r 23B77u68r56i86a59n

10. 3. 2020 17:09

Shodou okolností jsem nezávisle také četl onen mimózní článek a nestačil jsem zírat. Vám karma.

12 1
možnosti

Fendrych si z nás dělá srandu nebo moc hulí marihuanu. Západní hodnota totiž je taky lidskost a humanita vůči vlastním obyvatelům, je to ovšem i obecná lidská hodnota založená na pudu sebezáchovy. Muži vždy bránili svůj kmen - Fendrych by si měl nastudovat historii a etnografii. Dále: západní hodnota je právní řád - vzniklo již ve starém Římě - velký důraz na právo. Takže ti mohamedáni, co něco vykřikují v Turecku a hážou kameny na řecké policisty nejsou v právu a měli by být po právu potrestáni. Což se také děje - každého ilegála zavřít, odsoudit, vyhostit, násilníka odsoudit vyhostit. Právo na azyl mají ti, co slušně zaklepou a zažádají si o něj, pokud odpovídají zákonným požadavkům.

21 1
možnosti
Foto

Když náhodou zavadím o server Aktuálně.cz dívám se první jestli článek psal Fendrych. Otevřít takový článek je opravdu velká ztráta času a to píšu jako důchodce.

10 1
možnosti

Mám to úplně stejně, jeho články se dají částečně poznat už podle určité útočnosti v nadpisech

1 0
možnosti

Co vám dali do kafé?

Dneska Rv

1 15
možnosti
Foto

Fendrych je salónní humanista a planý internetový kecinka s nulovou schopností příčetně analyzovat světové dění. Je mi záhadou, proč mu server Aktuálně už po mnoho let dává takový prostor pro šíření jeho naprosto mimózních úsudků.

Pokud by totiž chtěl přinášet úsudek někoho, kdo dokáže normálně přemýšlet a vytvořit si z dostupných informací přiměřenou analýzu, pak by dal příležitost třeba Martinu Kollerovi.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Vrazi-nasilnici-a-urezavaci-hlav-Zadni-valecni-uprchlici-Martin-Koller-priblizil-kdo-vsechno-se-pres-reckou-hranici-dobyva-do-Evropy-616329

23 1
možnosti

Koller ? Ten píše jen hnus. !

0 9
možnosti
Foto

J67a87n 35P62e49c51h14a

10. 3. 2020 1:01

Pane Braune, pan Fendrych už se dostal někam do nadpozemských výšin, z kterých káže. Mně je mnohem sympatičtější přístup Saši Vondry, který stojí oběma nohama na zemi. Za váš blog karma!

16 0
možnosti

Lenin, Marx a Stalin byli vlastně také humanisti - bránili přece vykořisťované proletáře. Ale jak to dopadlo, víme.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

J21a39n 34P34e98c82h67a

10. 3. 2020 1:02

Neonacistou myslíte pana Brauna?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS