Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J90a45n 67H66r68u38b90e52š

20. 3. 2020 18:56

Ještě jste mezi těmi synonymy zapomněl na kmeta.

0 0
možnosti
JH

J60a91n 19H75r73u41b56e17š

20. 3. 2020 18:57

To patřilo pod příspěvek pana Brauna.

0 0
možnosti
JH

J35a51n 30H50r58u39b54e62š

20. 3. 2020 17:43

Naprostý souhlas. Zrovna dnes jsem poslouchal Prymulu a říkal jsem si, že mu ani spousta lidí mladých, průměrně inteligentních a středoškolsky vzdělaných nemůže rozumět. Obdivoval jsem tlumočníci do znakové řeči, pro ni to muselo být extrémně náročné. Není to jeho chyba, mluví tak, jak je zvyklý mluvit mezi sobě rovnými odborníky v oboru a snaží se říci to přesně. Odborný jazyk je přesný a stručný, kdyby totéž měl říct idiotenfest, potřeboval by na to několikanásobek času. ČT vytýkám spoustu věcí, ale musím uznat, že teď opravdu zasedala plnit poslání veřejné služby. Poskytuje dostatek informací, poskytuje i zasvěcené rozbory (superhvězda pro ČT k nezaplacení Daniel Stach), bleskově zareagovala s UčiTelkou, teď se snaží, aby kategorie důchodců měla svůj dočasný kanál nejen se stravitelněji podanými informacemi, cíleně určenými jejich věkové skupině, ale aby jim ten kanál nabídl i zábavu, kterou jiné kanály v takové míře pro seniory nenabízí. Určitě se raději podívají na Písaře než na akční film nebo horror, spíš je potěší písničky od Hály, Matušky, Pilarky, nebo Simonové s Chladilem než Ozzy Osborne. Pokud možno by měli několik týdnů vydržet doma a nevycházet. Aby z toho nezblbli musí se něčím zabavit. Až tohle budeme mít zda sebou, možná se ČT vrátí do starých kolejí a zase na ni budu nadávat - ale teď se vytáhli, teď je musím pochválit.

2 0
možnosti
JH

J12a56n 28H69r45u52b76e23š

20. 3. 2020 17:45

Párkrát jsem neuhlídal automatické opravy, ale snad je to srozumitelné i s tím, co mi tam přepsaly.

0 0
možnosti
Foto

Reakce pana Kotyka je taková podivná. Copak někdo zprovoznil ČT3 a zpřístupnil na občanku jen pro 65+? Copak se stalo něco tak šíleného, co zaslouží kopance, lámání kostí a veřejný pranýř? Naši občané nad 65 nejsou žádná skupina blbů, spíš jde asi o to, že jinak vnímají a užívají např. technické prostředky, elektroniku,mluvu a pod. a nechápu, co tak drasticky ponižujícího pro ně se stalo zavedením ČT3.

Nechci spekulovat, co opravdu pana Kotyka popudilo, ale odůvodnění chuti mlátit a mrzačit mi nepřipadá důvěryhodné.

Kopat do ČT je populární a nemohu to moc posoudit, protože jí sleduji jen výjimečně a zpravodajství vůbec ne. Chápu sice, že je dost vypjatá doba, ale přece jen by to chtělo více klidu a rozumu.

Vám, autore, karma.

6 0
možnosti
KT

No nevím, je mi sedmdesát, ale že bych potřebovala zvláštní vysílání, abych ho pochopila?

2 2
možnosti
PL

Mějte plnou pravdu. Přijde mi hloupé kritizovat projekt, který ještě nikdo neviděl. Osobně to vítám jako velmi vstricnou aktivitu a ČT má ode mne velké plus. Nejen za kanál pro seniory, ale za vše, co v souvislosti s pandemií dělá.

Nehodnotím ostatní televize, neboť se obecně na telku dívám jen na zpravodajské relace a to vesměs jen na ČT. Ale věřím, že i komerční televize pristopily k tématu zodpovědně.

7 0
možnosti
PL

Oprava: Máte plnou pravdu...

0 0
možnosti
ZD

Mne se to také týká a tentokrát souhlas s Vašim textem. Nechme tomu čas a pak si uděláme názor. Nicméně k současnému vedení televize si dovolím být krajně kritický, snažím se však nedělat předčasné závěry.

5 0
možnosti
Foto

I já se cítím takovým ponižováním nás starších lidí uražen. Představa běžného sedmdesátníka, či staršího, jak mu kape slina, pořád se opakuje, miluje prezidenta, poslouchá jenom Pepíčka Zímu, kupuje předražené hrnce, přeposílá zavirované lži, naletí každému podvodníkovi s energiemi je pyšnou zpupností těch, kteří se považují za mladé. A děsně mi vadí slovo senior. Vysvětlení - jsme v Čechách a náš jazyk má dost vhodných českých slov (totéž platí i pro slova: cash, influencer, fake, hate-free, cool, v minulosti pak chozrasčot, rozborka, kulak, pionýr apod.)

16 2
možnosti
Foto

Pane Vlasáku, předně, jste v České republice, nikoliv jen v Čechách. Dále jaký výraz má Čeština kromě slova senior? Stařec? Přestárlý? Důchodce? Dědek? Babka? Který je ten vhodný?

3 1
možnosti
MM

Článek pana Kotyka nepovažuji za kritiku, ale za zlostný výlev! Rv

12 3
možnosti
Foto

Těžko už může mít jakýkoliv kanál ČT stupidnější programy, byť určené pro seniory, než klasické seriály, které produkuje pro svou klientelu. A to platí nejen pro ČT, ale pro všechny. Někdy mám pocit, že jde o strategii zaměřenou na zblbnutí lidstva.

14 7
možnosti
KT

Tentokrát musím souhlasit.

0 0
možnosti
JP

Na zpravodajství ČT 1 a ČT 24 se nedívám, proto nehodnotím, jestli tam někdo jájuje, nebo dělá chaos, informaci bych měl tak asi z páté ruky. Ze zákona musím platit i za ty, kteří koukají a neplatí. Bohu žel.:-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy