Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Nevím kde hledáte informace, ale vše potřebné se dozvíte na netu zdarma. Dokonce i návod, jak si zhotovit ochrannou obličejovou roušku. Podrobných informací je tolik, že až zrak přechází! Myslíte, že ty "prémiové" jsou lepší? Možná obsahují i nějaké drby a pokud po nich toužíte ...;-)

2 0
možnosti
Foto

I81v55a72n 52M74a91r84e32k

17. 3. 2020 18:22

Asi tak paní Vavrochová,souhlas, jsem členem "prémiového klubu", ale že bych se tam něco převratného dozvěděl?

Spíš daleko "sofistikovanější" jsou příspěvky v debatách, jimiž se prezentují nonstop "osvědčení odborníci na cokoli". 8-o

1 0
možnosti
TB

Je vcelku úsměvné, že pravicově zaměřený člověk chce po soukromém médiu něco zadarmo :-)

0 0
možnosti
Foto

Pane Bryknare, zřejmě ne dost dobře chápete slovo pravice. Není to o tom, jestli je něco zadarmo nebo ne. Ty informace rozhodně zdarma nejsou, protože provoz medií o kterých píši je financován z reklam. Ty částky, které vybírají od čtenářů jsou většinou podpůrné a rozhodně nezpůsobí kolaps, když se jích na čas vzdají. V situacích, v jaké se nachází svět v současnosti je žádoucí, aby každý nějakým způsobem přispěl ke komfortu obyvatelstva. A to může být právě i tak, že bude poskytnut informační servis bez povinnosti platit za něj. Nemám tím na mysli samozřejmě "veledůležité" zprávy o tom, že nějaká blbá slepice olizuje záchodové prkénko.

5 0
možnosti
Foto

Co vlastně kritizujete ? Pokud se někdo rozhodne prodávat informace, tak je to úplně stejné, jako kdyby prodával rohlíky.

1 0
možnosti
ZD

Videa si nepouštím - dnes plný souhlas a karma.

1 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že obě vámi uvedená youtube videa jsou monetizována, tak to samo sobě už je ve vašem blogu zpoplatnění.

Pěkné chucpe.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy